Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic, jak utrzec nosa mezowi klamczuchowi?

Polecane posty

Gość gość

Moj maz bardzo czesto klamie, bywalo rowniez w powazniejszych sprawach, ale to niby jest wyjasnione. Teraz klamie w blahych sprawach, takich w ktorych jakby powiedzial prawde to nie byloby nic zlego. Jak go przylape to potrafi mi z usmiechem wypierac sie. Jak utrzec mu nosa? Macie pomysly?

Gość gość
Rozwiedź się skoro cię to denerwuje. Teraz kłamie w blahych potem w coraz poważniejszych.

Gość gość
Denerwuje mnie to, poza tym jest dobrym mezem. Mamy dziecko. Nie wiem czy to jest wystarczajacy powod do rozwodu.

Gość gość
Zrób wszystkim na złość i kup sobie słownik ortograficzny. „Przylape” boszzzzzzzz. Chłop ze wsi wyjdzie ale wies z chłopa nigdy

Gość gość
Też zacznij kłamać. Niech na własnej skórze się przekona jakie to g@niane uczucie gdy ktoś nie traktuje cię poważnie.

Gość gość
I co z tego że macie dziecko? To że dziecko musi mieć mamę i tatę to patriarchalne zabobony. Ja na twoim miejscu bym się rozwiodła, ale jak nie chcesz twoja sprawa.

Gość gość
Podaj chociaż 3 przykłady tych kłamstw. Skąd mamy wiedziec na ile to poważne, skoro nie wiemy kompletnie o co chodzi. Może to ty wyolbrzymiasz? My tego nie wiemy, bo nie naświetliłaś dokładnie.