Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinia

Jesienne podróżowanie

Polecane posty

Gość Alinia

W tym roku z racji różnych zawirowań w pracy nie udało mi się jeszcze wyjechać na urlop. Chcę jednak tego naprawić już w październiku, w związku z czym szukam okazji na ciekawy wyjazd w ciepłe miejsce. Możecie podpowiedzieć gdzie jesienią warto pojechać w poszukiwaniu słońca i ciekawych miejsc?

Gość gość
Polecam SAN ESCOBAR (wyspa w Ameryce Środkowej). Niedawno odkryta więc jeszcze nie tak bardzo popularna a co za tym idzie nie taka droga. Warto!

Gość am_Dyzio
Alinia szukasz może faceta na wspólny wyjazd? Obiecuję, że wezmę gumki. ;)

Gość gość
Alinia wyjeżdżasz sama czy z facetem?

Gość Alinia
Sama wyjeżdżam. Nie mam faceta, jestem dziewicą.

Gość Alinia
Czytałam o San Escobar ale dla mnie i tak za drogo. Polecicie coś może w Polsce?

Gość gość
W basenie M. Srodziemnego dni sa juz krotkie i smieci po sezonie hulaja na wietrze. Gdzies dalej sa huragany, jesienne sztormy. Poszukaj spa, wyjazdu do wod termalnych, zdrowotnych, poplywasz sobie, poprawisz kondycje. Nawet Ciechocinek, Ladek-Zdroj, cos w Czechach, na Slowacji. Tez o tym mysle.

Gość Sowa215
Polecam Bieszczady albo Góry Świętokrzyskie tam cisza i spokój i można naładować akumulatory.

Gość Alinia
Sowa215, naładować akumulatory? tam są mechanicy samochodowi?

Gość Sowa215
Naładować się pozytywna energia na dalszy czas w pracy

Gość gość
Co konkretnie w Bieszczadach, jezeli piesze wedrowki nie wchodza w gre ?

Gość gość
w Bieszczadach konkretnie płatna miłość

Gość ManiaL
W Bieszczady jeżeli w grę nie wchodzą piesze wędrówki to wybierz agroturystykę. Odpoczniesz na tarasie, poczytasz, posłuchasz muzyki lub co tam wolisz. Jeżeli zaś poszukujecie cieplejszego klimatu to fajną opcją jest wyjazd do Iranu z Wytwórnią Wypraw. Wycieczka ze znakomitym organizatorem, który potrafi ciekawie przedstawiać odwiedzane miejsca.

Gość gość
Jedź nad morze - plaże puste, można spacerować i słuchać szumu fal.

Gość gość
Alinia ile masz lat ?

Gość Alinia
Mam 59 lat.

Gość gość
prawie 39 lat byś zabrała ze sobą ?

Gość Hanna Koston
Bieszczady ;) Nasza piękna polska złota jesień ;) Bardzo polecam. do tego zatrzymać się jeszcze w jakimś sensownym pensjonacie jak np Gościniec Horb .;) Przytulne pokoj****ardzo czyste. A wokól pensjonatu rozpościerające się piękne widoki.

Gość gość
Ile mozesz wydac na ten wyjazd? Tak orientacyjnie. O tej porze roku fajnie jest np. we Wloszech, w Grecji., w panstwach Morza Srodziemnego W Polsce - raczej gory. Bieszczady to koniec swiata. Fajnie i tanio jest w gorach w Czechach i na Slowacji. Moze np. pogranicze polsko-czeskie w Kotlinie Klodzkiej? Jednak nie ma co radzic jesli nie wiadomo za ile mozesz jechac.

Gość Kędzierski
A zaskocz wszystkich i leć do Iranu. Ciepło i całkiem fajnie. I niech cię nie zmylą informacje, ze tam niebezpiecznie albo niezbyt przyjemnie. To tylko medialna nagonka ludzi, którzy nigdy tam nie byli a powtarzają zasłyszane informacje. A prawda jest taka, że to normalny kraj, z całkiem ciekawymi ludźmi i fajnymi miejscami. Jedyną wadą jest ich policja religijna, ale nie jest aż tak straszna. Najlepiej leć z biurem, bo wszystko załatwią i zawsze będzie raźniej w grupie. Kilka biur organizuje fajne wyjazdy w tamten region. Szukaj mniejszych bo mają przeważnie ciekawszą ofertę. Ostatnio Wytwórnia Wypraw ze swoją oferta do Iranu współpracowała np. z twórcą przewodników po tym kraju, więc mają wiedzę z pierwszej ręki. Nawet chyba pilotował wycieczki dla nich.

Ty sobie nie wycieraj gęby moim mieniem, trollu albo trollico. A ja się dziwiłam, dlaczego znajomi jakoś tak inaczej do mnie podchodzą. Mam nadzieję, że ta podłość się na tobie zemści.

Gość Anitka02
Iran to dość ciekawy kraj i inspirujący. Byłam ostatnio na pogadance o tym kraju, którą prowadził nasz lokalny podróżnik. Zdjęcia przepiękne, opowieści jego można by słuchać bez końca. Tak nas zainspirował, że z gronem przyjaciół postanowiliśmy wspólnie jesienią tam wyskoczyć. Może nawet z wytwórnią gdyż mają fajnie rozpisany plan wyjazdu.

Gość Alin02
Nasza złota polska jesień w Bieszczadach jest cudna pod względem kolorystyki, a co do pogody bywa różnie. Ja jednak szukam czegoś z gwarancją dobrej pogody i przyznaję, że Iran mnie zaciekawił. Muszę rozeznać się w ofercie Wytwórni i zobaczyć czy uda mi się zgrać terminy. Z tego co wiem biuro to ma znakomitych pilotów więc wycieczki są ciekawe i kształcące.

Gość gość
Bardzo ładnie o tej porze roku jest w górach. Na przełomie pazdziernik i listopada wybieramy się z koleżanką w Sudety i skorzystaliśmy z oferty przewodnika po Sudetach. Warto skorzystać z oferty na tego typu wycieczki - my korzystaliśmy z tej oferty www.wiktoriaponiatowska.pl.

Gość Kędzierski
Anitka02 i jak? Zdecydowałaś się na tą ofertę Wytwórni Wypraw do Iranu? Obecnie u nas całkiem ciepło ale tam klimat na pewno ciekawszy ;)

Gość Kasia2321

A co powiesz na wyjazd na narty do Włoch? Ski Planet na narty-wlochy.pl zawsze ma fajne oferty. Już teraz startują z rezerwacją miejsc na sezon 2019/2020. Warto ich sprawdzić 🙂