Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co w wygladzie faceta skresla go

Polecane posty

Gość gość

jako "ciacho" dla kobiet?

Gość gość
Głupota, bucowatosc, prostactwo, snobizm, gnidowatość i im podobne

Gość gość
bo wygląd taki czy inny można zaakceptować a powyższych nie

Gość gość
Raczej mężczyzna nie musi być przystojny. Ja jestem piekna. On musi być przede wszystkim moim oparciem. Nie w sensie materialnym lecz duchowym.

Gość gość
Uwiesisz sie na nim o bedxiesz wisieć?

Gość gość
Do 21:03 Powinien być bo kobiety są wzrokowcami. Ty pewnie jesteś przeciętna z wyglądu a nie piękna :D

Gość gość
zakola, brudne pazury, wada wymowy, szczególnie gdy syczy ja boa za uchem :_~/

Gość gość
moim zdaniem niezadbane zęby, ale to też nie mówione, że skreśla...

Gość gość
Chód jak panienka, nóżki tak śmiesznie złączone i telepanie tylkiem. I mina "bez noża nie podchodz"/jestem badboyem chamstwo i oczach.

Gość gość
Niski wzrost, nadwaga, niedowaga, brak kaloryfera na brzuchu, duży nos, tłuste włosy, brzydkie rysy twarzy, cienkie usta, okragła twarz, trądzik, zaniedbane zęby, brudne pazury.

Gość gość
Braki w higienie, zaniedbane zęby - skreślony z automatu. A z takich neutralnych rzeczy, których jednak osobiście u mężczyzn nie lubię to włosy ścięte "na rekruta" lub w ogóle ogolony na łyso.

Gość gość
lysina lub krotkie wlosy

Gość gość
facet musi mieć powyżej 180, mniejszy to nie facet

Gość gość
Niski wzrost Dluga broda Wydluzonu podbrodwk Szerokie biodra Chuderlak Spaslak Ginekomastia Zakola Lysienie plackowate Brzydkie uszy Długi chudy nos Krzywy nos Orli nos Ziemniak nos Za waskie usta Za szerokie usta Czarne oczy Brazowe oczy Skosne oczy Wybaluszone oczy Za długie rzęsy Piegi Dzioby po tradziku Brzydkie zeby Nieswiezy oddech Odstajace pieprzyki, kurzajki Tatuaz na twarzy Za male dłonie i stopy Wąsy

Gość gość
Zarost, owłosione ciało, zaniedbane zeby, duży brzuch, szerokie ramiona, duży biceps, krótkie włosy, duże oczy.

Gość gość
i jeszcze jakas kretynka bedzie chciala komus/kiedys wmawiac, ze wylacznie mezczyzni sa wzrokowcami?:D

Gość gość
Z tego co tu kretynki piszą płyną wnioski, że jakieś 90% facetów jest u nich skreślone:D Głupie kaczpy, które same nie wiedzą czego chcą:p

Gość gość
Z babami nie wygrasz :P

Gość gość
Odstrasza je naturalność tj owłosienie. Era metroseksualnych p**dusi w rurkach niestety nastala.

Gość gość
Przecież każdemu podoba się co innego... Pisałam wcześniej, że nie lubię lysych i krótko ostrzyzonych, ale za to bardzo lubię owłosienie na ciele. Poza tym wąskie usta i pokaźny, orli nos. A dla innej babki to właśnie będzie brzydkie.

Gość gość
A mężczyźni lubią owłosienie u kobiet? nie no wlaśnie to nam też się nie podoba owłosione ciało u mężczyzn

Gość gość
Nie kłócić mi się tu! :P

Gość gość
Dla mnie otyłość i niski wzrost. O higienie itp. wstyd wspominać bo to raczej oczywiste powinno być. I brak mózgu. No i chudy też. Długi i chudy nie.

Gość gość
Ja to w ogóle lubię brzydali. Zawsze podobał mi się np. Garou, chociaż przystojny nie jest, za to bardzo męski. Taki kawał szorstkiego chłopa, w dodatku mocno owlosiony :-P

Gość gość
Z moich obserwacji wynika a obserwuj***ardzo długo ,że tylko 5% facetów podoba się kobietom . Przypominają mi sie szkolne czasy gdy w klasie był jeden chłopak lub wcale który podobał sie dziewczyną . Zazwyczaj idolem dla tych dziewczyn był jakiś zagraniczny piosenkarz lub jakiś chłopak z innej szkoły .

Gość gość
Brak wykształcenia i taki dziwny, ośli śmiech na końcu każdego zdania, "hehe". Wszelkie uprzedzenia, jak homofobia i seksizm (kojarzy mi się to z głupotą i kompleksami). Z wyglądu - bardzo cofnięty podbródek, krótkie nogi i zakola.

Gość gość
mały penis i niski wzrost

Gość gość
Dziwny śmiech to raczej u kobiet. Najgorzej jak do tego ma okropny głos i dziwna maniere która nakazuje jej nie wmawiać ć :(