Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina W

Psycholog dla nastolatka

Polecane posty

Gość Nina W

Mój syn jest w wieku dojrzewania, chodzi do 3 klasy gimnazjum. Jego zachowanie jest tak kontrowersyjne i wychodzi poza normy, że w szkole nie radzą sobie z nim. Wychowawca zalecił konsultacjie u psychologa. Proszę o namiary do dobrego, skutecznego psychologa.

Gość Wanda7
W Opolu jest bardzo dobra, sympatyczna z dużym doświadczeniem i wiedzą fachową pani psycholog I. Maslankowska. Można umówić się telefonicznie i poprosić o szybki termin lub osobiście udać się pod adres Luboszycka 11. Ta pani obdarzona jest niezwykłą intuicją, potrafi znaleść wspólny język z młodą osobą, nawiązać kontakt oraz zrozumieć jego potrzeby. Polecam

Gość AnnaLa
W internecie znalazłam bardzo dobrego psychoterapeutę dla mojego syna, z którym miałam same problemy w gimnazjum. Wyszukałam pana dr. Piotra Sowińskiego w pobliżu mojego miasteczka. Wybór okazał się bardzo trafnym. Psychoterapeuta tak ustawił mi syna, że jestem pełna podziwu dla jego profesji i kunsztu. Chłopak dosłownie akceptował go i autorytatywnie postrzegał. Syn po psychoterapii zupełnie zmienił się, może bardziej dojrzał. Polecam poszukać równie dobrego specjalisty, który pomoże zapanować nad efektami dojrzewania młodego człowieka.

Gość Dżasta90
Godnym polecenia specjalistą jest doktor Sowiński. Pomógł mojej córce uporać się z problemami. W końcu dobrze się dogadujemy z córką i jesteśmy przyjaciółkami

Gość Dżasta90
Dobrym psychologiem jest pani Maślankowska. Ma bardzo dobre podejście do młodzieży oraz jest bardzo cierpliwą i pomocną osobą. Nowoczesne metody psychoterapii oraz psychoanalizy gwarantują pomoc w każdym przypadku. Mojej nastoletniej bratanicy bardzo pomogła.

Gość Maria 55

W tym roku musiałam zdecydować się na pomoc lekarza psychiatry, ponieważ podejrzewano, że jest chory na zaburzenia osobowości. Skorzystałam z usług polecanego pana dr. P. Sowińskiego, który po wnikliwych badaniach i psychoanalizie stwierdził, że syn ma problemy adaptacyjne z towarzyszącą depresją. Podczas terapii  udało się panu doktorowi nawiązać porozumienie i współpracę. Pan doktor ma świetne podejście do nastolatków i dobry kontakt. Polecam

Gość winiarski79

Nasz 'kochany' synalek przez wlasne problemy psychiczne doprowadzil cala rodzine na skraj emocjonalny, hehe... zapisalismy go do doktora Piotra Sowińskiego jak polecano. Póki co widać niewielką poprawę, ale jesteśmy bardzo dobrej myśli - u niego nawet niewielka poprawa graniczyła z cudem.