Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bijciemnieażspuchne

Zakochałam się. A puszczalam się za kase!katastrofa CO ROBIĆ?!

Polecane posty

Teraz będziesz za to kłamstwo żyć w strachu. Żal chłopaka. Mam nadzieję że ktoś mi powie.

Żal chłopaka. Mam nadzieję że ktoś go poinformuje. Teraz będziesz b żyć w strachu.

Gość Bijciemnieażspuchne
Powiedziałam mu, że miałam dwóch partnerów seksualnych... Ja wiem, że to straszne kłamstwo, ale nie wiedziałam co powiedzieć a on tak na mnie napierał. Zdarzało sie, ze w ciągu jednego dni miałam 4-6 klientów. Jest mi teraz tak wstyd Ja ze sperma na twarzy obcych mężczyzn do dziś nie mogę się z tym uporać...

Gość gość
nie masz wartości, dla jego poziomu, no chyba, że on też miał 30 partnerów seksualnych. jesteś warta takiego faceta, co ma tule partnerek co ty - mniej więcej :P K

Gość gość
patrz, teraz przeczytałem ostatni post :P facetka,... ty nie masz, żadnej wartości. mam nadzieję, że zdechniesz:Pczem prędzej K

Gość Bijciemnieażspuchne
Postanowiła, że jednak zachowam to dla siebie...nie chce go stracić po prostu. To co robiłam i ile miałam klientów to moja sprawa. Znam dużo kobiet które oszukują i biorą na dziewictwo faceta. Niejednego w buzi miałam i to lubiłam Żyje tu i teraz a on jest właśnie teraźniejszością moja a nie przeszłością.

Gość gość
Facetka - spowiedż święta też ci nic nie da, gdyż nie posiadasz gruntownej wiedzy na temat wiary, żałosna spowiedz i żałosny ksiądz, co da ci rozgrzeszenie. Nie posiadasz wiedzy, która mogłaby cię wyciągnąć na wierzch tej padliny :P K sa mądrzejsi ludzie niż ten ksiądz i nie muszę się szeroko rozglądać. K

Gość gość
Chyba nie dla wszystkich to taki problem. Znam taką, w której klienci co chwila się zakochiwali. Nie musiała nic im mówić, bo chyba już nie było co. Ale i tak spotykała się z nimi normalnie poza robotą, chodziła na imprezy jakby nigdy nic. Mi też trochę w głowie zaszumiała. Mam z nią kontakt na vk (ruski facebook), ale różnica wieku jest tak gigantyczna, że to bez sensu.

Gość gość
A ile ma lat ona?

Gość gość
Dziwię się jak wielu z Was nie zna życia. Powiem Wam, że PRZESZŁOŚĆ WLECZE SIĘ ZA CZŁOWIEKIEM PRZEZ CAŁE ŻYCIE! Zawsze w chwilach wielkiego szczęścia, gdy człowiek jest najszczęśliwszy zdawałoby się na świecie i jest pewien, że nic mu tego nie odbierze wkracza PRZESZŁOŚĆ, ona lubi niszczyć co piękne, co się kocha. Zawsze, gdy człowiek się nie spodziewa! Moja rada, POWIEDZ CO CI LEŻY NA SERCU, IM SZYBCIEJ, TYM LEPIEJ. Jeśli się z tym pogodzi, zostanie z Tobą, jeśli nie to trudno. ZA KAŻDY BŁĄD TRZEBA PŁACIĆ, życie wystawia rachunek, nie raz bardzo drogo! Powiem przykład z realnego życia. Były dwie koleżanki, razem "pracowały w branży na TIR-ach" jak były bardzo młode. Poznały po kilku latach chłopaków, dobrych, którzy je wielbili wręcz i szanowali. Też jak autorka nie wiedziały co zrobić. Jedna uznała, że nikt się nigdy nie dowie, nic nie powiedziała chłopakowi. Zostali małżeństwem, przyszły na świat dzieci, życie się toczyło wspaniale. Pojechali na wakacje do rodziny do Niemiec, wchodzi wujek męża dziewczyny i wita się z nią "ale ten świat jest mały, nic się Kryśka nie zmieniłaś.. co tu robisz?" Szok ogólny! A do chłopaka powiedział "gratuluje, ożeniłeś się z największą qrwą jaką znam" długo ich małżeństwo nie wytrzymało, te wakacje były najgorsze w jej życiu, nawet w najczarniejszych snach się tego nie spodziewała. Druga dziewczyna powiedziała chłopakowi prawdę, powiedziała, że go kocha i cokolwiek zrobi zrozumie, ale chce by o tym wiedzial i zrozumiał, jeszcze jak byli parą chłopak do niej powiedział że jej sąsiad go zawołał jak od niej wyszedł i poinformował go, ze ona jest qrwą, odpowiedzial "wiem, ale ja ją z tego wyciągnąłem i jest najlepszą dziewczyną" nadal są małżeństwem. MOJA RADA, POWIEDZ SZCZERĄ PRAWDĘ, Ty też na tym zyskasz.. czyste sumienie 🖐️

Gość Bijciemnieażspuchne
Te posty wyżej o 4 klientach to podszyw. Spałam z trzema za kase kolesie z Internetu. Powiedziałam mu to . Podziękował mi za znajomość Stwierdził że wiele kobiet nie ma co do garnka włożyć A nie robią takich rzeczy I że on tego nie rozumie Ehhh straciłam miłość życia!!! Boże biada mi :/

Gość gość
Właśnie nie - dobrze zrobiłaś - odsiałaś idiotę. Teraz każdemu to mów. Ten, który to zaakceptuje i będzie cię szanował będzie tym właściwym. Jedyny problem, że ci odsiani mogą rozpowiadać dalej i krąg wtajemniczonych może się niepotrzebnie powiększyć. Może w takim razie lepiej opowiedz "historię koleżanki" i zobacz jak zareaguje. Jak się okaże liberalny w tych kwestiach to wtedy może zaryzykować, że nie tylko koleżanka miała taką przygodę.

Gość Bijciemnieażspuchne
Bardzo boli....

Gość gość
Najgorsze właśnie ze on może teraz rozpowiadac o Twojej przeszlosci komu tylko zechce :/

Gość gość
Nikt nie weźmie k***iska, wiec nie mow o tym

Gość gość
wyprzyj się wszystkiego usuń wszystkie ogłoszenia, foty teraz wiesz, że jak chcesz się k****ić, to nie na swoim podwórku

Gość Bijciemnieażspuchne
Nie będzie rozpowiadal Obiecał że nikomu nic nie powie Ale I tak stwierdził że to żenada co zrobiłam BOZEEEE!!

Gość gość
20:09 po co mu się przyznałaś? kilku osobom powie, a te kilka osób kilku osobom. Masz p********e. Teraz musisz się gdzieś zaszyć na jakiś czas.

Gość Bijciemnieażspuchne
OBIECAŁ ŻE NIE POWIE !!!!!!

Gość Bijciemnieażspuchne
Ehhh Boże głupia ja

Gość gość
szkoda ze posłuchałaś tych moralizatorów od siedmiu boleści, radziłabym ci nic nie mówić

Gość gość
jeśli będziecie razem to teraz całe źycie będzie wyzywał cie od k****y zobaczysz

Gość Bijciemnieażspuchne
I tak nie dałabym rady bo oklamywac. Kocham go ... więc się nie da :-D

Gość gość
Nie dziwie się ze cie nie chce, w początkach znajomości łatwo komuś z kogoś zrezygnować nie to co gdybyście byli dłużej jakiś czas i dopiero byś mu powiedziała. Nie powinnaś mówić ale już zjeb/ałaś bo cię debile podpuscili

Gość Bijciemnieażspuchne
Zerwał kontakt I zablokował mnie na fb :/ Wychodził to nawet się nie pożegnał

Gość gość
od kiedy nie mówicie o całej swojej przeszłości to kłamstwo? ja znam inną definicje kłamstwa

Gość Bijciemnieażspuchne
2 tygodnie byliśmy razem. Ale od pierwszej chwili były iskry.

Gość gość
to teraz możesz k****ic się dalej i na pierwszej randce juz mów czym się zajmujesz :D słuchaj debili to zdechniesz samotna

Gość Bijciemnieażspuchne
Ehhh po co mi to było Zarobiłem na tym 1000 zł tylko... A dodam jeszcze że dodawałam fotki z widoczną twarzą z fejsa I pisałam że szukam sponsora Ja prdl:/