Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanaAutorka

Przestalam ufac mezowi....umawia sie na facebooku ze swoja byla :(.Co robic?!

Polecane posty

Gość gość
Spokojnie. Być może że poszedł. Ale powiedzieć żeby mu dała spokój i że nie chce mieć nawet jej nr telefonu bo o mało małżeństwa mu nie rozwaliła. Bo ma super żonę ( mądrą i kapitalną osobę -moje zdanie) i dzieci.

Gość ZalamanaAutorka
Przyszedl z duzym bukietem roz i winem....przepraszal caly czas... Cieplo mi sie na sercu zrobilo... Poczulam ze jednak mnie kocha.... Dziekuje Wam za wsparcie.... Mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze i to malzenstwo przetrwa.

Gość gość
gość dziś AHAHAHAHAHAHAHA! :D

Gość gość
Myślę, że od wczoraj dużo zrozumiałam dzięki Autorce. Nauczyłam się . Też postaram się być dla męża atrakcyjniejsza . Ale laptopa se jutro sprawdzę:/

Gość gość
łeee to juz koniec "dlaczego ja"???? Wpadlam tu bo tez liczylam na foty ze zdrady :P Oby rzeczywiscie bylo tak ze zbłądził. Ciezko sie ufa komus po czyms takim a brak zaufania zabija związek ale tak jak ktoras z dziewczyn napisala nie zyj tym i nie wspominaj tego itd.

Gość gość
łeee to juz koniec "dlaczego ja"???? Wpadlam tu bo tez liczylam na foty ze zdrady :P Oby rzeczywiscie bylo tak ze zbłądził. Ciezko sie ufa komus po czyms takim a brak zaufania zabija związek ale tak jak ktoras z dziewczyn napisala nie zyj tym i nie wspominaj tego itd.

Gość gość
Puchacz Pospolity - czym w takim razie jest zaufanie? Naiwnością ?

Gość gość
Eeeee chvyowa prowokacja.

Gość gość
Ta jego ex jest po rozwodzie to szuka faceta.A że twój mąż jest wolny,bo ślubu nie macie to postanowiła go zdobyć.Myslała że cię zostawi,bo skoro do tej pory nie ożenił się z tobą to znaczy że nie chce legalizacji związku.Facetowi wtedy łatwiej jest odejść,bez adwokatów,ciągania po sądach i wywlekania brudów,bez całej tej otoczki która towarzyszy rozwodom. Dobrze,że jej się nie udało.

Gość gość
Twoj MAZ jest wolny, slubu nie macie haha. Chyba ktos czytac nie potrafi:-o

Gość gość
A to nie maz? W pierwszym poscie autorka pisze " jestesmy w zwiazku 15l". Tez uwazam ze skoro tamta wolna, po rozwodzie, szuka dla siebie szansy. I przypuszczam, ze gdyby sie nie wydalo, koles poszedlby sie z nia spotkac a wtedy juz rownia pochyla...

Gość gość
W zwiazku MALZENSKIM sa

Gość gość
Nie widzicie że to prowo?????