Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lady chłodnicze Bolarus

Polecane posty

Gość gość

Czy kupował może ktoś sprzęt od tej firmy? Zależy mi na rzetelnej informacji :) Planuję zamówić ladę chłodniczą do mojej małej działalności gospodarczej, którą wkrótce otwieram.

Gość gość
Bolarus to rzetelna firma, sam z nich nie korzystałem, ale kumpel ma firmę i używają ich sprzętów. Powodzi mu się dobrze i nie wspominał o żadnych problemach ze sprzętem.

Gość gość
Korzystam ze sprzętów Bolarusa od 5 lat. Nie ma z nimi problemu, działają sprawnie, mogę polecić

Gość gość
Mam i polecam, Bolarus najlepsi fachowcy w branży

Gość gość
Też kiedyś miałem ten dylemat i ostatecznie postawiłem na Bolarusa co było dobrym wyborem, sprzęt działa tak jak trzeba, nie jest awaryjny i cena również była rozsądna, więc śmiało polecam

Gość gość
Również posiadam ladę chłodniczą od firmy Bolarus i od początku byłam zaskoczona podejściem do klienta i profesjonalizmem pracowników, sam produkt również najwyższej jakości, więc śmiało polecam

Gość gość
Ja niedawno kupiłam nową ladę chłodniczą od tej firmy i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, widać, że sprzęt jest solidny i jakościowo nie mam żadnych zastrzeżeń. Sam proces zakupu jak i podejście do klienta również bardzo na plus, jak najbardziej polecam!

Gość gość
Polecam: www.hrsklep.pl Całościowe wyposażenie gastronomii!

Gość gość
Firma, która stawia sobie zadowolenie klienta jako cel :) współpracuję z nimi od dawna i posiadam kilka ich sprzętów, nawet w razie, gdyby któryś się zepsuł nie ma problemu, bo firma świadczy usługi serwisowe na terenie całej Polski i z tego co wiem za granicą również :D

Gość gość
Jakiś czas temu miałem okazję kupować sprzęt tej firmy i mogę Cię zapewnić, że oferują najwyższą jakość produktów, ceny również są odpowiednie, więc warto

Gość gość
Lady chłodnicze Bolarus to sprawdzony sprzęt :) wiele osób mi polecało tą firmę i teraz, gdy posiadam ich sprzęt wiem dlaczego :)

Gość gość
Nie byłam początkowo przekonany do tej firmy, ale teraz wiem, że moje spostrzeżenia były błędne, bo naprawdę jakość tych produktów nie pozostawia nic do życzenia

Gość gość
Ale hujowa reklama :D

Gość gość
mam, posiadam, warto zainwestować, wiele osób chwali sprzęt od bolarusa no i dobrze, bo dzięki nim nie zawiodłem się i również dokonałem dobrego wyboru

Gość gość
Samych lad chłodniczych nie mam, ale inne urządzenia od tej firmy (szczególnie dystrybutory do lodów) POLECAM!

Gość gość
Nie ma lepszego producenta urządzeń chłodniczych od bolarusa

Gość zachęcony

Widzę, że sporo osób poleca Bolarusa 😉 ja dopiero planuję zakup, ale powiem szczerze, że po tylu pozytywnych opiniach chyba nie ma się co dłużej zastanawiać, dziękuję wszystkim za opinie

Gość gość

Warto dzielić się spostrzeżeniami 😉 ja również kupiłem ten sprzęt dopiero po tym jak poczytałem opinię. Skoro tylu ludzi jest zadowolonych to wynikałoby z tego,  że Bolarus to lider na rynku

Każdy szuka sprzętu, który by najlepiej spełniał jego oczekiwania i dlatego fajne jest to, że bolarus ma tak szeroką ofertę 😄

Gość KKrzysztof

Jeśli ktoś potrzebuję produkty polecam tą firmę. Szybki kontakt z klientem, nie trzeba oczekiwać zbyt długo na odpowiedź. Kupiłem pół roku temu witrynę chłodniczą, zamawiając przez internet. Był problem z jej rozmiarem, jednak po rozmowie z życzliwą obsługą udało się szybko wymienić i nie było żadnego problemu. Polecam!!

Gość gość

@KKrzysztof,  Potwierdzam, że można się szybko dogadać z obsługą. Też miałem kiedyś podobny problem, bardzo szybko działają.

Gość W.K

Chciałbym kupić witrynę chłodniczą czy mógłby ktoś polecić jakaś najlepszą tylko z Bolarusa, słyszałem, że mają super sprzęt.

Gość gość

Polecam lady chłodnicze z tej firmy, są profesjonalne i stabilne.

Gość Gość Gość

Świetne sprzęty! Polecam!

Gość Jadwiga

Słyszałam od sąsiadki, że zamrażarki z Bolarusa są bardzo pojemne, czy to prawda?

Gość Gosx

Polecam www.hrsklep.pl - świetnie doradzają w wyborze sprzętu do gastronomii. Są też na Allegro pod nazwą użytkownika:Hr-sklep

Gość karo
Dnia 2.05.2019 o 12:28, Gość Jadwiga napisał:

Słyszałam od sąsiadki, że zamrażarki z Bolarusa są bardzo pojemne, czy to prawda?

Taaak, są bardzo pojemne - wiadomo bardzo duży wybór modeli, więc znajdziesz coś dla siebie, ale nie ma problemów żeby zmieścić to co potrzebujesz. 

Gość gość

Kupując szafę chłodniczą kierowałem się opiniami na forach, wszystkie pozytywne opinie są naprawdę prawdziwe zgadzam się z osobami polecającymi produkty  firmy Bolarus. Produkty mają naprawdę świetną pojemność. 

Gość Gość Gość

Szefostwo w porządku, wywiązują sie z umowy, polecam bardzo pracę w firmie Bolarus

Gość gość

Doskonałej jakości sprzęt. Polecam !!