Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on mnie nie pieścił?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się z żonatym. Doszło do seksu. Wzięłam mu do ust, a on nawet mnie nie pieścił tylko od razu wsadził? Był moment kiedy zszedł na "dół" i raz liznął i znowu wsadził. Czy się mnie brzydził?

Gość gość
Bo on nie po to się z Tobą spotkał, żeby Ci dobrze robić, tylko żebyś Ty mu zrobiła dobrze. Żona nie chce z nim się kochać bo jest egoistą w łóżku i teraz szuka innych frajerek.

Gość gość
Gość 13:38 Trochę też tak to odebrałam. Chodziło mu o jego przyjemność. Wcale się mną nie zajął. Nie dziwię się, że nie ma seksu w domu. Byłam rozczarowana i drugiego razu nie będzie. Poszukam takiego , który mi dogodzi.

Gość gość
Niestety żonaci mężczyźni nie potrafią zrozumieć, że gdyby byli dobrymi kochankami to mieliby seks w domu: która kobieta nie lubi orgazmu.

Gość gość
Mi sie z moim mężem nie chce sypiać, bo ma bardzo małego. Nie czuje sie usatysfakcjonowana seksem z takim maluchem. Normalnie kaleka, czas poszukać konkretnego penisa do seksu. Autorko nie wiem na co liczyłaś.

Gość gość
"Mi sie z moim mężem nie chce sypiać, bo ma bardzo małego. Nie czuje sie usatysfakcjonowana seksem z takim maluchem. " X A to przed ślubem nie wiedziałaś o tym?

Gość gość
14 cm to już może być bo taki 10 cm to za mały

Gość gość
Autorko, do dzi*ki facet chodzi nie po to, żeby ona była usatysfakcjonowana, tylko on. Zeszmaciłaś się i tak też cię potraktował. Refleksji życzę.

Gość gość
on po prostu chciał obciągnięcia bez tego wszystkiego co pewnie musi zrobić dla żony żeby to dostać

Gość gość
Ja nie kochalam sie przed slubem,a po slubie sie okazalo,ze moj maz ma pytona , 20cm minimum ból nie z tej ziemi teraz szukam takiego z malym do 12cm

Gość gość
14:12 a czemu nie przed ślubem?

Gość gość
Autorko, wlasnie dlatego ze potraktowal cie jak dziwke. smutne to ale tak jest. a jak sie zachowywal przed i po seksie?

Gość gość
Przed było kilka spotkań bez seksu i rozmowy. Po również rozmawialiśmy. Pytał o moje sprawy prywatne i zawodowe. Jak wychodziłam, to pocałował mnie w usta. Autorka.

Gość gość
Normalnie egoista w łóżku i tyle. Ale przecież wielu kochanków potrafi świetnie zadbać o kochankę w łóżku i sprawiać jej mnóstwo przyjemności. Tych słabych w łóżku po prostu się skreśla.