Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakaś stara dziewica

Polecane posty

Gość gość

z fobią społeczną? Chciałbym nawiązać kontakt, popisać prywatnie. Jestem prawiczkiem po 30. Nie jestem żadnym zbokiem, więc nie masz się czego obawiać. Mieszkam na Podkarpaciu. Pozdrawiam:)

Gość gość
Stary to jest pies ;)

Gość gość
Na Podkarpaciu sa ale stary krowy

Gość gość
Mam taka kolezanke,lat 24,dziewica,nie goli,nog,pach, a jak poszłyśmy na basen to sie okazalo ze z majtek wychodzą jej takie czarne kudly i tak do polowy ud :O A dziewczyna nie jest brunetka,nie ma ciemnej karnacji. Nie ma fobii ale jakieś zaburzenia tak. I bardzo lubi gadać o sobie. Chcesz poznac?

Gość gość
Stary prawik nie znajdzie tu starej dziewicy. W ogóle nigdzie nie znajdzie, bo to wymarły gatunek.

Gość brokeninside87
do połowy ud? niech zbada hormony w ogóle dlaczego ktoś miałby się golić a raczej karczować w tym wypadku:-p dopiero dla faceta? akurat na basenie widać bardziej jak się jest już z facetem to zazwyczaj jest ciemno, w basenie jest dobre oświetlenie. facet jest zniewolony i zaślepioną chucią, na basenie jest pełno strzelających oczu.

Gość gość
To bylo obryzdliwe, od tej pory juz sie z nia nie spotykalam. No nie powinnam sie nabijac, bo pewnie jest chora tak jak mowicie, to nie jej wina. Aczkolwiek mozna golic się. Nie wyobrazam sobie iść nq basen nieogolona

Gość gość
Nie odzywasz się do niej bo się nie ogolila? :O Bardzo dobrze, że już nie ma takiej koleżanki :(

jeżeli od kogoś mocno nie śmierdzi to może się ze mną przyjaźnić:-p nie jestem lesbą, żeby mnie interesowało koleżanki owłosienie intymne, ale na basen bym ją już nie brała.

Gość gość
No OK, tylko jest jeden problem. Prawiki nie chodzą na basen, więc ta dyskusja niczego tu nie wnosi:p

Gość gość
A o czym chcesz rozmawiać autorze?

Gość gość
No i macie, przestraszyłyście płochliwego prawika:D

Gość gość
17:32 a ja mam 23 i też jestem dziewicą. Wątpię w to, że przebijesz mnie urodą.

Gość gość
To co z ciebie za koleżanka Brołken skoro udajesz że nie obchodzi cię owłosienie ale na basen nie pójdziesz bo się wstydzisz?

Gość gość
O czym chcesz popisać autorze?

Gość gość
19:03 oraz 21:21 tu autor. A jesteście dziewicami z fobią społeczną? Bo jeśli nie, nie zrozumiecie kogoś, kto ma właśnie podobne problemy. Chciałbym popisać z jakąś samotną dziewczyną w zbliżonym wieku. Mieć taką bratnią duszę, by wzajemnie się wspierać i być dla siebie oparciem w trudnych chwilach. Sam nie wiem co mnie napadło by dać tu takie ogłoszenie. Całe życie jestem sam i jakoś do tej pory sobie radziłem. Może to po prostu kolejne stadium samotności? Teraz zastanawiam się, czy napisanie tutaj było dobrym pomysłem.

Gość gość
Ty też masz fobie?

Gość gość
Mamy XXI wiek i nie ma dzis porzadnych kobiet a same puszczalskie znaczy wyzwolone wolajace o aborcje.

Gość gość
22:13 Tak. Podręcznikowy przykład, choć nie zdiagnozowaną. Sam staram się z nią walczyć.

Gość gość
22:00 czesc, ja mam 25 lat i jestem bez doswiadczen w tych kwestiach i mam fobie spoleczna, ktora lecze, staram sie na chacie nie siedziec :/ chcialabym tez kogos poznac, ale chyba jedynie kogos bez doswiadczen, zebym nie czula sie dziwnie. Moglabym z toba popisac.

Gość gość
aha i nie hoduje futra zawodowo, nie wiem skad sie to wzielo, wlasnie przez to boje sie "normalnych" ludzi...

Gość gość
A ja tam już nie wierzę, że coś mnie czeka

Gość gość
22:19 ja tam lubie was, uwazam za chamskie takie przytyki, ze ktos seksu nie uprawial, ludzie niby sa dzisiaj tolerancyjni, otwarci na wszelakie odmiany, homo, bi, itp., to czemu np. osoby nieaktywne seksualnie albo aseksualne juz nie sa akceptowane? Niby taka otwartosc.

Gość gość
22:17 Część:) W takim razie nie widzę przeszkód byśmy nawiązali kontakt. Fajnie poznać kogoś podobnego sobie:) O co chodzi z tym futrem? Bo nie ogarniam, hehe. 22.19 Żebyś się nie zdziwiła. Z Tobą też mogę popisać, jeśli chcesz:)

Gość gość
22:28 co do futra to apropo postu z 17:32 :P

Gość gość
22:30 No tak, teraz załapałem:D

Gość gość
22:19 Co ma czekać? Poznajesz i można znac się dalej lub nie. Jak coś, ja tez zero doświadczeń, nie licząc nieszczęśliwych zakochań i podkochiwań. Wolałbym poznac kogoś bez doświadczeń, żeby nie czuc się dziwnie. Kujawsko -pomorskie

Gość gość
Czym sie interesujesz autorze? Masz jakichs kolegow, czy raczej spedzasz czas samotnie?