Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężki charakter faceta

Polecane posty

Gość gość
Role się nie odwrócą, bo on ma Cie w dupie.

Gość gość
Ale wam powiem ze gdy ja nie pisze jestem obejdtna to nagle jest lepiej

Po prostu podejdż do tego poważnie biorąc byka za rogi, jeśli Ci zależy na tej relacji i powiedz: "Gościu, oferuję to i to i chcę rego i tego". 00 Uwaga na marginesie: Sam jestem zimnego chowu i za gowniarza przytulałem się do betonowego misia, ale dziewczynie, która starałaby się dla mnie, nigdy czegoś tak bezosobowego bym nie sprzedał. 00 Przykro mi to powiedzieć, ale gość nie tylko Cię nie kocha, ale nawet pewnie nie lubi. Jesteś tylko "materacem".

Gość gość
Ty na górze pisałeś coś o spuszczaniu z jaj jako wymogu który musi spełniać kobieta żebyś z nią był. Rzeczywiscie zimny chow :D

Gość gość
Ale raczej gdyby mnie nie kochał to już dawno byśmy nie byli razem i nie wracali do siebie raczej coś jest na rzeczy

Gość gość
Niektóre laski lubią przeplatac okresy szmacenia i pozornego powrotu do normalności. Zapewniam że taka kobieta musi mieć problem z sama sobą bo każda zdrowa na umyśle kopie w dupe takiego osobnika. Ah te emocje i dramy :D

Gość gość
Tylko ze to nie on zrywał tylko ja I mówiąc szczerze mówiłam to pod wpływem emocji

Gość gość
Tak jest coś na rzeczy, to że albo jesteś głupia albo udajesz. Pozwala Ci wracać bo może dalej Cię tresowac i tobą manipulować. On Cię nie kocha. Ale w sumie nie dziwne, że Cię nie szanuje skoro ty sama się nie szanujesz.

@ gość dziś Znasz przypowieść o talentach? Każdemu podług starania. Jeśli dziewczyna dba o mężczyznę, czemu miałbym tego nie szanować? 00 Tobie podobne oczekują, że męzczyzna będzie spełniał ich zachcianki i w nagrodę za poniżanie cieszyć się będzie ogryzkiem, którym łaskawie mu rzucisz. Ty po prostu jesteś tak egoistyczna i skupiona na sobie, że powinnaś przestać wypowiadać się w materiach damsko-męskich. Albo jesteś lesbą i mizoandryczką, albo aseksem, a wtedy miast bulwersować się potrzebami normalnych męzczyzn powinnaś zająć się przeglądaniem portali na których są aseksualni panowie (?).

Gość gość
Weź człowieku wypierdalaj, sfomownia są do ludzi normalnych a nie normalnych

Gość gość
Piaskun, czyli co chcesz powiedzieć ze to ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
Żeby mieć puste jaja na piko belo to trzeba być facetem na pewnym poziomie a nie troglodyta który oczekuje że będzie wielbiony za sam fakt swojego bytowania na ziemi. Jeśli tego nie pojmiesz to nadal będziesz jedynie wygłaszal mądrości i udawał pseudocynika. Tak kończą tobie podobni.

Gość gość
00.35 dokładnie, on sobie tym pompuje ego noi jeszcze aspekt seksu- ma z kim uprawiac regularny seks (zanim nie znajdzie innej opcji), po to mu jesteś potrzebna. Czasem nakarmi Cie pięknymi słowkami, poudaje zaangażowanie żebyś chętnie rozkladala nogi. Ale ty pewnie dalej będziesz bronić misia...typowe. Zaślepienie i naiwność.

@ gość dziś Piko belo? I ty piszesz o troglodytach biedo intelektualna?

Gość gość
Tak piszę. Bycie troglodyta to coś innego niż celowe używanie głupich słów.