Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamowilam taxi i az mnie przytkalo

Polecane posty

Gość gość

Za kierownica byl moj dawny znajomy z ktorym mam bardzo duzo milych wspomniej.Nie wiedzialam co zrobic czy wsiasc , ale wsiadlam mile przywilanie, gdy dowiozl mnie tam gdzie chcialam poprostu zapytalam sie go czy chce zebym mu zaplacila tak jak dawniej czy gotowka, jestem sama to zapraszam na kawe, zaproszenie zostalo przyjete gdy wychodzilam duza buzie dostalam i cala sie trzeslam. teraz nie wiem czy dobrze zrobilam, ze go zaprosilam bo znow odnowia mi sie rany te co kiedys byly gdy go odrzucilam a poszlam z innym i ten inny byl niewypal

Gość gość
taksówkarze łapią wszystko, co się rusza. typowe lowelasy. w życiu nie chciałabym być z taksówkarzem. gorzej nie można wybrać. tfuuuu!

Gość gość
Autorka pyta czy dobrze zrobila, ze dala doopy za kurs za ktory zapłaciłaby 26zl. Tak. Jak na taki przebieg to ciesz się, ze sie zgodzil.

Gość gość
Ja tez czesto korzystam z taxi przewaznie jak maz gdzies w delegacji, mam stalego kierowce bardzo fajnego i place mu tylko w naturze inaczej nie chce, stara sie jak moze zebym byla zadowolona i nastepnym razem zebym po niego dzwonila