Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to źle ze oczekuje ze to facer będzie wychodził z inicjatywą

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj *poniżać Co mam zrobić? biegać za nim, paść przed nim na kolana żeby też się starał i budował ze mną relacje? Większość kobiet olałaby dawno takiego typa o nie zastanawiała co on ma w glowie > nie ty to inna się postara, teraz faceci są w deficycie i jak chcesz jakiegoś mieć to TAK masz stawać na uszach i o niego walczyć, albo inna ci go podbierze, oto 21 wiek i takie cuda

Gość gość
Ale ty jesteś sfrustrowany ja pierdolę :D idź sobie siusiaka zmarszcz kafeteryjny placzku. Ledwo toto oczy otworzyć zdąży i już płaczę. Kobiety błee. Do roboty kurwa!

Gość darwin to geniusz
gość dziś albo się adoptujesz do nowych realiów albo giniesz, tyle

Gość gość
gość dziś Ale ty jesteś sfrustrowany ja pie**olę smiech.gif idź sobie siusiaka zmarszcz kafeteryjny placzku. Ledwo toto oczy otworzyć zdąży i już płaczę. Kobiety błee. Do roboty k**wa! > powiedziała stara szkapa która nie pamięta kiedy kootasa w piczce miała, po hooj ty żyjesz wytłumacz to, jaki jest cel twojej beznadziejnej egzystencji?

Gość gość
Mianowicie taki aby tepic zj******h zjebow genetycznych którzy mają kootasa między nogami dyndajacego. Darmozjadzie i nierobie. Zadaj sobie pytanie kiedy ty wsadziłes tego fiflaka?