Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspieranie faceta.

Polecane posty

Gość gość
Ale ta baba stąd musi być nieszczęśliwa .

Gość gość
gość dziś Ja wiem, że ty dosłownie i całkowicie przyjmujesz czyjeś poglądy, co widać na przykładzie zmanipulowania przez przytoczone środowiska. Inni mają własne refleksje i poglądy, wypracowane na podstawie różnych źródeł. Ale wiem, że tego nie pojmiesz, dzieciaku.

Gość gość
16:08 Odpowiadanie pięknym za nadobne, to nie dowód zmanipulowania, tylko znajomości życia. Z chama mi trzeba rozmawiać po chamsku, nawet jeśli psychologia uczyła ciebie inaczej. Ale widzę, że masz jakąś obsesję na punkcie pojęcia "manipulacja". Nie wiem, czy to daje się leczyć ;-), nauka o holowaniu psów, to nie moja dziedzina.

Gość gość
16:12 Szczęsliwa, czy nie, przynajmniej mówi rozsądnie, w przeciwieństwie do pewnego osobnika.

Gość gość
16:11 Szczekaj sobie, szczekaj trolu. Już pisałem, że mi to dynda.

Gość gość
gość dziś 16:08 ''Odpowiadanie pięknym za nadobne, to nie dowód zmanipulowania, tylko znajomości życia. '' x To słabość psychiki, niestabilność ego. To podatność na manipulację. Taki guzik, jaki przyciśnie druga strona, tak zareagujesz, owieczko :D x ''Ale widzę, że masz jakąś obsesję na punkcie pojęcia "manipulacja". x Liczę, że zapoznasz się z jej definicją i w końcu dostrzeżesz, jak bardzo się ona do ciebie odnosi ;)

Gość gość
Szczekaj sobie, szczekaj trolu. Już pisałem, że mi to dynda. x Tak samo, jak własny wizerunek, inteligencja i wiedza. Wiemy, widzimy ;)

Gość gość
16:13 Już pisałem, że nasz obsesję na punkcie pojęcia "manipulowanie". Mógłby oczywiście zapytać, jak środowiska wyznające zupełnie przeciwne poglądy, mogą kogoś"zmanipulować", ale wiem, że i tak nie potrafisz odpowiedzieć, co najwyżej powieści,, że odpowiedź jest gdzieś w książkach, które czytałeś. Więc nie pytam, bo i po co?

Gość gość
No nie wiem czy ona mowi rozsadnie. Raczej tak jakby realnego zycia nie znała. :)

Gość gość
16:17 No pewnie, będę studiował obsesję jakiegoś gamonia ! Tu se puku!

Gość gość
''Mógłby oczywiście zapytać, jak środowiska wyznające zupełnie przeciwne poglądy, mogą kogoś"zmanipulować", ale wiem, że i tak nie potrafisz odpowiedzieć, co najwyżej powieści,, że odpowiedź jest gdzieś w książkach, które czytałeś.'' x Owszem, są. Jesteś zmanipulowany ich wpływami o tyle, że wszędzie ich widzisz. Masz paranoję, wszystkim przypisujesz znaczniki tych środowisk, bez weryfikacji, czy są ich przedstawicielami. To tak oczywista podatność na manipulację, to sprowadzanie wszystko do jednego, że aż śmieszne. x '' Więc nie pytam, bo i po co?'' x Pewnie dlatego, że obawiasz się odpowiedzi. ''Kultura dyskusji'', widzę, nie pozwoliła Ci zapytać wprost, jak przystało na dojrzałego osobnika.

Gość gość
gość dziś 16:17 No pewnie, będę studiował obsesję jakiegoś gamonia ! Tu se puku! x Powiedział do lusterka ;)

Gość gość
16:18 Zdanie twoje czy podobnych gamoni na temat mojego wizerunku, inteligencji i czy wiedzy też mi dynda ;-). Autorytetami to możecie być dla swoich kumpli, nie dla mnie.

Gość gość
16:23 No, błysnąłeś dowc**em. Jak gołą d... w przerębli.

Gość gość
gość dziś 16:18 Zdanie twoje czy podobnych gamoni na temat mojego wizerunku, inteligencji i czy wiedzy też mi dynda oczko.gif . Autorytetami to możecie być dla swoich kumpli, nie dla mnie. x W takim razie oficjalnie jesteś przeze mnie uznany za debila :) Miej łaskawie odwagę promować się swoimi patologicznymi poglądami w realu, by inni też mogli dokonać prawidłowej oceny twojej osoby. Może wtedy jakaś refleksja nadejdzie i otworzysz ślepka.

Gość gość
16:22 Nie widzę ich wszędzie, tylko w poglądach niektórych wypowiadających się gości. A jeśli ktoś wypowiada czyjeś poglądy, nawet nie zdając sobie z tego sprawy, a może szczególnie wtedy, ten właśnie jest zmanipulowany.

Gość gość
Nie dyskutujcie z tym typem Res jest zaburzony każdy na tym forum wie

Gość gość
16:27 No nie żartuj, jak możesz ;-) ;-) ;-). A mówiąc poważnie, napisałbym gdzie możesz sobie wsadzić to uznanie, ale mi się nie chce.

Gość gość
16:29 A ty trolu zazdrościsz, że z tobą nie chcą dyskutowac? Może coś poczytaj, poobserwuj życie, to być może kiedyś to się zmieni.

Gość gość
gość dziś Nie widzę ich wszędzie, tylko w poglądach niektórych wypowiadających się gości. A jeśli ktoś wypowiada czyjeś poglądy, nawet nie zdając sobie z tego sprawy, a może szczególnie wtedy, ten właśnie jest zmanipulowany. x Kto, jak nie zmanipulowany idiota etykietkuje ludzi i usilnie przypisuje od razu do określonych środowisk, nie znając pełnego obrazu poglądów rozmówcy, a jedynie kierując się ich niewielką częścią. Która wszakże nie stanowi monopolu wskazanych środowisk. Żal mi cię, poważnie. Te właśnie środowiska, które ciągle przytaczasz, mają tak ogromne wpływy na ciebie, jesteś ich pieprz*nym nośnikiem i to Ty właśnie tego nie dostrzegasz. Zj*bali cię na równi z tymi, które je popierają. Żal pl

Gość gość
A ty trolu zazdrościsz, że z tobą nie chcą dyskutowac? Może coś poczytaj, poobserwuj życie, to być może kiedyś to się zmieni. x Dowód na to że Res to atencyjna k*rwa, egocentryczna w dodatku i uważająca że wszystkie rozumy pozjadał. Realia skrzeczą i piszczą, nikt już nie ma złudzeń, jesteś po prostu głupi.

Gość gość
gość dziś w punkt :) ci którzy wszedzie węszą patolę są tak samo patologiczni i wyprani niestety

Gość gość
16:33 No widzę, że chamowi brakuje argumentów i przechodzi do wyzwisk. Nieraz się zdarzało, że ci ociężali umysłowo uważali mądrzejszych za idiotów. Ale jeżeli ktoś ma poglądy obyczajowe typowe dla jakiegoś środowiska, konkretnie feminazizmie, to te poglądy można i należy za takie uznać, nawet jeśli w innych sprawach, na przykład gospodarczych ma poglądy na przykład konserwatywne. Elementarne Watsonie.

Gość gość
16:35 Nie chce mi się pisać, gdzie możesz wsadzić swoje " dowody", więc dalsze twoje jazgotanie pozostawię bez odpowiedzi.

Gość gość
Oto artykuł dlaczego niektóre kobiety nie mają ochoty na seks http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,163270,19034219,moge-miec-orgazm-i-trzy-razy-z-rzedu-z-wibratorem-zawsze.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Buzz

Gość gość
17:06 A napisanie w kilku zdaniach o co chodzi to już przekracza twoje możliwości? Ale jeśli nawet nie mają ochoty na seks, to jaką krzywda im się stanie, jeśli zrobią loda albo szybki numerek, dla kogoś kogo kochają ? Coś im pęknie, wymydli albo w inny sposób ubędzie? Rescator 555

Gość gość
"A napisanie w kilku zdaniach o co chodzi to już przekracza twoje możliwości?" X Cytat z artykułu: "Wiecie dlaczego część kobiet nie ma ochoty współżyć? BO NIE MAJĄ ORGAZMÓW. I tyle. Ja przynajmniej mogę szczerze i całkiem otwarcie podać taki powód. I jeszcze kilka moich koleżanek, które kiedyś rozmiękczyły winem swoją erotyczną fasadę i przyznały, że PENETRACJA TO NIE JEST DLA NICH ŹRÓDŁO ROZKOSZY. I NIGDY NIE BYŁO" Xx "Ale jeśli nawet nie mają ochoty na seks, to jaką krzywda im się stanie, jeśli zrobią loda albo szybki numerek, dla kogoś kogo kochają ? Coś im pęknie, wymydli albo w inny sposób ubędzie?" Xx Seks nie powinien być przykrym obowiązek, to powinna byc przyjemność dla dwojga osób. No, ale jeżeli Twojej kobiecie nie przeszkadza fakt, że jak nie ma ochoty na seks to i tak musi zrobić Ci loda lub odwalić szybki numerek to już jej sprawa. Jednak poprzez taki wymuszony seks to raczej można się do niego zniechęcić i mieć coraz rzadziej ochotę.

Gość gość
Czy wy serio wierzycie że facet trollujacy na babskim forum ma kobiete? Że nie wspomnę o jakimkolwiek zyciu seksualnym

Gość gość
"Ale jeśli nawet nie mają ochoty na seks, to jaką krzywda im się stanie, jeśli zrobią loda albo szybki numerek, dla kogoś kogo kochają ? Coś im pęknie, wymydli albo w inny sposób ubędzie? Rescator 555" X Na ile stosunków w tygodniu masz orgazm Ty, a na ile Twoja kobieta? Czy Twoja kobieta robiąc Ci loda lub podczas szybkiego numerku ma orgazm? Co stoi na przeszkodzie, żebyś najpierw tak popieścił kobietę, żeby chciała odbyć stosunek? W czasie seksu pośpiech nie jest wskazany.

Gość gość
gość dziś Jedynym chamem okazałeś się ty, każdy widzi, kto pierwszy zaczął rzucać zadem i ad personami ;) Skończ już propagować przemoc wobec kobiet i gwałcenie ich psychiki, roszczeniowy egocentryczny człowieku, bo to karalne jest.