Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna plus nieznajomy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie do pań.Od jakiegoś czasu moja dziewczyna fantazjuje o trzecim w łóżku.Akurat to ja na poczatku podczas seksu powiedziałem jej żeby sobie wyobraziła że jest p******a we dwóch.Myślę że jej to bardzo się spodobalo bo teraz ona ciagle fantazjuje że jest nas dwóch przy czym nie samowicie się podnieca.Nie wiem czy zaproponowac jej jakiegoś pana,bo powiem że bardzo mnie to podnieca i chciałbym popatrzeć jak jej dobrze jak jest ******* przez innego.Pytanie do dziewczyn czy fantazjowalyscie na ten temat i czy jak chlopak by wam zaproponował drugiego to byscie sie zgodziły.(nie wiem jak zareaguję)I czy naprzyklad iść do jakiegoś klubu czy zadzwonić po kogoś z ogloszenia.Doświadczonych prosze o radę.

Gość gość
Ja nie fantazjuje bo moj chlopak i jego kuzyn czasami jak mam chec to obydwa pracuja jeden w pisi a drugi w pupci jest super, najczesciej to kuzyn ma szparke do dyspozycji a chlopak lubi duupcie bo jest ciasniejsza.Polecam sprobowac to nic nie kosztuje tylko dwa h/u/j/e twarde i jazda na calego

Gość gość
Mi chlopak zaproponowal, bylam zdziwiona ale zgodzilam sie :) poszperalismy, zarejestrowalismy sie na http://umow-sie.pl i znalezlismy takiego chlopaka, poczatkowo bylam troche niechetna, ale od momentu gdy poczulam jak to jest to jest nasz taki miesieczny rytual :")