Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka    1999

popisze ktoś

Polecane posty

a mnie asiutka caly czas zastanawia czy skoro grasz w tenisa to czy masz takie zgrabne nogi jak te tenisistki albo te młode co piłeczki biegają, na us open te niektore dziewczyny młode to niezłe były ciezko bylo wzrok oderwac nich ;p. jednak jak dziewczyna od mlodego cwiczy to ladnie sie rzezba robi

Gość asiutka    1999
No może nie mam najzgrabniejszych na świecie, ale ...

Zazdroszcze ;P. ja nie jestem kobietą, ale to ze grasz w tenisa to super sprawa. :)

Gość asiutka    1999
Też możesz grać

ja wiem w anglii zacznę z kolegami chcemy grać. :) ale tutaj w polsce też mam kolege ktory lubi tenisa. tam w anglii sa jednak korty niektore za darmo

Gość asiutka    1999
No u nas też masz godzinę gratis czasami. Karnet obniża cenę

ale tam w parkach są darmowe korty ale nie te profesjonalne ale raz przechodziłem obok szkoły jednej gdzie było chyba z 12 kortów albo 8. wszystkie puste, za ogrodzeniem. się zastanawiam czy lepiej zeby na tych kortach ktos gral czy zeby stały puste?? :(

Gość asiutka    1999
No lepiej żeby ktoś grał

Gość asiutka    1999
Treningi to nie są, nie jestem w żaden sposób zobowiązana do gry teraz dużo czasu zajmują mi korepetycje, czy przygotowania do matury. W czwartek planuję iść pograć i w sobotę. W tamtym tygodniu nie zagrałam w tenisa. Tyle co wf i 2 h basenu

no tak, ja bym stawiał na tenisa, nie na mature, no ale to tylko jeśli miałbym zamiar zawodowo grać :)

pod wzgledem tego co mysla ludzie ze mature trzeba mieć bo praca itp. to pewnie ze matura lepsza ale pod względem realistycznym i naukowym to granie w tenisa jest pożyteczniejsze niż zdawanie matury, bo grając w tenisa przykładowo człowiek się poci, więc wydala z siebie toksyny, rusza się więc dłużej pożyje (teoretycznie), lepszy chyba t3nis niż siedzenie przed książkami :D. Dobra pozdrawiam bo zaraz idę :).