Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obraził się o głupotę i 3 dzień milczy.

Polecane posty

Gość gość

Czy nie odzywać się o dać mu czas na przemyślenie tego? Czy to po prostu skreślić tak jak on skreślił z dnia na dzień. I zniknąć mu z horyzontu już na zawsze?

Gość gość
Ma cie głęboko w du pie już dawno zapomniał o tobie i od trzech dni sobie bzyka inną i jest w siódmym niebie.

Gość gość
Może masz rację idę dzisiaj wieczorem w miasto i noc jest moja. Też będę go miała gdzieś. Nie zasługuje on na to, abym była jemu wierna jak dotychczas. Koniec z wiernością.

Gość gość
Nie rób nic czego będziesz później żałowała, nim pójdziesz się zabawić porozmawiaj z nim, by wszystko było jasne zamiast słuchać rad kogoś z forum, który nie zna sytuacji. Jak będziesz wiedziała OD NIEGO, że nic z tego, wtedy będziesz mogła z czystym sumieniem zrobić co chcesz

Gość SebixMajster
Jakie to kobiece nie odzywa się to dam d**y innemu

Gość gość
A na Fejsie jaki ma status , macie problemy dziecinada .

Gość gość
Status zmienił na wolny w dniu kiedy się obraził I przestał odpisywać dla mnie.

Gość gość
Ja nie chciałam dawać nikomu d**y tylko iść do klubu potańczyć i się zrelaksować przy alkoholu co nie musi od razu znaczyć dawania komukolwiek d**y.

Gość gość
Może dla ciebie to głupota, a dla niego nie, może miał powody żeby się obrazić i czek na twoje przeprosiny.

Gość gość
Śmieszą mnie takie kobiety facet mnie zdradza to idę do klubu zrobić z siebie dziwke. Ty nie zrobisz jemu na złość :D po prostu będziesz kolejnym kurwusjiem z klubu na jakiegoś Sebastiana :D

Gość gość
Napisał, że to już koniec, że poznał kogoś 2 miesiące temu i że życzy mi powodzenia i abym była tak szczęśliwa jak on z tamtą w tej chwili jest. I że na nadzieję, że kiedyś mu wybaczę to, że mnie oszukiwał i że spotykał się jednocześnie ze mną i z nią. I zablokował mnie wszędzie po tym. Po prostu brak słów na jego bezczelność.

Gość gość
przykro mi. Głowa do góry jeszcze przyjdzie jak pies z podkulonym ogonem. Stefan

Gość gość
Ale trafil Ci sie gn.oj. Wspolczuje. Szok. Idz na sport, odreaguj sie z tej niespodzianki.

Gość gość
Co za gnoj, leciał na dwa fronty a ten jego Foch to był pretekst żeby zerwać.

Gość gość
Tak jest przeważnie, że za tymi fochami męskimi kryje się inna kobieta.

Gość gość
Ja nawet domyślam się co to za dziewczyna ta druga. I mogłabym jej pokazać wiele dowodów na to, że byliśmy parą w tym czasie co oni się spotykali. I zepsuć mu to wszystko w zemście, bo ona na pewno nie była świadoma mojego istnienia, ale nie chce mi się na nim mścić, bo wiem, że prędzej czy później życie samo go ukażę za to co mi zrobił. I karma mu odda za krzywdę którą mi wyrządził. Więc nie będę się na nim odgrywać i mścić. Szkoda czasu i moich nerwów.

Gość gość
Olej go nie warty on Twojego zachodu :p

Gość gość
Blondie napisało: Obraził się o głupotę i 3 dzień milczy. Potem dopisało: Czy nie odzywać się o dać mu czas na przemyślenie tego? Czy to po prostu skreślić tak jak on skreślił z dnia na dzień. I zniknąć mu z horyzontu już na zawsze? & Czytający wczuwa się, myśli, że lala coś tylko mu walnęła i on fochnął, a tu dziunia dopisuje, że rzucił ją dżolo w brzydki sposób, a nie obraził się.

Gość gość
Pewne tematy z tego forum czasem leci na główna stronę WP i wiele tematów jest prowokacyjnych aby wywołać dyskusje

Gość gość
Ten temat nie pisał nikt z wp. Więc proszę się nie bać odpisywać.

Gość gość
ale obrażalski d**ek

Gość gość
to niech milczy dalej, później palant będzie żałował