Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kobiety ktore maja wybitna i powalajaca urode ze dech zapiera?

Polecane posty

Gość gość

Polki są ładne..ale rzadko zdarza mi się widzieć totalnie powalające wyglądem..MIMo ze mieszkam w krakowie

Gość gość
trzeba panów o to zapytać, a poza tym, nie zawsze powalająca uroda jest pociągająca, trzeba mieć jeszcze to coś

Gość gość
Ja nie znam. Nie uważam Polek za ładne, generalnie nie podobają mi się Słowianie, bo w większości maja płaskie twarze, szczególnie Rosjanie.

Gość gość
Oj tam Polki sa cudne

Gość gość
Tak. Znam taką dziewczynę. Nie jest mega ładna, po prostu nie można oderwać od niej wzroku. Ma coś takiego w swojej urodzie, że kiedyś na ulicy zaczepił ją jakiś gotograf i proponował sesję zdjęciową. Ja nie mogę się wprost na nią napatrzeć.

Gość gość
gość dziś trzeba panów o to zapytać, a poza tym, nie zawsze powalająca uroda jest pociągająca, trzeba mieć jeszcze to coś x Fakt, uroda a seksapil to dwie różne kwestie. Ta pierwsza jest subiektywna, drugi jest instynktem pierwotnym i działa na podświadomość wszystkich facetów.

Gość gość
Ja jestem kobietą i jakoś specjalnie nie zachwycam się urodą innych kobiet,mimo że niektóre są naprawdę ładne.Ale raz w restauracji widziałam tak przepiękną dziewczynę,że aż mi mowę odjęło.Gapiłam się na nią,aż głupio mi było.I nie było to z podtekstem seksualnym, jakby coś.

Gość gość
A i jeszcze pierwsze co mi przyszło na myśl jak ją zobaczyłam to Królewna Śnieżka musiała tak wyglądać.

Gość gość
Polki mają wąsy Włosy na piersiach Włosy na brzuchu Brwi albo krzak,albo nima nic Albo kosciotrup o sylwetce Oświęcimia, albo tłuste dupsko kardashian razy 2 Nic fajnego

Gość gość
Nie to ladne co ladne, tylko to co sie komu podoba. Ja kiedys widywalam kobiete (dla mnie zjawiskowa uroda) uwielbialam na nia patrzec jak sie mijalysmy. Ruda, twarz drobna, piegowata. Uwazam, ze piekna. Kiedys szlam z kolezanka i ja mijalysmy. Kolezanka stwierdzila, ze brak mi gustu. Byc moze. Dla mnie tamta twarz byla piekna. Pamiatam do dzis mimo, ze ostatni raz widzialam ja kilkanascie lat temu. Jestem artystka i byc moze inaczej patrze...