Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wejdź i przeczytaj...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, zadurzyłam się w chłopaku dwa lata starszym... jest cudowny, nie tylko z wyglądu. W szkole nie robi z siebie idioty, jak to większość potrafi. Wszędzie chodzi sam, zachowuje się grzecznie i kulturalnie. W dodatku jest atrakcyjnym niebieskookim blondynem. Raz spojrzałam w jego oczy, tak teraz nie potrafię, nie wiem dlaczego. Pragnę, aby go poznać, tylko jak? Tak jak wspomniałam. W szkole chodzi cały czas sam, pod klasą stoi sam, raz widziałam go z kolegą. Jak zwrócić na siebie jego uwagę? Bardzo proszę o mądre odpowiedzi, będę wdzięczna

Gość gość
Zapytaj go o coś, udaj nieporadną potrzebującą pomocy. Chłopaki to lubią gdy mogą zaimponować dziewczynie ;)

Gość gość
Rozumiem. Najgorsze jest to, że jest on na tyle atrakcyjny, że czuję się przy nim jak z niższej półki :(

Gość gość
To tylko mylne odczucie bo ci na nim zależy i się obawiasz. To tylko obawa okłamuje ciebie że jesteś za mało atrakcyjna. Nic się nie przejmuj a spróbuj :)

Gość gość
Dziękuję bardzo za podpowiedzi. Tak też zrobię. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, kilka razy widziałam jak na mnie zerkał, jednak przeważnie udaje, że nie patrzy. Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam! :)

Gość gość
Napisz jak ci poszło ;)

Gość gość
Jesteś może? Dzisiaj jak zobaczył, że idę w jego kierunku, a stał z koleżanką to spojrzał na mnie i ją z nienacka przytulił. Nie wiem o co chodzi