Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eRCe

Karpacka dysputa.

Polecane posty

Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał:

Ale nie rozcieńczam to jak może mnie być nie stać. A żona milionera rozcieńcza coś tu nie gra 😁

Może lubi mniej słodką. Co cię to obchodzi? Jeżyca na obiad jada lody i jakoś żyje...😆 

1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Ale to nawet w przypadku psów tak się nie robi , bo by ucierpiały na zdrowiu gdyby zamiast mięsa dostały tostowe pieczywo. 😁 Nie wierzę z tą herbatą bo to jest zbyt tanie żeby tak robić 😁

Było tak przy mnie robiła i do dziś tak robi bo podobno lubi słabą tylko że to wychodzi sama woda. A potem ona te herbaty zbiera te torebki i robi z jednej kilka 😄

Przed chwilą, GośćSalowa napisał:

Może lubi mniej słodką. Co cię to obchodzi? Jeżyca na obiad jada lody i jakoś żyje...😆 

Płaska pewnie lody też rozcieńcza, bo stary zakręca kurek z kasą 😁

1 minutę temu, GośćSalowa napisał:

Lubie lody w upały to najlepsze co może być na obiad 🙂

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Było tak przy mnie robiła i do dziś tak robi bo podobno lubi słabą tylko że to wychodzi sama woda. A potem ona te herbaty zbiera te torebki i robi z jednej kilka 😄

Zryty beret i z kim Ty się zadajesz. 😁A jak by jej kupić herbatę to też by tak oszczędzała 🤔

Lubie lody w upały to najlepsze co może być na obiad 🙂

Jest jesień i 7 stopni. Ugotuj normalny obiad i zjedz jak czlowiek. Bo z zabawiania detergenta raczej nic dobrego nie będzie 😴 

Przed chwilą, pan P. wielkim modem jest napisał:

A cola to jakiś status? No może dla tego przygłupa, który żyje na granicy ubóstwa, tak. Ciekawe, czy opowiadał koleżance, jak latami utrzymywała go siostra, łącznie z żywieniem go i dbała (często na siłę), żeby nie stoczył się całkiem na dno, do tego stopnia, że z ekipą sprzątała mu melinę, bo na takim gnoju siedział. 

Nie przygłupie cola to syf i ktoś musiałby mi płacić abym to pił. Co do reszty znowu przekłamujesz fakty i będzie kopane za to 😁 

Ja se czasami rozcienczam słodkie napoje wódką i cytrysami. Ale tak tylko raz w tygodniu żeby nie było 🤣

3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Ale nie rozcieńczam to jak może mnie być nie stać. A żona milionera rozcieńcza coś tu nie gra 😁

Może ma takie kubki smakowe że lubi rozcieńczone 🤔 jeden lubi wyraziste i mocne smaki a inny takie słabe i rozwodnione 🤔

Przed chwilą, GośćSalowa napisał:

Jest jesień i 7 stopni. Ugotuj normalny obiad i zjedz jak czlowiek. Bo z zabawiania detergenta raczej nic dobrego nie będzie 😴 

Obciągnij buni bo znowu chodzisz nabuzowana 😆 

1 minutę temu, GośćSalowa napisał:

Lody jadłam w upały na obiad a obiady gotuje codziennie.

Może ma takie kubki smakowe że lubi rozcieńczone 🤔 jeden lubi wyraziste i mocne smaki a inny takie słabe i rozwodnione 🤔

Że taki francuski piesek z niej nieee i bardziej obstawiam problemy z jelitami że tylko rozcieńczone przyjmuje. Waży tyle co osadzone w Auschwitz więc to już wiele wyjaśnia co do jej stanu 😁

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Lody jadłam w upały na obiad a obiady gotuje codziennie.

Jasne. Napewno gotujesz 🤓 

5 minut temu, GośćSalowa napisał:

Hahaha, ale ci śmiesznie wyszło, może być dla niego nowa ksywa xD 

1 minutę temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Że ktoś tu coś przekłamuje, impotencie od wiadra i kaloryfera to możesz wmawiać jeżowej i jak lubi to niech łyka 🙂 Jedyne co ty możesz, to się podrapać za obrożą na pryszczatej kostce, przegrywie 🙂 

Starczy, bo to nie jest przypadek, że ci zazwyczaj nie poświęcam złamanego posta, czubert i tak za dużo kliknęłam w twoją cuchnącą stronę 🙂 

Impotentem to jest twój tate z racji wieku chociażby i z którym chodzisz po forum przedstawiając go jako małża. Starzec który śpi na stojąco i ostatnimi siłami coś tutaj napisze, to jest niezły chichot losu 😁 

4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Zryty beret i z kim Ty się zadajesz. 😁A jak by jej kupić herbatę to też by tak oszczędzała 🤔

To moja ulubiona kuzynka 🙂 tak bo herbatę miała u mnie i u mnie piła to mogła brac ile chce. Tylko ona wino piła ile mogła do oporu a potem szła do łazienki specjalnie zwymiotować i chyba coś ma nie tak z głową bo piła by pokazać że potrafi dużo a potem specjalnie wymiotowała 🫣

1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał:

Hahaha, ale ci śmiesznie wyszło, może być dla niego nowa ksywa xD 

To już nie dajesz jej brokułów i nie szydzisz jakim jest upoślem wklejająca te same teksty 😁 Ciekawe ile wytrwa ta "przyjaźń" 😆

4 minuty temu, GośćSalowa napisał:

Jasne. Napewno gotujesz 🤓 

Tak jasne jak słońce.

To moja ulubiona kuzynka 🙂 tak bo herbatę miała u mnie i u mnie piła to mogła brac ile chce. Tylko ona wino piła ile mogła do oporu a potem szła do łazienki specjalnie zwymiotować i chyba coś ma nie tak z głową bo piła by pokazać że potrafi dużo a potem specjalnie wymiotowała 🫣

Ja bym się bał takich homo sapiens, bo za bardzo widać problemy jakieś 😁

Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał:

To już nie dajesz jej brokułów i nie szydzisz jakim jest upoślem wklejająca te same teksty 😁 Ciekawe ile wytrwa ta "przyjaźń" 😆

🥦 

• Haha 1

1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Zapisz się na terapię z qwerty, może wytłumaczą wam co to jest przyjaźń a co normalna wymiana zdań bez złośliwości.

Tak jasne jak słońce.

Jasne jak słońce i pryszcze Krzysia 😆 

5 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Że taki francuski piesek z niej nieee i bardziej obstawiam problemy z jelitami że tylko rozcieńczone przyjmuje. Waży tyle co osadzone w Auschwitz więc to już wiele wyjaśnia co do jej stanu 😁

Niektóre sie tylko odchudzają i może dlatego te rozcieńczania 🤔 ale to bezsensu bo jedzenie nie smakuje i już lepiej jeść raz dziennie ale by smakowało.

7 minut temu, GośćSalowa napisał:

Mam ubaw z ciebie złodziejaszku. Nikogo takiego nie znam. Nigdy ci Jeżyca nie obciągała? 😆 

Płaska pisała że dobrze znasz bunie bo to konkubent twojej matki i już tak nie udawaj że nie wiesz o co chodzi Kaziu 😆 

3 minuty temu, GośćSalowa napisał:

Ale rodzina. Patologia i już wiemy, czemu kazirodca i kłamca tak cie wkręcił 😄 

Jeszcze raz chciałem ci pogratulować za odbicie matce kąkubęta 👏

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się