Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eRCe

Karpacka dysputa.

Polecane posty

7 minut temu, Caryca żelkowa napisał:

A co złego jest w zadaniu pytania czy ktoś jest w stałym związku? To jakieś dane ultrawrażliwe? Posiadanie konkubenta nie jest powszechne więc nie zadawaj durnych pytań, znasz odpowiedź.

Bo się musisz wszystkim interesować. Nie odpowiedziała Ci i widocznie nie czuje takiej potrzeby 😉 

30 minut temu, Onaaaa napisał:

To już lepiej kupić najtańsza cole i będzie jak rozcieńczona 😄

Cola, czy pepsi są dla mnie po prostu za słodkie i nawet jak mam ochotę, to wolę z wodą gazowaną połączyć i lodem. Więc z łaski swojej skończ uczestniczyć w hejcie swojego opóźnionego koleżki z więzienia 🙂 

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Niektórzy rozcienczają sok by był mniej słodki ale colę to nie słyszałam i będzie niedobra.

No sok /syrop to wiadomo bo trzeba, ale jeszcze nie słyszałem żeby wino ktoś rozcieńczał wodą i co to za wynaturzenie jest 🤔😁

1 minutę temu, GośćSalowa napisał:

Bo się musisz wszystkim interesować. Nie odpowiedziała Ci i widocznie nie czuje takiej potrzeby 😉 

Taki mój wścibski charakter. Albo poczuła potrzebę i wyszła do toalety.

1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

No sok /syrop to wiadomo bo trzeba, ale jeszcze nie słyszałem żeby wino ktoś rozcieńczał wodą i co to za wynaturzenie jest 🤔😁

Starożytne.

1 minutę temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Cola, czy pepsi są dla mnie po prostu za słodkie i nawet jak mam ochotę, to wolę z wodą gazowaną połączyć i lodem. Więc z łaski swojej skończ uczestniczyć w hejcie swojego opóźnionego koleżki z więzienia 🙂 

Ale to jakby pić lure kawe I dziwne że komuś to smakuje. 

A wino też za słodkie i zupę też rozcieńczasz wodą 🤔😁

Skąd taka szybka reakcja , bo warujesz i przelogowałaś się z salix płaska decho 😁 

• Haha 1

1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Widocznie rozcieńczają tylko my żyjemy w innym świecie 😄 może i rozcienczają ba przykład rosół czy mleko a my sie nie znamy.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ale to jakby pić lure kawe I dziwne że komuś to smakuje. 

To tak jakby zrobić kawę i dolać wody,albo psom karmę rozcieńczyć wodą to nikt by tego nie tknął. Kto by pomyślał bo tak się reklamowała że żyłe złota złapała w postaci żywego bankomatu i takie dziadowanie. Klopsa na pół pewnie dzieli żeby na dłużej starczyło, i później jej waga to 40 kilo z okładem 😁

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Widocznie rozcieńczają tylko my żyjemy w innym świecie 😄 może i rozcienczają ba przykład rosół czy mleko a my sie nie znamy.

To mleko ze sklepu już i tak jest rozcieńczone, a jeszcze rosół jak rozcieńcza to wzbudza moją litość 😁 

2 minuty temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

To Twoja opinia. Mnie nie interesuje wasza żenująca parka, co najwyżej czasem mam cichą beczułkę, jak ten przygłup Cię okłamuje w różnych kwestiach, więc z łaski swojej nie chciałabym czytać o sobie ze strony waszego dueciku 🙂 

To na przyszłość nie uzewnętrzniaj się z takiego dziadowania że musisz wodą rozcieńczać i wtedy nikt się nie będzie śmiał z ciebie wielka wygrywko😁

2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał:

Gdyby rozcieńczanie było niewyobrażalną zbrodnią, to w kawiarniach nie serwowanoby Americano.

Nawet nie chce mi się dyskutować z laską, której kubki smakowe ogólnie znają chyba tylko nutellę, frytki i lody. 

1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał:

Czy wy też czujecie smród plastikowego wiadra grzanego kaloryferem?

To już pośmiać się nie można no weś , bo przecież płaska ciągle kogoś podgryza to teraz ma to samo , bo chyba nie myślisz że kogoś obchodzi jej menu tak naprawdę 😁

Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał:

To na przyszłość nie uzewnętrzniaj się z takiego dziadowania że musisz wodą rozcieńczać i wtedy nikt się nie będzie śmiał z ciebie wielka wygrywko😁

Napisałam, dlaczego rozcieńczam, bo są dla mnie te napoje za słodkie same w sobie. Płyń więc makaronie z serem razem z nutellową koleżanką 🙂 

To mleko ze sklepu już i tak jest rozcieńczone, a jeszcze rosół jak rozcieńcza to wzbudza moją litość 😁 

Nie wiem no widocznie rozcieńczają co niektórzy i lubią to. Na przykład leżak robi mielone kotlety pół kilo mięsa i pół kilo chleba tostowego wrzuca i ma więcej drugie tyle i mu to smakuje 😄 znów kuzynka jak robiła herbate to zalewała I od razu wyciągała torebkę i piła praktycznie sam wrzątek a po co?

Nawet nie chce mi się dyskutować z laską, której kubki smakowe ogólnie znają chyba tylko nutellę, frytki i lody. 

No widzisz ty też się śmiejesz i skoro tobie wolno to komuś tym bardziej bezrobolu na utrzymaniu starego 😆 

To już pośmiać się nie można no weś , bo przecież płaska ciągle kogoś podgryza to teraz ma to samo , bo chyba nie myślisz że kogoś obchodzi jej menu tak naprawdę 😁

Krzysiu, a może ty głodny jesteś po prostu? Paczkę ci wysłać? Akcja dożywiania więźniów "wyślij buraka burakowi". Jeszcze ci gratis kradzioną bułkę dołożę czystą rączką.

Napisałam, dlaczego rozcieńczam, bo są dla mnie te napoje za słodkie same w sobie. Płyń więc makaronie z serem razem z nutellową koleżanką 🙂 

Ale ja przynajmniej nie rozcieńczam i już tak nie dorabiaj pokracznej ideologii że za słodkie , bo lejesz wodę żeby na dłużej ci wystarczyło 😁

Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał:

Krzysiu, a może ty głodny jesteś po prostu? Paczkę ci wysłać? Akcja dożywiania więźniów "wyślij buraka burakowi". Jeszcze ci gratis kradzioną bułkę dołożę czystą rączką.

Nikt by nie chciał kradzionego z piekarni 😁

To teraz sitwa z płaską i myślisz że doceni twoje przymilanie 🤔😆

W życiu. Nadal się nie lubimy, ale rozejm chwilowy. 

2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Nikt by nie chciał kradzionego z piekarni 😁

Nie każdy jest złodziejem jak ty. 

A może ty gradniesz dla Jeżycy? 

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Nie wiem no widocznie rozcieńczają co niektórzy i lubią to. Na przykład leżak robi mielone kotlety pół kilo mięsa i pół kilo chleba tostowego wrzuca i ma więcej drugie tyle i mu to smakuje 😄 znów kuzynka jak robiła herbate to zalewała I od razu wyciągała torebkę i piła praktycznie sam wrzątek a po co?

Ale to nawet w przypadku psów tak się nie robi , bo by ucierpiały na zdrowiu gdyby zamiast mięsa dostały tostowe pieczywo. 😁 Nie wierzę z tą herbatą bo to jest zbyt tanie żeby tak robić 😁

5 minut temu, Caryca żelkowa napisał:

Jakby był głodny to by rozcieńczył i miał drugie tyle więcej 😄

Edytowano przez Onaaaa

2 minuty temu, GośćSalowa napisał:

Ale zapraszasz tutejsze zdesperowane brzydkie baby na zapiekankę i kawę z Orlenu, a Jeżyca trzepie farfeluną 🤓 

Nie stać cię na nic. 

Ale nie rozcieńczam to jak może mnie być nie stać. A żona milionera rozcieńcza coś tu nie gra 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się