Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak znalezc faceta ktory nie chce seksu ?

Polecane posty

Gość gość
Podobno w necie jest strona dla asow

Gość gość
ja tez chce mezczyzne, ktory nie lubi seksu to bylby ideal mezczyzny za nikogo innego nie m wyjde za maz

Gość gość
ja bym chciał seksu, ale nie przymuszalbym cię, ale musiałabyś mi się podobać

Gość gość
roznie ludzie żyją byłoby to dziwne, ale jeżeli podobalabys mi się to taki brak seksu nawet by mnie kręcił

Gość gość
To chyba impotent z impotentką.

Gość gość
Jak nie ma seksu to związek taki zaczyna się stawać jedynie kumpelski.

Gość gość
Kłody zakładają znowu tematy.

Gość gość
najlepszy jest sex bez zwiazku jak w burdelu

Gość gość
Proponuje mojego meza:). Dla niego seks moze nie istniec. Raz na 2-3 miesiace przez 5min. Mam zamiar sie rozwiezc wiec niedlugo bedzie wolny

Gość Anka1970
Mogę się udostępnić swojego.

Gość Anka1970
Dodam 5 razy na rok.

Gość gość
Do Anki1970. Myslalas zeby znalezc sobie kogos na boku? To ja powyzej co z mezem raz na 2-3 miesiace..

Gość gość
Pewnie nie podobasz sie mezowi i tyle w temacie po co sie oszukiwac.Nie powie ci tego, bo nie chce cie urazic

Gość gość
Moze I nie podobam sie mezowi, trudno:). Za to podobam sie obcym facetom I od niedawna zaczelam z tego kozystac:). Zero wyrzutow sumienia. Wracam sobie z lozkowych randek zadowolona i usmiechnieta. Maz zacza cos ostatnio podejzewac, ale mi juz wszystko jedno. Rany, ale seks jest fajny!! Zmarnowalam 15 lat w tym malzenstwie

Gość gość
Musi nie lubić seksu ale q**sa musi mieć do kolan i dwa metry wzrostu żebyś się czuła bezpiecznie? :-P

Gość gość
gość wczoraj ja tez chce mezczyzne, ktory nie lubi seksu to bylby ideal mezczyzny za nikogo innego nie m wyjde za maz > w domu pogrzebowym szukaj

Gość gość
kobiety które nie lubią seksu mają jakąś usterke genetyczną, psychiczną też, to rezultat przeludnienia

Gość gość
A co z facetami ktorzy nie lubia seksu?

Gość gość
Tez bym chciala impotenta.

Gość gość
Po co wam chlop jak nie macie ochoty na seks? Na kolacje czy do kina zawsze mozna isc z kolezanka. I na pewno bedzie was lepiej rozumiala niz jakikolwiek facet..

Gość lonelyman
gość dziś Trafione w punkt.

Gość gość
seks brudzi i trudzi, zaraża, zakaża, na ciąże naraża. Chcesz mieć ejdsa, raka, dzieciaka, chlamydiozę, mononukleozę i inną zgrozę?! chcesz być obklejona zaraz po wyszorowaniu się i od nowa musieć się szorować po kwadransie?! JA NIE Żyję 40 lat bez obszczańców i mi z tym znakomicie! Kocham samotność , wolność i niezależność nad życie! ♥

Gość gość
i z tej szczesliwosci z takim obrzydzeniem wyrazasz sie o seksie, przy okazji karykaturalnie dehumanizujac i obrazajac wszystkich mezczyzn. no tak, ludzie szczesliwi sa szczesliwi wtedy, kiedy pluja jadem na innych, no nie zauwazylem tej zaleznosci do tej pory, tylko zazdroscic takiego poziomu "szczescia":D

Gość ZTU
Witam serdecznie... Proszę tak na poważnie przedstawić argumenty, którymi się kierujesz w poszukiwaniu partnera. Dlaczego chciała byś akurat takiego człowieka poznać? Pozdrawiam ZTU

Gość gość
Ja też nie lubię seksu, ale chciałabym poznać faceta do wspólnego życia. Dlaczego? Z takich samych powodów dla jakich ludzie wstępują w związki, oprócz tego jednego, czyli seksu. Chyba nie będziecie mi wmawiać, że wszyscy wchodzą w związki ze względu na seks, bo przecież można uprawiać seks bez związku. Ja nie miałam żadnych traumatycznych przeżyć, pochodzę z pełnej rodziny, nie bogatej, ale też nie biednej, nikt mnie nie zgwałcił, nie molestował itd. Pierwszy raz był w wieku 19 lat, z moją pierwszą, wielką miłością. Nie podobało mi się, ale tłumaczyłam sobie, że z czasem będzie lepiej, nie było. Nasz związek nie przetrwał, później byłam z kilkoma facetami w łóżku (nie jednocześnie oczywiście) , ale z żadnym seks nie sprawiał mi nawet małej przyjemności, nie mówiąc o orgazmie. Zresztą sama też nie lubię się masturbować. Lubię pocałunki, przytulanie, masaż, ale samej penetracji nie. Nie jestem też lesbijką, bo faceci mi się podobają wizualnie, nie wyobrażam sobie bliższej relacji z kobietą.

Gość ZTU
Podejrzewam, że macie małe szanse na normalny związek tak jak ja. Generalnie ludzie z nietypowym podejściem, z problemami mają trudniej.

Hmm, może by tak założyć stronę dla recyklingu nier***awych partnerów? Giełda kłód i pniaków :p @ gość dziś Czyli szukasz frajera, który będzie na ciebie robił? Ej, no jest jakoś chętny na niewolnika?

Gość gość
Im będziesz mniej atrakcyjna tym mniej będzie miał ochote na seks.