Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądałyście Zbuntowanego Anioła?

Polecane posty

Gość gość
Większość młodych i przystojnych facetów w dzisiejszych czasach zachowuje się jak ten Ivo. Miałam w pracy kolegę naprawdę przystojny jak model i zachowywał się dokładnie tak samo.

Gość gość
12:08 to spoko ze my nic nie zrozumialysmy, a ty nma wytlumaczylas. czyli mogl traktowac ja jak prostytutke i spać z kazda po kolei bo z takiej rodziny pochodzil i tak byl wychowywany. A tak w ogole, to w rzeczywistości taki zwiazek jak ich nie miałby zadnej racji bytu, to były dwa odmienne swiaty. To bajka dla glupich.

Gość gość
Bardzo fajna telenowela, zabawna i zaskakująca. Moja ulubioną postacią był szofer, a najbardziej wkurzała mnie Andrea. Do dziś nie wiem co niby w niej było takiego ładnego.

Gość gość
21:17 andrea vel zyrafa:)) ja nie moglam sie napatrzec na cialo wiki..taka mega zgrabna byla

Gość gość
wiktoria przypominala mi shakire, w ogole z wygladu mi sie nie poodba ani jedna ani druga.

Gość gość
Zgadza się Viki to ładniejsza wersja Shakiry :) figurę miała marzenie! Z facetów to zdecydowanie boski Pablo :) No i brwi Glorii haha

Gość gość
Mnie sie wydaje ze ta Viki (Veronica Vieyra) to taka z metra cięta, jak Shakira, dlatego dla mnie nieatrakcyjna w ogole.

Gość gość
A ta aktorka grajaca Wiktoria ma juz 50 lat!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
oj, przepraszam, ona ma 170cm a w serialu wydala mis ie taka niziutka

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek I zapisz się a otrzymasz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
Oreiro już też nie wygląda tak atrakcyjnie

Gość gość
Mnie sie wydaje ze Oreiro majstrowala cos przy twarzy, dlatego wyglada duzo gorzej.

Gość gość
Właśnie się rozczarowałam.. mój ukochany Pablo teraz wygląda zupełnie przeciętnie.. nie wspominając już o Sergio.. :( tylko Ivo wcale się nie zmienia :) Oreiro rzeczywiście jakaś taka nienaturalna

Gość gość
A ja się zastanawiam jak by to było tak wyglądać jak Oreiro kiedyś. To musi być super budzisz się i patrzysz w lustro i widzisz takie piękno

Gość gość
Andrea była wstrętna!!

Gość gość
Oglądałam ze 3 razy :))) Raz z mężem ;) uwielbiam. Moja ulubiona telenowela. Szkoda że nie zrobili kontynuacji....

Gość gość
ja nie moglam sie napatrzec na cialo wiki..taka mega zgrabna byla x Ja byłam w szoku gdy się dowiedziałam, że grając w "Zbuntowanym.." aktorka miała już 2 dzieci :D Miała już ok. 30 lat a wyglądała jak rówieśnica Milagros.. :D

Gość gość
Wszyscy bogaci i piękni. No może poza większością służby. Ciekawe że ci biedni oprócz głównej bohaterki muszą być zawsze brzydcy..

Gość gość
09:28 ooo tego nie wiedziałam ;)) tym bardziej podziwiam jej urodę :))

Gość gość
Viki była piękna ale miała podły charakter. Za to Milagros śliczna, dziewczęca, dobre serduszko. Zaslugiwala na kogoś lepszego niż Ivo :(