Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubienoc

Dziwne zachowania byłego

Polecane posty

Gość Lubienoc

Hej dziewczyny, 1,5 miesiąca temu moj były zerwał ze mna... zrobił to z dnia na dzien, sprawa była mocno niejasna, wszyscy nasi znajomi i rodzina byli zszokowani... ja juz zdążyłam sie pogodzić z ta sytuacja w jakiś tam sposób, jednak zastanawia mnie jego zachowanie. Nie odzywamy sie do siebie w ogole, wiem tez ze założył sobie portal randkowy, ale rownocześnie widze ze codziennie, czasem nawet kilka razy dziennie wchodzi ma mojego instagrama i oglada moje story( a nie obserwujemy sie), poza tym dowiedziałam sie ze opowiada obcym o mnie, o moich zainteresowaniach itd... podobno sie mna „chwali”, ale przeciez my juz NIE JESTEŚMY razem. Wczoraj nagle zaczepił moja przyjaciółkę jakimś pytaniem o muzykę, ale nie w chodzi w grę, zeby ona mu sie podobała... osttnio napisał do mnie jego przyjaciel z ktorym spędzał teraz duzo czasu i wysyłał mi jakies śmieszne filmiki na facebooku, ale nigdy wczesniej nie pisał do mnie, chociaż znamy sie trzy lata. Nie rozumiem tej całej sytuacji, nie wiem czy to jakies podchody, czy o co mu chodzi. Najbardziej byłam zszokowana tym ze on opowiada o mnie obcym i sie mna chwali. Nic mi sie nie klei

Gość Lubienoc
Co o tym myślicie? Bede wdzięczna za wasze opinie :)

Gość gość
Ile Wy macie lat?

Gość gość
po prostu chce sexu. jak były się odzywa to tylko po to

Gość Lubienoc
Przeciez napisałam ze sie nie odzywamy do siebie.

Gość gość
Wchodzi z ciekawosci, to normalne. Nie przywiązywałabym do tego wagi.

Gość gość
Nie wiem. Moj byly mnie zdradzil (odszedl identycznie jak twoj, wyszlo, ze spotykal sie z inna i po tygodniu znajomosci odszedl jak twoj), a potem mu nie wyszlo z nowa i od tej pory sledzi mnie na fb i insta i rozmawia z moimi przyjaciolmi. To juz ze 3 lata beda, a razem bylismy 6 lat

Gość lubienoc
Z ciekawości wchodzi kilka razy dziennie i opowiada o mnie? Dziwne. Moj mnie zostawił bo stchórzył, ze zrobiło sie „powaznie”. Byliśmy razem 4 lata