Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ciągle muszę biegać do toalety

Polecane posty

Gość gość

Mam tak od początku 6 klasy podstawówki do teraz (1 technikum) to jest jakieś tragiczne chodź staram sobie wmawiać że to nic takiego i w ogóle każdy chodzi do toalety więc czym się przejmować? Problem w tym że nie dość że mam problemy z tym że muszę ciągle biegać do toalety to jeszcze mam taki problem ze nie lubię chodzić do toalety w miejscach publicznych ( np : szkoła, galeria ) strasznie to wszystko uprzykrza życie. Najgorzej jak wyjde gdzieś nie będąc przed wyjściem z domu w toalecie wtedy zaczyna się myślenie co jeśli nie wytrzymam nie zdążę boże co teraz momentalnie robi mi się gorąco i muszę biec do toalety. Baralam przez 2 msc na to stoperan cały czerwiec w 3 gim i teraz cały wrzesień w 1 technikum. W wakacje nie mialam tak w ogole. Boję się tego że coś mi się stanie po braniu ciągle tych tabletek eh nie daje już rady a stoperan pomagał z początku w 100%. Teraz znów nic nie pomaga. Wiem jedno siedzi to w psychice. Jeżeli mam tak że wyjdę gdzieś z koleżankami i mam takie uczucie że zaraz będzie tragedia i mamy jakieś wino czy piwo i wypije troszkę momentalnie to uczucie przechodzi. Takie trochę dziwne ale no ehh. Jeśli ktoś sobie sam z tym poradził proszę o odpowiedź

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować