Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet, które poszły do łóżka z zajętym, dlaczego się to stało?

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się, że kobiety przecież stronią od zajętych mężczyzn. Czy to może jest tak, że oni ukrywają ,że kogoś mają? Czy może po prostu kręci Was to, a może ulegacie ich urokowi, bo zajęci nie zajęci po prostu spodobali Wam się tak bardzo?

Gość gość
Może po prostu mi się podoba? Nie dorabialabym do tego ideologii

Gość gość
bo są brudaskami którym nie zależy, czy facet penetruje inną obleśną babę i jej błony śluzowe, wymieniając płyny ustrojowe i zbierając miliony bakterii, drobnoustrojów, pasożytów i syfów dlatego

Gość gość
Bo zajęty facet bardziej przyciąga. Stanowi wyzwanie. Kobieta podbija swoje ego że jest bardziej fajna niż jego żona. Ot cała prawda.

Gość gość
Wtenczas jak ja z nim szlam do lozka to nie byl zajety bo jego patnerka byla w pracy

Gość gość
ego można podbić rozkochując kogoś w sobie tak, że ryje twarzą po ulicy ze smutku i przekonania, że to ta jedyna i ma się całe zawalone życie a co za prymityw zdobywa, kopulując z osobnikiem, który wylizał każdą szparę ciała innego człowieka i pakuje się z tym teraz do twojego łóżka? fuuuu chyba tanie lambadziary i psychopatki coś takiego preferują, smacznego, tylko że one też są zasyfione :D

Gość gość
Nie planowałam,nie chcialm zonatego,zajetego Tylko gdy sie poznaliśmy od razu poczulismy cos wyjątkowego. Milosc fizyczna byla kwestia czasu.

Gość gość
poszly nie dlatego, ze jest "zajety", tylko dlatego, ze wyniklo miedzy nimi zauroczenie i pozadanie. bo przez co innego idze sie z kims do lozka? 😴

Gość gość
Zawsze to powtarzam moralnie kobiety potrafia byc sto razy gorsze od facetow. Zero godnosci, honoru.

Gość ~żywe_zło
Prawda stara jak świat - facet zajęty zawsze jest atrakcyjniejszy od wolnego. Bo wolny to albo rozwodnik albo jakiś dziwak. A skoro zajęty, to znaczy, że jest dobry w tym, czy w tamtym. Jak jestem wolny, to jestem niemal niewidoczny dla płc***ięknej, gdy jestem zajęty, to same się do mnie kleją. Taka k..wia natura.