Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę mandatu :(

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj podczas podróży pociągiem miałam niezłego pecha. Mama nie jeden raz mówiła, żebym zajęła miejsce i poczekała aż konduktor przyjdzie i sprzeda mi bilet. U nas na stacji nie ma kas biletowych. Byłam przekonana, że mogę spokojnie siedzieć, a tu konduktor postanowił sprawdzić bilety. Kiedy poprosiłam go o bilet zapytał dlaczego zaraz po wejściu go nie znalazłam. Wyjaśniłam, że o tym nie wiedziałam. On poprosił o mój dowód osobisty i kazał mi iść za sobą do 1 przedziału. Chciał, żebym zapłaciła 211 zł, ale nie miałam ze sobą takiej kwoty. Wtedy spojrzał na mnie z politowaniem, sprzedał bilet za 5 zł i pouczył na przyszłość. Nie dostałam żadnego wypisanego mandatu ,,do ręki". Czy on mi odpuścił czy mandat wogóle może przyjść pocztą? A jeśli tak to po jakim czasie?

Gość gość
autorko a wiesz że ten mandat będziesz musiała zapłacić do Opola? bo wszystkie mandaty w Polsce wpływają na konto Urzędu Skarbowego w Opolu ?

Gość gość
Mandaty - Pierwszy Urząd Skarbowy w Opolu www.opolskie.kas.gov.pl/pierwszy-urzad-skarbowy-w-opolu/zalatwianie.../mandaty Mandaty karne - rachunki bankowe do wpłat grzywien ... lub zaocznym należy dokonywać na rachunek bankowy Pierwszego Urzędu Skarbowego w Opolu, ul. Kontakt w sprawie mandatów W sprawie mandatów karnych nałożonych po 1 stycznia 2016 r ... Uzyskanie ulgi w spłacie ... Uzyskanie ulgi w spłacie należności z tytułu grzywny ... Mandaty karne - rachunki ... Mandaty karne - rachunki bankowe do wpłat grzywien ... Dane teleadresowe Dane teleadresowe. Źródło: Pierwszy Urząd Skarbowy w ... Pisma informacyjne o ... Pierwszy Urząd Skarbowy w Opolu uprzejmie informuje, że do osób ... Pierwszy Urząd Skarbowy w ... Sposób dokonywania wpłat należności z tytułu grzywien ... Więcej wyników z kas.gov.pl »