Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci Was podrywają?

Polecane posty

Gość gość

Czy zagadują do Was na uczelni, w pracy, w szkole, na ulicy, w sklepie,itd? Nie pytam tu tylko o bardzo ewidentne podrywy, ale też o zwykłe zagadywanie, chęć poznania Waszego życia, zainteresowań, pasji. Jak to u was wygląda?

Gość gość
Tak, facet w sklepie zapytał mnie o pasje i priorytety życiowe:/

Gość gość
Słowo klucz starych panien : pasja. :))))

Gość gość
Nie bo jak spójrza na moją minę to od razu wiedzą że na rakiete nie mają szans :)

Gość gość
Nie bierzcie wszystkiego dosłownie ;) Chodziło mi bardziej o to czy są/byli faceci, którzy ewidentnie bardziej się Wami interesowali. Chcieli Was poznawać i dążyli do tego.

Gość gość
Zwrot klucz galerianek i starych dziwek - szybki lodzik.

Gość gość
Zgaduja na ulicy czy w sklepie? Ha ha taaa...takie rzeczy to głównie w filmach :D oni potrafią się tylko gapic... A was faceci szukają przynajmniej na spotted? Pytam z ciekawości bo nieraz się zdarzało ze facet się patrzył dłużej, miałam wrażenie ze mógłby być zainteresowany ale na spotted mnie nikt nie szukał :/ a specjalnie wchodzilam na stronę po takich sytuacjach z nadzieja ze może się spodobałam...no chyba nie bardzo jednak, jakoś innych co chwilę faceci szukaja.

Gość gość
Tych spotted też jest od groma, może nie znalazłaś właściwego fp

Gość gość
-Na ulicy? Takie cos to tylko w amerykanskich komediach romantycznych -w pracy tylko o sprawy sluzbowe -na uczelni tylko o zadanie na kolokwium

Gość gość
gość dziś Nie bierzcie wszystkiego dosłownie oczko.gif Chodziło mi bardziej o to czy są/byli faceci, którzy ewidentnie bardziej się Wami interesowali. Chcieli Was poznawać i dążyli do tego x nigdy:(

Gość gość
A mnie często. Pan na stacji benzynowej, w sensie pracownik, 2 razy ktoś się mnie o drogę pytal i zapraszal na kawę.

Gość gość
To właśnie jest dziwne, bo ja ciągle widuję jak faceci dają ewidentne znaki, że dziewczyna im się podoba. Zagadują, interesują się jej życiem. Niestety u mnie jest posucha, jeśli rozmawiam z facetem to czuję, że sama muszę ciągnąć rozmowę na siłę, wszyscy mają mnie w d***e mimo, że nie jestem brzydka.

Gość gość
ja mam 35 i nigdy mnie zaden na randke nie zaprosil, nigdy na randce nie bylam

Gość gość
Może nie umiesz flirtowac?

Gość gość
a wy chodzicie na randki ?

Gość gość
21:50 moze tak, nie wiem, mezczyzni nie zagaduja do mnie, nie chca poznac

Gość gość
Wszystkie moje znajomości z facetami wzięły się właśnie z takich zaczepek;) jednego poznałam na Orlenie, jednego w kolejce do lekarza, obecny obsługiwał mnie w swoim miejscu pracy i znalazł mnie po wszystkim na facebooku :) nigdy nie związałam się z kimś poznanym w standardowym miejscu typu szkoła, studia, praca, impreza...

Gość gość
niektore kobiety sa podrywane wszedzie przez wielu a inne nigdy

Gość gość
Nie zagaduje do kobiet nawet gdy się na mnie gapia jak szpak w p**de :-) Znudziło mi się pajacowanie, granie klauna przed kobietami. Wsiadam w mojego suva i s*******am :-)

Gość gość
Na ulicy was Nie zagaduja? To niezle z was pasztety.

Gość gość
tak podrywa mnie jeden facet jest przystojny i ładny

Ostatnio jeden pojechal za mna pod dom i zaczepil pod blokiem... zdarzaja sie takie sytuacje raz na jakis czas. Jak pracowalam w gabinecie kosmetycznym jeden Pan ciagle sie umawial na jakies zabiegi i podgadywal ze kiedys lubil do kina chodzic np, a teraz nie ma z kim !!

Gość gość
22.08 pewnie pisał to facet :D. Chyba życia nie znasz, tego realnego a nie w filmach ;) faceci się zwykle wstydza i boja odrzucenia, jasne ze np w klubie odważa się bardziej poderwać bo są sprzyjające okoliczności ale nie na ulicy podrywac całkiem obce kobiety...a jeśli juz to są to rzadkie przypadki i ci faceci są odważni.

Gość gość
Zazdroszczę kobietom, które mają powodzenie. Ja mam wrażenie, że nie istnieję i nie zasługuję na uwagę facetów nawet jeśli nie jestem brzydka, patrząc obiektywnie.

Gość gość
a czy cos ponizej wplywa na atrakcyjnosc ? - wyksztalcenie - wykonywany zawod - styl zycia - zainteresowania - ilosc znajomych - zarobki - inteligencja

Gość gość
A czy wy podrywacie facetów?

Gość gość
No to nie wymagajcie podrywu, jak same nie potraficie. Bez obłudy.

Gość gość
Mnie zawsze faceci podrywali, w szkole a potem w pracy. Na ulicy i w barze. Na przystanku autobusowym (pytajac czy podwiezc), i w pociagu za czasow studenckich lat. na powaznych kongerencjach, powazni dyrektorzy. I na swiatecznych imprezach, dlugowlosi hippisi.. nie jestem jakims cudem, ale zawsze usmiecham sie do nieznajomych:). Faceci to czesto odbieraja jak zaproszenie. Cos w tym musi byc

Gość Gość

Tak. Mimo że jestem bardzo gruba i brzydka to bywało że sami podchodzili lub sie zatrzymywał autem i brali nr tel 🙄 dodam że ubieram się zwyczajnie dżinsy t-shirt tenisowki