Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam wejsc chopakowi do serca zeby zrezygnowal

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak stracil prace i chce wyjechac do Angli do pracy bo znajomi go chca sciagnac, ja prosze gojak moge zeby zrezygnowal z tego pomyslu, jestesmy razem juz 4 lata i przyzwyczailam sie do niego bardzo, nie wazne sa pieniadze,a po drugie to i w kraju tez ludzie dobrze zarabiaja, Amoze cos innego sie za tym kryje ze chce mnie zostawic bo moze sie mu juz znudzilam, sama nie wiem co o tym myslec. Poczebuje pomocy

Gość gość
A Ty pracujesz? Zaproponuj ze pojedziesz z nim i jesteś gotowa poszukać pracy za granica byleby z nim być. Zobaczysz jak zareaguje

Gość gość
Ja mam bardzo dobra prace i nie mysle jej tracic bo takiej pracy szybko sie nie otrzymuje a chlopakowi moze inna ciipka zawiesi sie na nosie i juz go niema. Tak ze o wyjezdzie z nim nie ma mowy,po pierwsze nie znam jezyka po drugie tam nie bede zaraz a moze nigdy szefa sekretarka.

Gość gwoli wyjasnienia
Juz sam fakt, ze on jest chetny na wyjazd - co oznacza rozstanie z toba - powinien dac ci do myslenia. Jemu az tak chyba to nie przeszkadza jak tobie. Co on w ogole mowi jesli ty rozpaczasz, ze czeka was rozlaka? Pociesza cie czy nie rozumie ciebie, czy jak?

Gość gość
skoro nie znasz języka to nie masz w polsce dobrej pracy, temat prowo. zamykam

Gość gość
Jak z nim dyskutowalam to mi powiedzial ze kupi mi drugi wibrator, jeden juz mam, to chyba mi wystarczy a kontak telefoniczny zapewnia mnie ze bedzie ze mna utrzymywal. Za wibrator to mu podziekowalam i mu powiedzialam niech sobie sam kupi sztuczna ciipke a niech sie nie wyzywa na mojej. A bez niego to ja nie zgine,i napewno wibratora nie bede potrzebowala, bo adoratorow bede miala jak tylko bede chciala, nie jestem mis pieknosci ale mezczyznom sie podobam

Gość gość
do gosc 15,32 wlasnie angielki kalecze ale dwa inne to i w pismie i mowie bo jestem tlumaczka zaprzysiezona,i bez ponizania mnie