Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawdziłam męża, oblał?

Polecane posty

Gość gość
Autorko, spiesz z przeprosinami męża, bo to było słabe

Gość gość
Na miejscu męża autorki dałabym sobie już spokój z taką infantylną nieodpowiedzialną żonką intrygantką.

Gość gość
jakby mi żona taki numer wywinęła to szykowałbym papiery rozwodowe, z taką babą nie da się żyć.

Gość gość
Jedyne co zrobiła autorka to upewniła się że z zainteresowaniem mężuś podszedł do nieznajomej ( i marzy mu się ta nieprawdopodobnie brzmiąca historia), nie bójcie się kogucikowi grzebień się zjeżył że to jego taki lachon zaczepił). Drugie co zrobiłaś to zasiałaś w nim strach, że każda taka historia jaka się zdarzy może być testem z twojej strony, będzie się w najbliższym czasie pilnował i stanie się nieufny do takich zainteresowanych nieznajomych. Co innego gdzieś na wyjeździe, jak trafi się przypadkowa laska gdzie nie ma szans żebyś ty to zainicjowała. Jedno jest pewne nie wyklucza nic w 100%.

Gość gość
Są jeszcze burdele, a w Holandii jest tego pełno w dodatku legalne :) Na pewno Cię już zdradził autorko i zrobi to nie raz.

Gość gość
Kobieto zrobiłaś facetowi przykrość, ja bym na twoim miejscu leciała do niego go przeprosić, serioo

Gość gość
Siedzi baba w domu z dzieckiem, roi jej się coś w głowie. Facet jeździ za granicę, zarabia, jest w ruchu, spotyka się z ludźmi. Musisz się starać, żeby mu do tego domu chciało się wracac, żeby tęsknił, żeby marzył o tobie, kiedy tam w pracy zasuwa ciężko. Kiedy wie, ze czeka na niego w domu naburmuszona, znudzona zonka z pretensją, ze nie może go kontrolować w 100%, to może szukać gdzie indziej

Gość gość
A naprawde myslicie ze sa faceci ktorzy by pogonili babe ktora sama wlazi do lozka?

Gość gość
social_123 Pełna zgoda, gdybyś ty tego nie napisał to właśnie ja zamierzałam :) Autorko a teraz odwróć sytuacje, jakiś facet podbudowuje twoje zbolałe ego, komplementami i innymi miłymi słowami wplatając w to teksty o twoim profesjonalizmie zawodowym i ty nic ? Nie jest ci miło ? Ucinasz rozmowę i dajesz w długą ? :) Coś mocno średnio w to wierzę. Zabolało to, ze oficjalnie typ k***iszcza a się podoba? A jak myślisz dlaczego właśnie ten typ tak dobrze się sprzedaje ? Zazwyczaj jako odskocznia nie stały ląd;) I jak już miałaś taki plan to mogłaś nie dzielić się wynikiem z mężem, bo namieszałam ostro w związku i obojgu będzie wam trudno przez to przeskoczyć.

Gość gość
Jedyne co zrobiła autorka to upewniła się że z zainteresowaniem mężuś podszedł do nieznajomej x Podszedł z zainteresowaniem do nietypowej podejrzanej SYTUACJI, a nie do nieznajomej. Badał SYTUACJĘ, a nie interesował się 'podstawioną' kobietą ;)

Gość gość
a ja wlasnie stracilam wiare w milosc zycia, to ja, Twoja zona, ktora Ci urodzila syna i wlasnie trzyma go na rekach. dobrej nocy. Twoja tez bedzie nieprzespana. Kto tak mówi/pisze do męża? Histeryczka jakś tylko :)

Gość gość
No tak, on ***** na boku, jeszcze zarazi autorkę jakimś syfem, a ona ma go przepraszać :D A tak dla Waszej informacji prezerwatywy nie chronią przed HIV tylko ograniczają prawdopodobieństwo zarażenia.

Gość gość
Kto tak mówi/pisze do męża? Histeryczka jakś tylko usmiech.gif x Eee tam, egzaltacja zdarza się każdej kobiecie a w 5 tyg po porodzie to już nawet norma;)

Gość gość
Autorko,moglas juz darowac mezowi to stanowisko,bo po jego pisowni, raczej bym pomyslala,ze jest absolwentem gimnazjum. Jak mozna pisac BYNAJMNIEJ.Niech zapozna sie ze znaczeniem tego slowa,a o reszcie nie wspomne.

Gość gość
Co jak co, ale jestem dumna z autorki, bo nieźle ustawiła tego śmiecia :D Teraz to już mu w ogóle ego spadło w dół, bo wie, że może liczyć tylko na chwilowe zainteresowanie dziwek z agencji, a nie żadnej normalnej atrakcyjnej kobiety.

Gość PRZECIEŻ TO PROVOOOO
Prowokacja, stworca tematu sam sobie odpisuje. Glupie no life

Gość gość
Twoj maz pracuje w heinekenje?

Gość gość
"jak to ująć żeby nie zabrzmiało głupio .... wykluczam 2 powodów pierwszy ze jestem w doskonałym związku, 2 czynnik jakoś w to nie wierze, 3 czynnik coś mi mówi twoje nazwisko ale nie kojarzę Ciebie" X I tu mogłaś skończyć, ale chyba chciałaś potem grać nieszczęśliwa żonę.

Gość gość
ja tez kiedys zrobilem podobny test narzeczonej. oblala i juz nie jest moja narzeczona. obecna zona natomiast test zdala.

Gość gość
Słabe to... Jeśli coś robić to robić to dobrze. Te ich teksty takie płytkie aż żal. Facet to w ogóle jakiś "inny" :D

Gość gość
Ty jako żona oblałaś na pewno - sprawdzać tak perfidnie męża? Aż się dziwię, że jakiejś kobiety nie wynajełaś, a Ty byś wyskoczyła z szafy.

Gość gość
Jak jest teraz miedzy wami?

Gość gość
tu autorka: przyznał się że zawalił. a jednak. pierwszą dobę nienawidziłam go szczerze. druga doba - zelżało do połowy na tyle, że nawet byłam w stanie go zrozumieć. dziś, zamówiłam nową seksowną bieliznę i czekam na jego przyjazd za kilka tygodni. sama w to nie wierzę, albo jestem nienormalna, albo to co na pierwszy rzut oka wydało się koszmarne, wyzwoliło we mnie nowe spojrzenie na jego osobę. sama mam ochotę się rozpędzić i walnąć głową w mur... :)

Gość gość
Aurorko: parę razy miałaś zadawane pytania po co sprawdzałaś męża o jak dotąd nie odpowiedziałaś. Czy chciałabyś aby mąż też Cię tak sprawdzał?

Gość gość
tu autorka: nie, nie chciałabym, to pewne. jedyne co robi (o ile mi wiadomo, że tyle!), to sprawdza mój profil na instagramie (jest publiczny) sam nie ma tam konta i jak to sam przyznał, odwiedza profile, które komentują moje zdjęcia, tak na wszelki wypadek... :) ;)

Gość gość
A dlaczego męża sprawdzałaś w ten sposób?

Gość gość
tu autorka: bo miałam/mam swoje pewne podejrzenia, że "pisze" z jakąś kobietą. niestety tego się nie dowiem. fizycznie i technicznie nie mam możliwości. pozostają tylko domysły. a tak w kretyński bo kretyński sposób... sprawdziłam jego potencjał. jestem w stanie wiele wybaczyć. o ile nie dojdzie do fizycznej zdrady, wtedy chyba AMEN.

Gość gość
Tam gdzie jest aż taki brak zaufania, tam nie ma szczęścia. Autorka to pewnie Aneta. Karma dla ciebie wroci

Gość gość
Nie wiem jak można być w związku, gdzie nie ma się zaufania. Może porozmawiaj z mężem o tym. Jeżeli masz podejrzenia, że mąż z kimś pisuje to z czegoś to musi wynikać (w głowie to sobie wymyśliłaś) i powiedz mu o tym.