Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawdziłam męża, oblał?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem po nieprzespanej nocy, mam ogromny dylemat co teraz zrobić, wiedziałam, że czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal jak i nie ruszaj g****a, bo śmierdzi, ale... miałam jakieś przeczucia. Mój mąż od prawie roku pracuje w delegacji za granicą na kierowniczym stanowisku. Widujemy się na tyle na ile praca mu pozwala. Wczoraj wieczorem postanowiłam, że założę fałszywy profil na Linkedin i spróbuję co nie co... Jako zdjęcie profilowe ustawiłam typową "zrobioną" dziewczynę, czyli tona tapety modna obecnie i jak to mój mąż namiętnie zawsze określał: typ ku**iszcza. Mamy 5 tygodniowego syna. Jestem w totalnej kropce. Dodam, że jego argument końcowy jest nad wyrost. Od wielu lat nie miałam żadnych podejrzeń co do niego i uważałam, że jesteśmy szczęśliwym małżeństwem...

Gość gość
- :) dzieki i witaj, pozdrawiam - ON: Proszę i również pozdrawiam :-) - oj jak miło :) nie widuje się tu takich ciekawych osób więc tym bardziej! - Ciekawych - to pojecie względne każdy jest ciekawy w sieci bynajmniej tak się kreuje, a w normalnym życiu jest inaczej ;-) - siebie masz na mysli?? -nie ogół Ja tu raczej powiedzmy z przypadku i tak zostałem - to moze przypadkiem kiedys sie spotkamy :) - Na stopie zawodowej wszystko jest możliwe, na stopie prywatniej raczej nie ze względu na moją żonę i syna - aaaaaaaaaa, czyli mocno przeszkodzilabym zonie? ;) (sam napisales "raczej" wiec ... nic nie wykluczasz, ja nic zlego na mysli nie mialam - jak to ująć żeby nie zabrzmiało głupio .... wykluczam 2 powodów pierwszy ze jestem w doskonałym związku, 2 czynnik jakoś w to nie wierze, 3 czynnik coś mi mówi twoje nazwisko ale nie kojarzę Ciebie - w co nie wierzysz? ze kobieta moze sie spotkac z mezczyzna bez konkretnego powodu? zona nie ma tu nic do rzeczy, nie zamierzam nia byc spokojna glowa :) pelen luz - powiem tak nigdy w życiu kobieta pierwsza się do mnie odezwała tym bardziej jestem zdziwiony i z szokowany - wiec jestem pierwsza :) czyli jest jakas szansa na kawke ;) hehe - a widziałaś mój profil gdzie obecnie przebywam ? - bede w Holandii za 2 tygodnie :) dasz rade? - to chyba żart albo ustawka nie chce mi się w to wierzyć - trudno, nie bede namawiac, probowalam - ok to nie chodzi o to skąd ja mam wiedzieć czy cię nie nasłała moja zona ?? i jak to się stało ze mnie znalazłaś ? potrzebuje więcej danych - straszna masz to zone wybacz :D nie, nie naslala mnie jesli o to pytasz. znalazlam Cie bo mialam Twoj mail, prawdopodobnie podawales na jakis szkoleniach w PL - ok a skąd jesteś ? - z Krakowa - ok to powoli się w tym odnajduje zona nie straszna tylko zazdrosna tak jak i ja ty byś nie była albo nie jesteś ? - pewnie bylabym :) to jak? moze na spokojnie pogadamy o mojej wizycie w Holandii i jakiejs kawce albo kolacji? pogadamy na zywo - gdzie dokładnie będziesz ? - Amsterdam - daleko ode mnie - szkoda, czyli nic z tego? - brak możliwości lokacji ze względów powierzonych obowiązków, zapewne na tym się zakończy rozmowa ? - o czym mowisz? :) hmm to mozemy ewentualnie to przelozyc na dogodniejszy termin i miejsce - czym ja sobie zasluzylem na takie zainteresowanie z twojej strony ?? - powiedzmy, ze trafiles w moj gust a do odwaznych swiat nalezy :) czy ja w Twoj choc troche trafilam? ;) - nie będę się napalał bo musiała byś mnie dotykać bym uwierzył, całkiem nowe doznanie właśnie odczuwam - doznanie? - tak - pisze do mnie kobieta której nie znam, która na zdjęciu jest ładna, chce się zemną spotkać i to tak z marszu od razu bez problemu, ale twierdzi ze nie ma nic wspólnego z moją zoną i ze to nie podpucha, dalej w to nie wierze jak bym był w ukrytej kamerze - a gdy Cie jednak dotkne? - to uwierzę - to moze sie uda jakis kompromis co do spotkania znalezc, i pokaze Ci jak bardzo jestem prawdziwa ... - myślę ze tak, ale dalej się obawiam czy nie jestem testowany w jakimś stopniu bo to zbyt piękne by było prawdziwe - dziekuje :) to byl komplement -proszę, piszę otwarcie - ja tez, mi chodzi tylko o przygode :) zeby byla jasnosc - ok i Ja tez mam gwarancje ze nie jesteś podpuchą i nikt Cie na mnie nie nasłał ? bądź przeciwko mnie ? bo to nie realne wręcz jak bym był w innym wymiarze - zony w to nie mieszamy. gwarantuje ze o niczym sie nie dowie o ile sam jej nie powiesz - to mam niesamowity fart jak nigdy w takim wypadku jak bym wygrał los na loterii - a ja wlasnie stracilam wiare w milosc zycia, to ja, Twoja zona, ktora Ci urodzila syna i wlasnie trzyma go na rekach. dobrej nocy. Twoja tez bedzie nieprzespana. - wiedziałem, od początku, czulem ze to ty czekałem kiedy tylko się zdradzisz i co muszę napisać nie realne od razu to było, niezły podstęp ale wiedziałem ze będziesz mnie testować i kombinować, kłamać, za co nie mam ci nic za złe, tez bym tak zrobił jestem w kropce. i co ja mam teraz z nim zrobić?

Gość gość
Pod koniec już dawał się wciągnąć w te gierki,a teraz standardowy tekst ,że niby wiedział od początku :D Faceci to świnie - prędzej czy później jak im inna pannica pokomplementuje i dupą poświeci to lecą bez mózgu jak pszczoły do miodu

Gość gość
Masakra ten mąż, coś mi się nie chce wierzyć że obejmuje kierownicze stanowisko za granicą bo wypowiada się tak jakby człowiek bez podstawówki silił się na intelektualistę. Ale już mniejsza z tym... Co do tego co napisał: od początku zachowywał się ok, napisał że ma żonę i dziecko i nie jest zainteresowany i to Ci powinno wystarczyć i nie drążyć dalej. A potem widać że się podjarał tym, że atrakcyjna kobieta zwróciła na niego uwagę, z tego co pisze widać, że nie ma jakiegoś oszałamiającego powodzenia. Myślę, że każdy facet czułby się połechtany. Ostatecznie nie zrobił nic złego, nie wiesz czy by się umówił z nią czy nie.

Gość gość
Rozumiem,ze buzuja w tobie hormony,bo niedawno urodziłas i zostalas sama z malenstwem. Nie bede oceniac czy oblal, bo nigdy w takiej sytuacji nie byłam i nie chcialabym być . Nie chciałabym sprawdzać ani byc sprawdzana. Ponadto ciekawie sie to czyta,moze jak masz nadmiar czasu załóż bloga? Tylko nad ortogfafia popracuj. I jeszcze jedno. Linkedin to portal dla profesjonalistów tam do podrywow ruszaja tylko arabowie i inni im podobni. Moze jakbys napisała do niego jako randomowa laska na fb to prędzej by uwierzył.

Gość gość
Chciałabyś, żeby mąż Cię tak sprawdzal? Ciekawe co Ty wtedy byś pisała. Generalnie nic Ci to nie dało bo nie wiesz, czy by się spotkał, a nawet jeżeli jakby się na tym spotkaniu zachowywał.

Gość gość
Każdy facet zdradzi

Gość gość
Jesteś paskudną prowokatorką. Miałem szczęście. Trafiła mi się normalna żona. Gdy moja żona dostała anonim o moim rzekomym romansie wysłany przez mojego wroga, uwierzyła mi a nie bzdurom w nim zawartym. Ty z powodu takiego anonimu od razu złożyłabyś pozew o rozwód. Z nikim długo nie będziesz. Wszystkich będziesz sprawdzała.

Gość gość
"Każdy facet zdradzi" X Znasz każdego faceta????

Gość gość
Moim zdaniem nie oblal

Gość gość
każdy jest ciekawy w sieci bynajmniej tak się kreuje x Twój mąż zdecydowanie nie zna definicji słowa "bynajmniej", trochę dziwne w człowieku, który pracuje wysoko. vvv Jestem pewna, że Twój mąż umówiłby się z dziewczyną na seks, bo był zachwycony, świadczy o tym to zdanie: to mam niesamowity fart jak nigdy w takim wypadku jak bym wygrał los na loterii . Twoja sprawa co z tym zrobisz. Mnie by to rozje/bało mój świat.

Gość gość
Kochani, dziękuję za wszystkie wpisy jak do tej pory. Żeby zakończyć temat jego pisowni, tak wiem, niestety j.polski nie nalezy do jego "koników". Pracuje jako kierownik budowy z samymi facetami od X lat. Umysł ścisłowca, co do pisowni potwierdzam, że wszelkie ważniejsze pisma i maile zawsze musiałam mu poprawiać, żeby wstydu nie było. To tak odchodząc od głownego tematu... Jestem załamana, ponieważ on nadal trzyma się wersji, ze niby wiedział od początku, że to JA.

Gość gość
P.S. mam jeszcze wrażenie, że jakbym złapała go za ręke, to powiedziałby, że to nie jego ręka... no bo co ma powiedzieć? wiadomo, że się nie przyzna, że się napalił...

Gość gość
gość dziś Każdy facet zdradzi x Każdy (człowiek) jest uwarunkowany do zdrady, ale nie każdy ma warunki osobiste i okazję po temu. A więc nie, nie 'każdy' ;)

Gość gość
gość dziś P.S. mam jeszcze wrażenie, że jakbym złapała go za ręke, to powiedziałby, że to nie jego ręka... no bo co ma powiedzieć? wiadomo, że się nie przyzna, że się napalił... x Dokładnie tak to wygląda.

Gość gość
Ja bym się rozwiódł z taką żona :o

Gość gość
Jestem załamana, ponieważ on nadal trzyma się wersji, ze niby wiedział od początku, że to JA. x Po rozmowie bardzo dobrze widać, że WIEDZIAŁ, że to Ty. Zrobiłaś prowokację tak niewiarygodną, że musiałby być amebą, by się nie zorientować. Zawaliłaś i zrobiłaś z siebie idiotke. Co więcej, w ten sposób tracisz zaufanie swojego faceta, odpychasz go od siebie - wiedziałaś? Nic tak nie pomaga zdradzie, jak zafiksowana żonka, od której mąż chce odpocząć w ramionach kochanki.

Gość gość
Ale po co to zrobiłaś i czy chciałabyś, aby mąż tak Cię sprawdzał?

Gość gość
Oblał, ale zresztą jak każdy facet. Umówiłby się z nią na seks, jeśli Cię nie zdradził to znaczy, że po prostu nie miał jeszcze realnej okazji. A ty bądź sprytniejsza od niego, daj sobie spokój ze sprawdzaniem go bo i tak jak każdy facet ma predyspozycje do zdrady. Chyba już opadły Ci różowe okularki co do miłości i wierności aż po grób. Zajmił się swoim życiem, dzieckiem, a on niech będzie tylko portfelem.

Gość gość
Facet od razu sie zorientował a ta dumna że go nakryła. Na czym? Na tym że zna cię lepiej niż ty samą siebie. Przecież napisał że czuł że ten test to w twoim stylu bo wie że jesteś zazdrosna. Więc to on tu wygrał a ty wyszłaś na idiotkę. Choć zainteresowany był ale czuł pismo nosem bo jak to mówią "jak coś jest zbyt piękne żeby było prawdziwe, to znaczy że nie jest prawdziwe". On to wiedział zna życie i wiedział że taki fart mógł mu sie przytrafić jak 6 w lotto albo jest to twój test. Użył mózgu (myśli facet głową a nie ptakiem jak większość) i wyszło mu że to ty. Gratulacje dla niego a ty go przeproś i nie psuj małżeństwa amebo.

Gość gość
Każdy facet zdradzi pod warunkiem, że nie będzie z tego konsekwencji. I teraz są faceci, którzy potrafią życ z tym ryzykiem, a są tacy co nie potrafią. Tym ostatnim zdrada może zdarzyć się właśnie tysiące kilometrów od żony, z bardzo atrakcyjną kobietą, z pewnością, że nigdy już jej nie spotkają, ale takich sytuacji jest wybitnie mało, choć znam taką. Mój wujek, przykładny facet, bardzo wartościowy, charyzmatyczny, męski, przystojny był w młodości. Ma żonę, rodzinę. Niedawno przyznał się przed moim ojcem przy wódce, że miał kiedyś taką kochankę w Moskwie kiedy jeździł tam służbowo. Nie było szans, żeby to wyszło, bo jego kochanka nie wiedziała o nim prawie nic, a mieszkał w hotelu, który opuścił po 3 tygodniach. Tłumaczył ojcu, że to co tam było to tam zostało, on ma swoją miłość i rodzinę w Polsce i, że - uwaga - nie żałuje.

Gość gość
10:19 bo facet traktuje kobietę jak zabawkę seksualną, nie musi nic do niej czuć więcej poza pożądaniem. Wtedy zbawi się raz, dwa razy i do widzenia.

Gość gość
głupia jesteś i tyle mąż jest w porządku zachowął się ok Ty jesteś wredną suczą,

Gość social_123
Znam się na facetach i kobietach bo trochę przeżyłem i powiem Ci, ze Twój mąż być może wcale nie chciał Cię zdradzić. Ja tu widzę po rozmowie zakompleksionego faceta, któremu bardziej zależało chyba na połechtaniu jego ego, niż realnej zdradzie. Znam ten typ faceta, pójdzie na taką randkę, ale bardzo możliwe, że na spotkaniu dążyłby do jego zakończenia, stres bo go zżarł, wyrzuty sumienia. Ewidentnie widać, że to dobry facet. Dla pocieszenia powiem Ci, że większość facetów ze skłonnościami do zdrady od razu by do niej dążyli. Twój po prostu czuł się dowartościowany i chyba tylko o to chodziło mu.

Gość gość
10:22 Byłoby spoko gdyby ten sam facet nie miał nic przeciwko temu żeby jego żona potraktowała innego faceta tylko jak chodzącego dildosa i do widzenia. Jak jednak wiemy seks żony z innym jest dla faceta wieeeeelkim dramatem ;)

Gość gość
Autorko, ty szczęśliwa nigdy nie będziesz. Wszędzie będziesz węszyć spiski i zdrady. Prowokacją będziesz posługiwała się na co dzień. Faceci będą ciebie omijali szerokim łukiem. W służbach specjalnych byłby z ciebie pożytek. Tam samotne prowokatorki i intrygantki są mile widziane. Gry operacyjne to ich specjalność.

Gość gość
social_123 dziś Domorosły 'psychologu', po tekście możesz analizować i domniemywać jedynie bieżących intencji, a nie ogólnego rysu osobowościowego danego człowieka, którego wszakże nie znasz. Twój wywód jest bez sensu. Jak chcesz się bawić w wizjonera, zatrudnij się w Tv, gdzie dadzą ci magiczną kulę i będziesz mógł się spełniać bez szkody dla innych.

Gość social_123
ps. spójrz na to z tej strony, że Twój mąż się ucieszył pewnie, że jeszcze komuś się podoba, a tu się okazuje, że to Ty uprawiasz jakieś gierki. Nie tłumaczę go, powinien kategorycznie odmawiać i zablokować taką kobietę, tak by zrobił wierny, pewny siebie facet, którzy nie potrzebuje udowaniać sobie, że jeszcze jest atrakcyjny. Twój mężczyzna otrzymał teraz niezły cios, jest winny on i głównie jego poczucie wartości.

Gość social_123
gość dziś Ja tylko poddaję wątpliwości jedyną, wysnutą tezę, że on "oblał" co sugeruje, że to potencjalny zdradzający mąż. Nie mówię, że mam rację, ale po przebiegu rozmowy widać, że facet ma kompleksy, przecież nie trzeba być psychologiem, żeby odczytać zdanie typu "powiem tak nigdy w życiu kobieta pierwsza się do mnie odezwała tym bardziej jestem zdziwiony i z szokowany" oraz inne. Facet uważa się za nieatrakcyjnego, może być pewny siebie, ale nie wierzy, że mógłby się podobać.