Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet Jakie cechy zachowania wygladu i ubioru

Polecane posty

Gość gość
prawdziwy mężczyzna musi pić, palić, przeklinać więcej od kobiety bo inaczej jest niemęską kluchą.

Gość gość
Kazda kobieta ma inny typ. Mi sie podovaja faceci z dlugimi wlosami ktorzy wygladaja troche jakby z imprezy wracali (wlos rozwiany, zarost, koszula czesciowo rozpieta). Nie mam typu jezeli chodzi o sylwetke, nawet brzuszek mi nie przeszkadz, ale wole wysokich/barczystych. doskonale wiem, ze tako wyglad, plus wygadana i przyjazna osobowosc robi na mnie swietne wrazenie.

Gość gość
Sranie w banie i tyle. Facet musi mieć gadanie reszta nieistotna oczywiście nie może wyglądać jak kloszard. Jestem atrakcyjny tak 4/10, nigdy nie ubierałem się modnie, ogolony na łyso bo wygodnie, bogaty tez nie jestem I zawsze bezproblemowo poderwalem kobietę której nie sięgałem do pięt, ale wiem że mam super gadane, umiem rozmawiać z kobietami, nadawać na tej samej fali.

Gość gość
gość wczoraj prawdziwy mężczyzna musi pić, palić, przeklinać więcej od kobiety bo inaczej jest niemęską kluchą. x no ty a pewno stulejarska amebo prawdziwym mezczyzna nie jestes, zazdrosc ci dupsko sciska, ze prawdziwi mezczyzni maja kobiety a taka lajza jak ty moze je tylko w internecie ogladac :D

Gość gość
Nie lubie buraków bez kultury -przeklinających -na pokaz robiacych coś -zbyt wystrojonych -zbyt zrobionych na siłowni, przerysowanych papajów... FACET musi kobiecie tez sie podobac

Gość gość
Ja zwracam uwage bardziej na sposob wyslawiania sie niz na sam wyglad. Nie znsze jak facet popisuje sie, przechwala sie np uzywawa slow jakich jak :"jestem swietny..." "znakomicie sie znam ..." "jestem ekspertem od ..." "jestem znakomity .." itp Atrakcyjniejszy staje sie dla mnie mezczyzna, ktory jest bardzo uprzejmy i kulturalny do kobiet.

Gość gość
I nie znosze jak zachowuje sie i wyglada jak kibol, dres , czyli uzywa wulgaryzmow, ma agresywne ruchy itp.

Gość gość
Mnie pociągaja szlachetni ludzie czyli: skromni, spokojni, zrównoważeni, nie robiący na pokaz, tajemniczy, przyjażni, nie plotkarze, wyrozumiali, tolerancyjni, którzy nie oceniają, a obserwują. Nie znoszę ludzi bez kultury chamskich bezczelnych, przeklinajacych, wywyższających sie, chwalących ...plotkarzy ktrorzy tylko wyszukuja niedoskonalości w innych szczegolnie w wyglądzie, a sami piękni idealni nie są...

Gość gość
Nie lubie facetów z małymi dłońmi podchodzą mi pod gejów i ten styl ubierania gejowski

Gość gość
Też nie lubię małych dłoni.

Gość gość
Mnie narwanie w ludziach nie przeszkadza, ale ciagle przeklenstwa, chamstwo i nietolerancja razi. Autentycznie, faceci ktorzy maja problem np z homoseksualistami to jedna z niewielu grup ludzi ktora wywoluje u mnie agresje

Gość gość
jak ktos mowi ze podrywa kobiety na gadanie albo na ciuhy to mi sie smiac chce :D Sam potrafie oczarowac rozmowa i stylem ubran ale zawsze zostaje brak urody ktory ciezko pokonac jednak uroda juz na samym wstepie daje 70% sukcesu jesli komus sie wydaje ze cala reszta imponuje kobiecie to jest skonczonym idio..ta

Gość Nów______________
Nie lubię mężczyzn, którzy są skromni i niczym się wizualnie nie wyróżniają. Wolę nieskromnych. Gorzej, że zawsze zwracałam uwagę na narcyzów i egoistów i tak mi zostało. Poza tym ja jestem taka, że nie dbam o szczegóły w moim wyglądzie, tak jak większość kobiet, i nie jestem perfekcjonistką i nie jestem pedantyczna a jak widzę, że mężczyzna jest dobrze zorganizowany, dba o siebie, swój wygląd to może dlatego mnie jeszcze bardziej interesuje, że ma cechy, których ja nie mam. Albo taki miałam wzór w domu. Mój ojciec jak miał dwadzieścia, dwadzieścia parę lat i później (wiem też ze zdjęć) wyróżniał się trochę na tle swoich kolegów. Nie należał do żadnej subkultury ale był ubrany bez zarzutu, wszystko do siebie idealnie pasowało, wyglądał modnie, lepiej od innych, matka też, farbował włosy, ma kręcone więc jeszcze musiał je wymodelować, miał ładną sylwetkę, gdyby nie niski wzrost, powiedziałabym że modela, ładne dłonie (artysty, którym nie jest chociaż chyba miał talent do robienia ładnych zdjęć, jakiś zmysł estetyczny ) i zgrabne, proste nogi. Jak spojrzę, to od razu oceniam wygląd, gust. Jak mi czyjś gust, styl nie odpowiada to cały mężczyzna też nie. No niestety. To jest niezależne ode mnie. Ja miliony razy wychodziłam z domu na ostatnią chwilę, malowałam się w tramwaju, czasem z jeszcze nie wysuszonymi włosami, nie uczesanymi i jak widzę, że mężczyzna nie wygląda byle jak to po prostu to lubię. Mi wystarczy jedno zdjęcie, żebym oceniła czy mężczyzna mi odpowiada czy nie. Ubiór nie jest bez znaczenia.