Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poszlybyscie do łóżka z obcym facetem za 50 tyś zł?

Polecane posty

Gość gość
Tak, poszlabym bez zastanowienia. Żeby to zrozumieć trzeba sie przejechać na tych wszystkich romantycznych relacjach i seksie z miłości o których tutaj piszecie.

Gość gość
'Nie bo kocham meza' - szkoda tylko że mąż to.pewnie nawet za darmo by się z jakas przespal

Gość gość
22.53 Może Twój tak, z moim jestem od prawie 11 lat w udanym związku, wiele rozmawiamy, codziennie okazujemy sobie czułość, znamy swoje podejścia, wartości, zasady i pragnienia. Jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi, coraz bardziej dojrzali i świadomi czym prawdziwa miłość jest a czym nie jest. Ciągle się uczymy siebie. Obydwoj***ardzo sie szanujemy, tego za pieniądze się nie dostaje, nad tym trzeba pracować i doceniać. Wiec powtórzę, 'nie bo kocham męża..' :)

Gość gość
50 tyś to daje dyslektyk a taki musi popracować nad składnią i umotywować postanowienie zapłaty na piśmie iz gdyż jest w domniemaniu grafomanem bez gramafona ino pieprzy farmazony z braku laku i górnej jedynki _ ot cała chania - chanka pal świeczkę a elektryka zostaw na wiosnę zrobisz :-))) krzysiek się ogarnie nauczy czytać ty mu napiszesz że chcesz być żoną potem osrodek wyda wam decyzję o adopcji - i bedzie git :-)

Gość gość
23.06 niech zgadne- i jesteś pewna ze nigdy Cie nie zdradził i nie zdradzi? Ile to juz kobiet tak myslalo...:D

Gość gość
Poszłabym bo to tylko chwila, a pieniędzy sporo. Ale realnie nikt by tyle nie zapłacił bo nawet luksusowe prostytutki o wyglądzie modelek biorą najwyzek kilka stowek za godzine

Gość gość
23.29 Jak komuś kto nie wierzy w wierność i zasady wytłumaczyć ze tacy ludzie jednak są, którzy ich przestrzegają? Nie da się. Pomyśli sobie najwyżej - Ta to nic nie wie o facetach, naiwna jakaś ze wierzy w uczciwość własnego męża, którego charakter, usposobienie, wychowanie, wzorce w rodzinie, wartości zna jak mało kto, bo sa sobie bardzo bliscy, ale co tam. Ktoś obcy wie w koncu lepiej bo ma takie przekonania a nie inne. Tak musi być, u wszystkich, wszędzie :) Nie pomoże też że Ta poznała wiele twarzy płci męskiej, wiele zachowań, wiele osobowości zarówno z praktyki jak i wiedzy naukowej, że jej zainteresowania jak i wykształcenie są związane z relacjami. To też nic nie zmienia. Bo inna anonimowa osoba na forum wie lepiej. Wiec nie ma po co prowadzić dalszej dyskusji :) Jest bezowocna. Dobrej nocy.

Gość gość
Nie poniewaz nie mam ochoty. Gdyby facet mnie pociagal i cos bym czula namietnosc oraz perspektywy na zwiazek a do tego by stwierdzil ze pozyczy mi 50 tys np na zalozenie firmy bo mnie kocha i bylby wspolwlascicielem to wtedy co innego.

Gość gość
Jako hetero mężczyzna powiem, że za 50 tysi poszedłbym z jakąkolwiek kobietą do lat 40 do łóżka (pod warunkiem, że pokaże mi, że jest zdrowa, brak HIV itd), jeżeli byłaby starsza to chce już 75 tysi :-) Natomiast z innym mężczyzną to min 0,5 mln złotych, ale musi być atrakcyjny. Brzydale od miliona :)

Gość gość
Wolalabym zeby zaplacil te 50 tys za cokolwiek innego typu koszenie trawnika przez caly rok bo jakos odpycha mnie mysl o pozyciu. Ble

Nie poszłabym ani za 50 tys., ani za 500, ani za milion, bo taki sposob zarobkowania dla mnie nie istnieje. Jeśli kiedykolwiek zabraknie mi na zycie, to popełnię samobójstwo, ale nie stracę szacunku do siebie samej.

Gość gość
A za darmo dalby? Bo wolelebym tak.

Gość gość
Za darmo to z wielkiej miłości i najchetniej po ślubie. Czyli nie tobie.

Gość gość
Nie wiem bo mam już 150 i jestem hetero. Z drugiej strony fajnie byłoby miec już 200 :o

Gość baby to koorfy
gość wczoraj Oprócz bardzo bogatych kobiet i permanentnych dziewic każda by poszla z przeciętnym facetem za taką kase >czyli co, większość to sprzedajne koorfy?

Gość gość
03:03 tak byś chciał nas widzieć ścierwusie, bo na pewno sam masz w sobie tony mentalnego brudu i mnóstwo zła na sumieniu.

Gość gość
Z mezem moze byc za 50 tys. Czemu nie ;)

Gość gość
Ja chodze za darmo jak facetowi chce sie dbac o moj orgazm..

Gość gość
Te pewne ze mezus nie zdradzi mnie smiesza :D wystarczy pogadac z kolezkami ktorzy sa w wieloletnich malzenstwach. Oczywiscie prawde powiedza tylko kolegom. Ze zonka sie dawno znudzila, zmuszaja sie do seksu z nia raz kiedys i ze zdradziliby gdyby mieli taka okazje bez chwili namyslu. Widocznie super przystojniacy nie maja okazji, tylko dlatego nie zdradzaja. Kazdy kazdenu sie kiedys znudzi.

Gość gość
07:29. A Ty jesteś tym kolegą, którym mówią prawdę?. Raczej wątpię.

Gość capri cola
@ Sanitas prawdziwa Nigdy nie czytałam większej bzdury. :D Samobójstwo to przejaw słabości charakteru. Zwykłe tchórzostwo. Ucieczka dla ludzi słabych psychicznie. Nawet rozważając taką opcję powinnaś stracić szacunek do samej siebie. Żyć za wszelką cenę, brać na klatę każde g****o, które życie rzuca w twoją stronę, z każdej - nawet upokarzającej i upodlającej sytacji wychodzić silniejszą, uginąć się ale nie dać się złamać TO JEST SIŁA, która zasługuje na szacunek. Jednorazowy sex za taką kasę, by nakarmić dzieci... nawet, by mi powieka nie drgnęła. 50 tysięcy za numerek, by opłacić leczenie drogiej mi osoby... powiedz tylko gdzie i kiedy? Zero skupułów. Zero wyrzutów sumienia. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni!

Gość gość
00.14 I tu się mylisz. Trisha Paytas, amerykańska youtuberka, która pracowała kiedyś jako ekskluzywna call girl (kolokwialnie mówiąc - k****a), dostała za noc ze sławnym siatkarzem 55 tysięcy funtów ( czyli jakieś 270 tysięcy złotych). Jak zaczynała pracę w zawodzie to brała za noc "zaledwie" 4 tysiące funtów (ok. 19 tysięcy złotych). :)

Gość gość
Mozesz watpic ale takie sa fakty :D beka z przyglupow uzalezniajacych wszystko od widzimisie jakiegos tepaka

Gość gość
gość dziś Masz jakies dowody ze tyle dostawala czy tylko wiesz to z jej opowiesci? :)

Gość gość
Beka z frustowanych tępaków, wiszących wszędzie zdrady. Przykro, że każdy facet Cię zdradził.

Gość gość
Oczywiście na NIE są brzydkie pasztety dla, których ta propozycja i tak jest nierealna.

Gość gość
gość dziś 23.29 Jak komuś kto nie wierzy w wierność i zasady wytłumaczyć ze tacy ludzie jednak są, którzy ich przestrzegają? Nie da się. x Wystarczy, że powiesz, że są ludzie słabi, którzy mają kompleksy i potrzebują ciągłego wsparcia emocjonalnego, bo nie są samodzielni ;) W takim układzie zdrada nie występuje, bo obie strony są 'zablokowane'. Coś takiego, jak miłość nie istnieje w formie, którą tutaj wykładasz. Nie pleć bzdur, tylko psychologią się podeprzyj, realną nauką, a każdy cię zrozumie.

Gość gość
capri cola dziś @ Sanitas prawdziwa Nigdy nie czytałam większej bzdury. smiech.gif Samobójstwo to przejaw słabości charakteru. Zwykłe tchórzostwo. Ucieczka dla ludzi słabych psychicznie. x Słabych psychicznie, co? Tak wam system napie(dolił, żebyście, woły robocze, zasuwały dalej i nie przyszła wam na myśl dezercja. Jeśli zamiast używać własnego mózgu wolisz słuchać idiotów, proszę bardzo, ale nie obrażaj samobójców, bo wykazują się największą odwagą, jaką można w życiu - idą w nieznane. Tak się składa, że życie po śmierci się nie kończy, jak już nawet nauka udowodniła, więc może być o wiele lepsze od tego, co jest obecnie. Oczywiście, taki robak, jak Ty, niewykształcony, nie zdaje sobie z tego sprawy. Ignorancja najwyższych lotów, doprawdy, żałosne.

Gość gość
07.29 dokładnie. No ale kobiety są naiwne...niejedna juz myślała ,,mój misio jest inny niz wszyscy" taaa a potem wychodzilo szydło z worka. A nie zdradzać kiedy nie ma się do tego okazji (bo żadna inna Cie nie chce) to żaden wyczyn.