Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę uciec jak najdalej

Polecane posty

Gość gość

tak bardzo pragnę uciec ze swojego rodzinnego miasta, zaszyć się gdzieś pośrodku zgiełku dużego bądź w niewielkiej chatce w lesie. chciałabym zmienić numer, otoczenie - 'znajomych', którymi tak naprawdę dla mnie nie są, są bowiem moim utrapieniem, mimo wszystko bardzo się boję, że sobie nie poradzę samiutka :(

mam to samo, po prostu przepaść wyjechać gdzieś kilka set km dalej, zerwac kontakt nie dawać znaku życia i zacząć od nowa, chociaż mysle ze moje znikniecie nikt by nie zauwazył

Gość gość
To jaki problem? Kierunek Ustrzyki i po kłopocie

Gość gość
owszem, boję się, że nie znajdę pracy, poza tym dopiero ot co mam zacząć studia... a ja pragnę tylko ucieczki

Gość gość
owszem, boję się, że nie znajdę pracy, poza tym dopiero ot co mam zacząć studia... a ja pragnę tylko ucieczki

Gość gość
Dash Rysiu ma racje, ze pyta, czy zaczniesz studia w swoim miescie. Mialas okazje pojechac daleko na studia. To strach przed nowym wywoluje taka reakcje.

Gość gość
jeszcze nie zaczęłam... planuję w przyszłym roku, o ile uda mi się zmotywować do pozostania w swoim rodzinnym mieście, ponieważ w żadnym innym nie dam rady się sama utrzymać :(

Gość gość
Spokojnie, jeszcze pojdziesz do pracy i napracujesz sie. Korzystaj z pracy w ferie pod katem Twoich studiow, to sie zawsze liczy.

Gość gość
Narzeczony cie utrzyma galerianko;)

Gość gość
nigdy go nie znajdę :)