Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie znajde dziewicy:((

Polecane posty

Gość gość
Do 19:36 ja nie jestem k*****arzem i dla mnie błona ważna nie jest

Gość gość
nie jestem tym za kogo macie sa ini mężczyźni którzy chcieli by poznać wartościowa kobietę anie która bzykali koledzy ;/ale dziewice też szukaja doświadczonych to najbardziej boli:(

Gość gość
Żałosne... Prawiki maja coś z głowami ewidentnie.

Gość gość
Jeżeli dla Ciebie dziewictwo to tylko błona to gratuluje głupoty

Gość gość
A moja była żona dziewica tak się rozochocila i miała chęć spróbować jak to jest z innymi że w końcu wylądowała w swingers clubie. Ta co miała 20 może być super żoną i matką a dziewica może okazać się potem szmatą.

Gość gość
gość dziś Obs*****eni hipokryci!

Gość gość
ehh wszystko moze sie okazać różnie ale wole mieć kobiete która mnie pokocha i bedzie chciała poznać anie bedzie chciała by ja tylko przeleciec odrazu bo jak nie to sie zachowuje odrazujak j******a i sie obraża i niejest zainteresowana ;/

Gość gość
gość dziś To skoro dziewictwo, to nie tylko błona, to tym bardziej to jęczenie i wzdychanie jest śmieszne, skoro chce się tą dziewicę pozbawić wartości :D spermiarze sodomscy fuuuuuu

Gość gość
Dziewictwo to symbol szacunku do własnego ciała taka kobieta jako jedyna się szanuje bo potrafi zachować cnotę dla tego jedynego a nie roochać się z każdym w związku czy bez związku.

Gość gość
Ile razy mamy powtarzać że my szukamy kobiety która się szanuje

Gość gość
Dziewica przede wszystkim nie dała by koledze od tak d**y bo fajnie tańczy i maca taka 18 lat to już mądra kobieta bylaby 16 to jeszcze głupie ale powyzej to juz wartosciowe dziewczyny na żone

Gość gość
Do 19:47 i co znalazłeś szukasz już pięć lat i nic

Gość gość
gość dziś Ale sami nie chcecie ich szanować :D No logiczne w chuj :D

Gość gość
Jeszcze nie znalazłem dziewicy bo każda jest po

Gość gość
19:45 Symbol szacunku do ciała powiadasz, ale jednocześnie nie widzisz sprzeczności z chęcią dobrania się jej do majtek i tym samym pozbawieniem tego symbolu i godności ludzkiej?

Gość gość
19:50 No nie szanujecie

Gość gość
gość dziś Dużo moich koleżanek wciska kit nachalnym napaleńcom, żeby dali im spokój, to najłatwiejszy sposób. Jak facet chce dziewictwa, to najlepiej skłamać, że ma się to już za sobą.

Gość gość
ehh a któy facet nie chce sie kochać z kobietą ??? macie chore głowy ... po prostu chciałbym mieć dziewczynę i znia zrobić swój pierwszy raz tak po prostu co w tym złego??? sam tEZ SIE KURWA MAC POZBAWIE GODNOSCI !!! nie tylko kobiety są swietymi świnkami !!

Gość gość
gość dziś To jest złego, że gadasz o jakimś szacunku, chcąc z premedytacją się go pozbyć, przy pierwszej lepszej okazji. Albo szacunek, albo chuć

Gość gość
Napaleniec bo szuka dziewczyny która się szanuje :D

Gość gość
19:59 przy pierwszej lepszej okazji to ty sie jej pozbyłaś mialem okazje ale tak niepotrafie tak szybko poprostu nieznajac kogos i dobze bo miała juz dziecko z kimś innym;/

Gość gość
20:02 No napaleniec, bo przecież nie szuka jej po to, żeby razem fotografować krajobrazy, tylko po to, żeby w nią wsadzić.

Gość gość
gość dziś Nie pozbyłam się, bo nie jestem *****czem, udającym prawiczka! Ty nie szukasz dziewicy, tylko dziury, a czy po tygodniu, czy 10 lat po ślubie, to cel jest ten sam.

Gość gość
A wdowa, która seks uprawiała tylko z mężem po ślubie to dla ciebie też nieszanujaca się szmata?

Gość gość
20:06 a ty szukasz pewnie sisiaka czy czego szukasz bo niewiem jak nie dzióry to gdzie sa dziewicye pewnie przeleciałes dzióre a teraz moralniaka walisz idz sie p*****l.

Gość gość
gość dziś Ja to myślę, że dla niego nawet dziewica będzie szmatą, jak pójdzie z nim do łóżka, w końcu dziewictwo odejdzie w siną dal.

Gość gość
gość dziś Dziewic jest dużo, tylko was okłamują po to, żebyście nie chcieli ich zaliczyć. Masz jakieś rozdwojenie jaźni? Dziewictwo to szacunek, ale jednocześnie splunę na ten szacunek, bo nie jestem wystraczająco twardym prawiczkiem, by szanować siebie i ukochaną do grobowej deski?

Gość gość
ehh żałosne są wasze teksty dlaczego bo oceniacie mnie a nie wiecie jakby było doprawdy jest to żałosne ouki co pewnie smai dajecie zły przykłąd pewnie niemieliscie jednej kobiety do grobowej deski zaliczacie dziury i teraz mi gadacie zę ja jestem zły bo niechciałem sie przespać z kobietą??? ale jesteście fałszywi skad wiecie jak sie zachowam moze byłby sex na 1 randce a potem znia bym wziął ślób tak głupio ale jak inaczej w tych horych czasach czekać az ja w******ycie XD ale pierw tak chce poznać kobiete przed sexem bo zazwyczaj kłamiecie oszukujecie itp

Gość gość
gość dziś Jakby nie chodziło o j****ie, to nie ekscytowałbyś sie tak tymi dziewicami, ale dalej będziesz brnął, że to w ogóle nie chodzi o seks! Tacy hipokryci najbardziej odstraszają porządne panny, bo od zdeklarowanego *****cza wiadomo na wstępie, czego chce, a taki ściemniacz, to udaje, że chodzi o wszystko inne, tylko nie o seks, a potem kłopot, bo okazuje się taki, jak każdy, a szacunek, to ma najgłębiej.