Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie znajde dziewicy:((

Polecane posty

Gość gość
Kruszwil Ci wszystkie z***bau

Gość gość
I dobrze bo po co komu facet dla którego wartość dziewczyny to wyłącznie błona dziewicza, nigdy nie chciałabym faceta który widzi we mnie tylko dziewicę i nie dostrzega innych zalet, dlatego dobrze źe zostaniesz sam i nie unieszczęśliwisz żadnej kobiety.

Gość gość
ehh dobani takie życie

Gość gość
a kto powiedizął ze tylko blona dziewicza blona to znaczy ze kobieta nie dała nalewo byle komu i tyle! i tobie tez dobze ze niedoceniaja cie faceci bo jak nieumiesz sie szanowac to poco?

Gość gość
Jesteś sfiksowany na dziewictwo piszesz od co najmniej pięciu lat o błonie i nic ciebie nie interesuje, dlatego będziesz sam i dobrze.

Gość gość
Bo dziewictwo jest bardzo ważne po tym się ocenia dziewczynę czy się szanuje

Gość gość
Znajdziesz dziewice z tym że może się to dla ciebie źle skończyć bo to pedofilia

Gość gość
od dwóch lat o blonie dziewiczej :) bo to moja pasja piekno kobiece . a ty pewnie juz spałaś z 5 i wszyscy mieli pasje i wszyscy cie tak zostawili bo bylas nudna?

Gość gość
Bo my nie chcemy przechodzonej baby po kimś

Gość gość
Od pięciu lat piszesz o dziewictwie do tego kłamiesz to po pierwsze a po drugie jestem mężatką palancie.

Gość gość
pedofilia bo szukasz normalnej dziewczyny a ci co je przelecieli to juz są pedofilami czyli wiekszośc meżczyzn to pedofile?

Gość gość
Autor szuka dziewczyny która się szanuje a taka jest dziewica

Gość gość
Poznałem kiedyś kobietę 28 lat, normalne randki wszystko tak jak ma byc, w końcu nocuje u mnie i wiadomo co ma być... Pijemy winko gadamy a ona że jest dziewicą i trzyma do ślubu, ja już straciłem nadzieję a ona szarpie Freda do loda, potem nastawiam tyłka, ja zdziwiony bo ta kieruje na drugi otwór, i co się dziwisz dziewictwo dziewictwem a sex lubię chyba nie myślisz że nic przez tyle lat :)

Gość gość
Do 19:25 pisz za siebie zakompleksiony palancie są mężczyźni dla których liczą się inne wartości np inteligencja, kobiecość czy mądrość

Gość gość
a nie dziewczyn które na imprezie po jednym tańcu dają sie zaliczać przystojnym.. mam uraz przez to i temu szukam dziewicy

Gość gość
Tylko co z tego, skoro autor sam dziewicy nigdy nie będzie szanował?

Gość gość
Dla ciebie podział to dziewice i d****** nie rozumiesz że są inne kobiety, może w twojej okolicy to tylko d***** mieszkają

Gość gość
Do 19:29 Liczy się tyle że dziewictwo jest też ważne. Porządny mężczyzna nigdy się nie zwiąże z niedziewicą.

Gość gość
A który by chciał obsermioną babe po jakiś fagasach

Gość gość
a skad wiesz ze nie bede szanował ??? a szanowali cie doświadczoni tak ze cie wykorzystali i zostawili tak cie szanowali a ty głupia i tyle w temacie

Gość gość
Przecież taka laska która dała d**y w związku niczym się nie różni od dupodajki z klubu. Byłam w związku z 7 mężczyznami z każdym spałam tak się szanuje :D

Gość gość
19:32 Jesteś oszołomem, dla większości męźczyzn nie ważna jest błona są rzeczy ważniejsze, a poza tym twoje tematy to tylko o błonie nigdy innego nie założyłeś.

Gość gość
różne sa dziewice żałuje tylko tego ze niepoznawałem tego piekna jak byłęm młodszy i ludzie mnie j mieli na sumieniu

Gość gość
gość dziś Nikt mnie nie wykorzystał, a zostawiali mnie i doświadczeni i niedoświadczeni kiedy okazywało się, że właśnie nie będą mogli mnie nieszanować i wykorzystać.

Gość gość
Do 19:35 Bo dla kurwiarza błona się nie będzie liczyć bo chce sobie regularnie dupczyć.

Gość gość
Do 19:35 dla ciebie kobiety dzielą się na dziewice i dzii..wwki nie ma innego podziału pewnie tam gdzie mieszkasz są tylko same dzii..wwki

Gość gość
19:35 Dobrze prawisz, spanie w związku jest niedopuszczalne, najbardziej tym małżeńskim *****czu spermuchu!

Gość gość
Ja jako już 28 l prawie prawiczek, gdybym się miał związać z niedziewicą, która miała związki za sobą, to bym jej nie pokochał. Tzn dziecko bym może kochał, o ile bym je miał, ale nie chcę.