Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie znajde dziewicy:((

Polecane posty

Gość gość
22:19 wielu z nich to teraz przykładni mężowie i ojcowie (przynajmniej, żeby się tak pokazać), którzy się brzydzą „koorestwem” hahaha śmieszni jesteście panowie ciekawe czy ich żony wiedzą, jak kiedyś traktowali kobiety, które się szanowały :O

Gość gość
ehh przeinaczasz cały czas z tobą dyskusja niema sensu bo jestes głupia szkoda czasu i zdrowia narazie

Gość gość
22:22 Ruchacz zabierający się za dziewicę po dłuższym czasie, a nie po godzinie - oto nowa definicja szacunku. Wsadź sobie taki szacunek, to fekalia i kpina, a nie szacunek! Pytam poważnie i czekam na poważną odpowiedź, czy gdyby dziewica stwierdziła, że ona w sumie nie chce i tak minęłyby lata, zanim by się zgodziła, to dalej byś z nią był, czy stwierdził, że to nie dla Ciebie, bo miał być seks, a nie trzymanie za rękę?

Gość gość
gość dziś Jestem głupia, bo piszę prawdę? Sprawa jest prosta - albo chcesz seksu i nie mydlisz oczu, albo szanujesz siebie i dziewicę. Sam przedstawiasz same skrajności, więc się dostosowuję, bo skoro niedziewica to k****, to dziewica, która ci da też się nią stanie, bo utraci swój jedyny atut i cechę, która według ciebie świadczy o jej wartości. W praktyce, jeśli przed dziewicą stanie facet, który zaproponuje seks teraz i ten, który zaproponuje za 24 miesiące, mają identyczny cel, różni ich tylko czas dotarcia do tego celu.

Gość gość
no masakra teraz tacy mężusie zony a naprawde bzykały sie z dwoma naraz ojednej krazyła historia taka a te zdjęcia na fejsbuku jaki zakochani..albo kolega i jeko kumpel szef który mu przeleciał jego dziewczynę ohh to sa własnie *****cze xd i to zakłamanie oszukiwanie faktycznie lepiej być samemu niz phać sie w patalogie chcialbym pokochac kobiete ale nasiłę to bez sensu a wybaczyc tezniema sensu gdy kobieta bzykała sie z kilkoma przedemna to bez sensu taka kobiete mieć która wolała sie np teraz rżnąc z inym niż szukać normalnego faceta ... jestem lepszy od *****czy nie w duzym stopniu ale czesciowo tak bo nietraktuje was przedmiotowo a skreślajcie sobie prawiczków wasz problem ja niezmienie sie bo jestem uparty chcialbym wkoncu miec sex z kobieta bo juz długo sam jestem poprostu i z dziewicą a potem ja za zone wziasc tak inaczej o mam potrzeby dziewica też ma ... i bede szukał takiej którabedzie miała ochote :) głupia niesądze jeśli by wiedziała o wszystkim to poprostu chiałaby normalnie zaczac życie bez kłąmstw bez oszukiwania ja szanuje kobiety które maja zasady i sex dziewicy z prawiczkiem uznaje za zasade :)

Gość gość
długo siedze w internecie i mam ci opowiedzieć o skrajnościach ?? o pieknych kobietach zajakie je masz???? majac młody wiek kobiety śmiały sie zemnie bo do nich pisze czasem nekały wkoncu sie zakochałem na studiach w kobiecie która nibyla dziewica nie umiałem jej zaakceptować ale ja kochałem mogła odrobinę sie postarać nawet ja całować chciałem no cóz wolała innemu sie dawac macać na zajęciach jak suka najgorsze ze ja widywałem codzienie no cóz takie życie .. najlepsze jest jak piszesz do kobiet ze szukasz dziewicy i traktuja cie gorzej jak smiecia bo szukasz dziewczyny podobnej do siebie i wyzywają od debili i huji oh piekne niewinne kobiety chyba nie i nie zasługujecie byw as traktować jak damy oczywiscie nie wszystkie ale no coz jak wrzucamy wszystkich do jednego worka noto trudno .. i ta wasza wyzszość niby niedziewic nad prawiczkami nie odpisywania a realnie potem obrażanie załosne jesteście , niemacie szacunku do siebie spiacie z wieloma nawet jesli to był zwiazek to z 4 partnerami to podchodzi pod puszczalstwo wz asadzie ty jest nie oszukujmy prawdy bo to doprawdy żenujące.. każdy zyje własnym zycie i wy i ja ja szukam dziewicy i huj wam do tego za przeproszeniem i dlamnie dziewice są duzo bardziej ceniejsze niz nie dziewice od tak po prostu !! bo maja do zaoferowania swemu meżczyżnie to ze nigdy niespąły z nikim swe uczucia chca z ta osoba zdobywać doświadczenia.. takze wole dziewice niz nie dziewice chamskie w internecie nie umiace szanować ludzi dziewice rózne sa ale trzeba szukać najlepszej opcji też są takie dziewice które za kase daja i pokazują jak ktos doszedł nanie .. ale nie dziewice też tak robią tylko w wiekszej ilosci . Ja mam twarde zasady nawet jeśli bede zupełnie sam bo nie zakceptje osoby która sie bawi rznie na lewo i prawo z jednym potem drugim aja kibluje samotność do 25 roku ... dlatego chce dziewice która też sie pomęczyła trochę i tez pragnie bliskosci anie rżnięcia wracając do nie dziewic to żenujące jest to ze jak mówi sie wam wprost ze jest sie prawiczkiem to go olewacie i ignorujecie ale ja juz mam to gdzieś i zawsze mowie dlaczego bo jeśli kobieta olewa kogoś przez coś takiego to nie jest wart by o niej rozmawac szczegulnie ze leci na *****cza który ja zaliczy jako kolejna pobzyka i ja zostawi ale woli zabawe od uczuc wiec poco ci tak kobieta??? bez sensu

Gość gość
gość dziś Ładne bajeczki, ale to może trafi do 16-letniej dziewicy, a nie 30-letniej. Taka mała różnica, bo ta pierwsza może uwierzy, że seks z miłości. Chcę pchać, ale nie traktuję przedmiotowo, to tak w ramach ochrony przyrody i dobrych praktyk w badaniach naukowych :D Skoro już na wstępie wiesz, że będziesz chciał od niej seksu, to tym samym traktujesz ją przedmiotowo.

Gość gość
gość dziś Ty możesz odrzucać niedziewice, ale one ciebie już nie? :D To działa w obie strony, jakbyś nie zauważył. Seks, to największe uprzedmiotowienie, jakie obrzydliwe zwierzę zwane człowiekiem zdołało wymyślić i rzeczywistości nie zmienisz. Nie chcesz rżnąć, ale chcesz, szanujesz, ale chcesz wykorzystać ciało żywego człowieka, żeby sie zaspokoić.

Gość gość
22:54 Nadal czekam na odpowiedź... Skoro jesteś taki nieskazitelny, czysty i szczery, to czy czekałbyś, powiedzmy 10 lat, jeśli żona by tak chciała? Czy stwierdziłbyś jak każdy mężczyzna, który tylko na początku gada o szacunku, że wolisz iść zamoczyć, niż się męczyć?

Gość gość
30 letnie kobiety maja wiecej szacunku niz nastolatki bardziej sie szanujato fakt alemaja mezów rodziny dzieci bez mężów maja joz swe doswiaczenie i szeroka liste partnerów to wiedza ze niema milosci i tyle . NIe jestem nieskazitelny an dziewice poczekałbym rok maks poco dłużej ??10 lat chyba upadlas na swoj muzg nigdy dla kobiety niepoświeca sie wiecej czasu niz rok jeśli kobieta niejest tego warta jesli jest warta to poroku powino dojsc do zblizenia no chyba ze sa komplikacje i masz kogos na lewo i zdwoma chodzi albo facet coś xle powie mozna jeszcze czekac ale nic wiecej ponad ten czas bo ine kobiety zasluguja tez na szanse anie tracic czas na jedna wredna uparta babe która cie nie pokocha bo bo włąsnie nie wiem co?? rok to za mało noto dwa ale juz z datą ślubu . niewarto czekac na kobiety gdy tego niedoceniaja nigdy !!!!!!

Gość gość
ehh czlowiek jest tak skonstruowany ze chce sie zaspokoic aty masz problemz tym bo bys musiała sie oddac facetowi i zakceptowac swe oddanie jesteś feministka ?? moze pani biznes woman daremne kobiety nieuiace kochać czesc.

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w pierwszym tygodniu pracy, a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to  Wejdź na poniższą stronę http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek i zapisz się a dostaniesz wszystkie informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w pierwszym tygodniu pracy, a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to  Wejdź na poniższą stronę http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek i zapisz się a dostaniesz wszystkie informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
gość dziś Jakbyś nie wyłapał, to z 16 i 30 chodziło o dziewice, więc nie dodawaj rodzin i partnerów. Może z 10 latami to przesada, ale Ty z rokiem też przesadzasz w drugą stronę.

Gość gość
gość dziś Ani jedno, ani drugie. Po prostu, jak nie da się być półdziewicą, tak samo nie da się szanować w połowie. Seks to wykorzystanie drugiej osoby dla własnej, egoistycznej przyjemności, wmawiając po drodze bajeczki o miłości, by móc wykorzystać.

Gość gość
Też sam jestem,poznalem dawno temu dziewczynę przez internet i było super,jednak kilometry były duże, tak 310 , i poznała w realu jak była gdzieś z kimś, i chociaż 3 latajuż minely a wziela slub nie dawno to mi zle nadal,pamietam jej numer tel i inne rzeczy, adres domu też, i przychodzi wieczór to zle mi z tym że ma męża już, pogratulowalem jej przez mail że ma męża a ta smutne miny mi wyslala to nie wiem o co chodzi ? żałuje że poznała i że nie jest ze mną ? inna by cieszyła sie że ma męża i nie przejmowala sie chlopakiem z internetu,

Gość gość
Serio nie macie większych problemów w życiu, niż to, kto z kim śpi?

Gość gość
Dziewictwo to podstawa.

Gość gość
r****cze sie zlecieci sodomskie spermojady!!!

Gość gość
Dziewictwo czyli czystość serca i ciała to przepiękna cnota. Życzę Ci Autorze abyś znalazł swoją wybrankę serca i wszelkich pomyślności dla Was :) Życzę Ci wszelkich łask i błogosławieństw Bożych. Pan Jeezus Cię Kocha.

Gość gość
14:11 Jakbyś przeczytał wątek, to dowiedziałbyś się, że jemu o dziewictwo nie chodzi

Gość gość
a o co mi chodzi ??? jak nie o dziewictwo jaki ty zakłamany jesteś

Gość gość
gość wczoraj 14:11 Jakbyś przeczytał wątek, to dowiedziałbyś się, że jemu o dziewictwo nie chodzi X Skoro Autor pisze, że szuka dziewicy to czemu na przekór mówisz, że mu o to nie chodzi? Wg Ciebie o co Mu chodzi ?

Gość gość
Żalosne są takie tematy. Jak i fiksacja prawikow na błonie która jest jedynie pretekstem w kompleksach i strachu przed osmieszeniem. Wymyślają jakieś teorie z d**y i p*****la trzy po trzy a prawda leży gdzie indziej. Kogo wy nabrać chcecie?

Gość gość
gość dziś Chodzi o seks, sam to przyznał i jeszcze założył, że rok, to maksymalny czas na decyzję.

Gość gość
obspermoioone koczkodny sodomskie