Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie znajde dziewicy:((

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ale kłamiemy z prostego powodu, żeby nie musieć wysłuchiwać namawiania na ślub i seks! Kiedy to ogarniesz?

Gość gość
ohh huja wies zi huja mozesz oceniać .. niechcesz brac ślubu niebież i sie puszczaj coza problem??

Gość gość
gość dziś Ale nie oceniaj innych po sobie! Właśnie po to nie chcę ślubu, bo zdaję sobie sprawę z tego, że prawiczek, czy nieprawiczek, będzie chciał, żeby sie z nim puszczać po ślubie! Byłabym skłonna, gdyby np. wcześniej podpisał umowę z kwotą, której nie jest w stanie zapłacić, jako straszak, za ewentualną chęć rozdziewiczenia mnie.

Gość gość
Galerianka Sebo nią tez nie była? A taka młoda przecież, jak nie 9n a to zawsze jakiś młody chłopak się znajdzie;)

Gość gość
20;35 masz problem zesobą po pierwsze po drugie brać slub bez sexu to jest głupie i płąskie zawężenie normalnch relacji po 3 moge miec dziewice i zarabisty sex z nia i moze byc wierna bardzo mocno po 4 nie oceniam i szukam dziewicy

Gość gość
Koleś który szuka dziewicy to jakiś zakompleksiony d**ek z ułomnością, przedwczesny wytrysk, kłopoty ze zwodem lub mikro penis... Dziewicy łatwiej wmówić że jest to normalne bo nie ma porównania

Gość gość
gość dziś Czyli chodzi o szacunek, ale nie chodzi o szacunek, bo jak zwykle chodzi o seks... To nie lepiej od razu mówić, o co chodzi, a nie mydlić naiwnej pannie oczy? :D

Gość gość
no no mi chodzi o sex z wartosciowa kobieta a nie k***wka która sie puszcza jak głupia szmatana imprezach .. udajac normalna ? chyba wam sie popierniczylo w głowach specjalnie dziewczyna tłuczecie w głowe glupoty by je przeleciec mam nadzieje ze kiedys zostaniecie z samymi facetami

Gość gość
gość dziś Dobrze, że to napisałeś, ale dalej, skoro już przyznajesz, że chodzi o seks, to po co ta otoczka? Skoro dziewica na koniec i tak musi skończyć jako, jak to ująłeś "k***wka która sie puszcza ja głupia szmata na imprezach"? Po co mydlicie dziewicom oczy? Żeby były łatwiejsze?

Gość gość
no łątwo mówić ze niechodzi o seks jak sie k***iło tyle mam ci do powiedzenia .. a jesli jestes dziewica to idz d******y doświadczonemu niech ci sie spuści na głowę .. wte bedziesz k***wka czyli spełnisz swe najwieksze pragnienie aja bede sam bo p*****le was

Gość gość
kobiety szujkaja dzió w całym ajak niema to wezma i ztobia b miec racje haha ztoba taka jest dyskusja bo ty amsz racje i huj jestes poprostu zadufana w sobie p**deczka i tyle

Gość gość
i napisze ci jeszcze tyle ze niepanuje nad emocjami gdy ktos chce zemnie zrobic jakiegoś imbecyla samemu niebyć lepszym chce to zrobic by dziewice chciały sie przeleciec z doswiadczom mam trochnye słaba psychike ale niebede z toba dyskutował bo łatwo kłąmac i wysmiewac kogoś kto jest iny niż wiekszość jesteś po lepszej stronie i tyle . sam znajde dziewice i bedzie moja dziewczyna a ty zostaniesz wkoncu sama bo karma wróci tyle mam ci do powiedzenia cześc

Gość gość
gość dziś Prawda zabolała? :D Nie interesuje mnie, które fekalia chciałbyś wydalać na dziewicę, tłumaczę ci tylko od kilku stron, że bycie zakamuflowanym *****czem, nie sprawia, że jest się prawiczkiem :D Po prostu uważam, że zamiast pieprzyć o szacunku i innych pierdołach, lepiej powiedzieć swojej potencjalnej k***wce (bo to zrobisz z dziewicy, kiedy ją tego dziewictwa pozbawisz, wedle własnego rozróżniania kobiet na dziewice i k***y) wprost, że chce się jej używać. :D Spotkałeś pewnie już niejedną dziewicę na swojej drodze, ale kłamały, żeby nie musieć potem wymyślać, jak się wymigać od seksu.

Gość gość
gość dziś Mam rację, bo już c***isałam, że dla mnie bardziej moralny jest *****cz, który mówi wprost, że chce seksu i od którego można wstać i zakończyć rozmowę, niż taki prawiczek, co mydli oczy miesiącami, że on w ogóle o seksie nie myśli, a potem nagle zwabia w swoją sieć, jak pająk i "rozkładaj nogi dziewico, bo mam gdzieś twoją godność, człowieczeństwo i czystość"!

Gość gość
no cóz jeśli wolała kłąmać to nic niestraciłem co mi z kobiety kłąmiacej?? ja mało spotkałem kobiet a ty jesteś próżna. prawda jaka prawda że szukam dziewicy by sie znia kochac i byc z nia taka prawda zęczywiscie straszna bo z dziewica sie niekocha??? jakbym miał dziewice to potem bym szukał kobiety która miałaby 1 partnera proste kobiety podobnej domnie ??

Gość gość
takich ludzi sie niesłucha i unika jak ty bo chcesz tylko wykorzystac inych dla własnych celów by robili tak jak ty chcesz dlatego dziewice unikajcie ludzi którzy wam wmawiaja ze prawiczki są źli i poznajcie takich nie odrazu do łózka ale poprostu poznajcie i pieprzcie takich ludzi

Gość gość
gość dziś Ale Ty nie jesteś inny, niż większość :-) Ty taki, jak inni, tyle, że bardziej wyrafinowany.

Gość gość
gość dziś Bo kłamstwo, to obrona, bo niby jak inaczej spławić napaleńca? Po prostu razi mnie to, że tak pięknie gadacie o tym szacunku, a na koniec okazuje się, że szacunek macie za nic.

Gość gość
21:07 To odpowiedz nam, w czym prawiczki są lepsi od *****czy? Bo ciągną do łóżka po dłuższym czasie, a nie po godzinie? Wynik tu i tu jest jednakowy, tylko o to chodzi.

Gość gość
w czym są lepsi :) bo chca was poznać zreszt\a jesli teo nie doceniasz to głupiaś i tyle niemusisz miec prawczka ale któras zapragnie faceta który nie zalicza was jak zabawkibaj

Gość gość
gość dziś Poznać po to, żeby finalnie przelecieć :D Wielkie mi wyróżnienie, zostać dmuchaną lalką, tylko trochę później, to chyba wiadomo, że lepiej nie zostawać wcale :D

Gość gość
ohh :) to twoje zdanie które sama sobie stworzyłąś :P naszczescie ty juz jestes przedmuchana i masz zasoba i trafisz na *****cza i sie znim spykniesz aja na dziewice :) takze spierdzielaj doniego

Gość gość
Ja jestem ale przy okazji nudna i slaba z wygladu. Mam 20 pare lat

Gość gość
gość dziś Ale nie oceniaj wszystkich po sobie :-) Ile ty masz w ogóle lat? Bez urazy, ale stawiam, że mam z 10 lat dłuższy staż w olewaniu takich napaleńców, co kłamią o szacunku i poznawaniu, ale do tego trzeba być wytrzymałym, albo właśnie w idealnym świecie podpisać odpowiednią umowę z absztyfikantem, żeby bał się ruszyć palcem.

Gość gość
do 21:21 to tak jak ja :))

Gość gość
21:17 Tak, trafisz na dziewicę, która będzie musiała się poniżać i ci dawać, bo nie pomyśli nawet, że nie jest rzeczą.

Gość gośćplum
Autorze !!! Podziwiam !!! Kibicuję Ci !!! Pamiętaj kto szuka ten znajdzie :) 🖐️

Gość gość
trafie na dziewice która mnie doceni i zakceptóje me wady i ja pokocham wedle zasad .

Gość gość
Co to za chlew? Same skrajnosci! Jestem jeszcze z tego pokolenia, ktore miało hobby i milosc w zwiazku, a co za tym szlo, seks uprawialo się w ostatecznosci, by splodzic potomstwo. Dalo rade przezyc razem zycie, ale byly jakies wartosci i jak chcialo sir uprawiac seks to sie go uprawialo, a przed slubem dlugo, dlugo się rozmawialo o swoich oczekiwaniach i intencjach, więc mloda dziewczyna mogla pogonic lowelasa. Teraz ani slubów ani szczerosci tylko pozory i wypaczenie seksu, ktory sluzy prokreacji a nie zabawie.

Gość gość
gość dziś Taaa, ale ty na wstępie deklarujesz, że nie akceptujesz tej potencjalnej dziewicy :D