Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie znajde dziewicy:((

Polecane posty

Gość gość
porąbane czasy dlatego tu niema milosci juz

Gość gość
dziewice akceptuje niedziewice nie od tak bo dlaczego mam akceptowac kobiety które wolały isc nałatwizne

Gość gość
Serio nie macie większych problemów, niż dziewictwo?

Gość gość
gość dziś Nie akceptujesz, bo z góry zakładasz, że przeszkadza ci jej dziewictwo.

Gość gość
21:38 Tak tylko wtrącę jedną, małą uwagę, pół żartem, pół serio... Kiedyś kobiety szły na łatwiznę jeszcze bardziej, bo nie dość, że nie znały męża, to jeszcze mu dawały parę godzin po ślubie, w klubie ;-)

Gość gość
spermojady sodomscy!!!!

Gość gość
próbowałem poznać nie dziewice ale mnie to w*****a no sory .. szczegulnie ze miałem kolegwe który bzykał was jak dmuchane lale ..

Gość gość
spermiarze sodomscy !!

Gość gość
21:46 I nawet to cię nie nauczyło szacunku? I nawet pomimo tego, że wiesz, jak oni traktowali niedziewice, chcesz tak samo potraktować dziewicę i uczynić z niej to, czym tak głęboko się brzydzisz? Tylko nie zwróć w czasie seksu, bo wtedy, to i obrączka jej nie zatrzyma w tym łóżku :D

Gość gość
spermiarze sodomscy!

Gość gość
obspermeni sodomici!!

Gość gość
nie ja tak nietraktuje to wz lubicie bzc tak traktowane

Gość gość
gość dziś Piszę całkowicie poważnie, gdybym spotkała mężczyznę, który głosi takie tezy i ma aż taką awersję do wszystkiego, co "przechodzone", to nie wiem, czy nie miałabym oporów przed pozwoleniem na przechodzenie się przez niego, żeby potem mi nie wypominał, że się brzydzi mojej nieczystości, której sam jest autorem. Można lubić dziewice, można lubić niedziewice, chłopców, ale w zdrowych proporcjach.

Gość gość
21:46 racja ja zato sie wstydzie przechodzonych które tak juz sie potraktowały jak szmaty i kazdy wie jak sie ja pha

Gość gość
21:52 Mylisz skutek z przyczyną. To nie jest kwestia lubienia, bo wymiotować też nikt nie lubi, ale czasem trzeba. w momencie, kiedy się słyszy, że według mężczyzny to jest właśnie miłość i nieważne, czy w małżeństwie, czy koleżeństwie, to jest wóz, albo przewóz, albo daje się przelecieć, albo porzucenie, rozwód, zdrada.

Gość gość
gość dziś No jaaasne :D Ale taka, co to się dała traktować jak szmata mężowi i pokazała mu, jak się ją pcha, a wtedy całe społeczeństwo wie, że jest pchana, co jest chyba jeszcze bardziej wstydliwe, bo taka z klubu, jest przynajmniej bezimienna, to już nie przeszkadza? :D

Gość gość
jak maz moze gadac o sprawach intymnych to nie maz a k***a czykli *****cz którego wolisz od prawiczka

Gość gość
gość dziś Mąż nie musi o niczym gadać wystarczy, że ma żonę, wtedy każdy wie, że ją pcha, weź pomyśl. :D Już ci tłumaczyłam, że wolę robaki, które zeżrą mi błonę niż szczerego *****cza i tym bardziej tego podstępnego, zwanego potocznie prawiczkiem. Ale co ja będę tłumaczyć napaleńcowi, co myśli, że jest lepszy od *****cza tylko dlatego, że odwlecze w czasie pchanie niczego nieświadomej dziewicy.

Gość gość
nigdy nie znajdziesz grubasie XD

Gość gość
22:03 Mam ubaw z tej dyskusji, ale zgadzam się z tym, że tu nie trzeba opowiadać, koronnym dowodem "posuwania" jest chociażby dziecko, więc się nie bulwersuj tak ;-)

Gość gość
Jak znajdziesz jakąkolwiek kobietę to bedzie cud

Gość gość
same ******cze i k***wki sie zleciały :D

Gość gość
1. Nie warto dla was czekać bo ******ie wszystko, co się przyczepi do was 2. Jak byliście młodsi to się z dziewic śmialiście a teraz wielkie zdziwienie, że kobiety miały / mają większe branie od was

Gość gość
nieno robcie se co chcecie ja tak bede szukał dziewicy bede smaotny a wy bedziecie ****** coraz wiecej no coz czasem trzeba podjac decyzje czy biegnać z nurtem czy pod prad .

Gość gość
22:15 smiali sie z ciebie *****cze ja nigdy sie niesmiałem z kobiet ale masz w d***e tkaich ludzi to twoje życie

Gość gość
gość dziś Nie wiem, czy zauważyłeś, ale od 3 stron piszesz w większości z jedną i tą samą osobą, która ewidentnie robi sobie jaja, a Ty się ekscytujesz i wykłócasz :D :D

Gość gość
gość dziś Nowa definicja płynięcia pod prąd - szanuje dziewice, nie chodzi mi o zaliczenie, ale jak trochę poczekam, to w sumie i tak będę ją rżnąć do upadłego, ale to nie chodzi o to, bo takie, to k***y są! :D

Gość gość
ironia losu jest to zę jak nic nierobisz kobietą to sie z ciebie śmieją bo jestes taki czy siaki XD bo szukasz dziewicy XD nigdy sie niesmiałem z dziewic .. bylem nie dojrzały mając 17 lat ale coz wkłądacie wszystkich do jednego worka takie to płytkie zachowujecie sie tak samo jak faceci widocznie wam pasuje tkaie bzykanie wolicie sex z przystojny niz szacunek trudno..

Gość gość
gość dziś Bo nie jesteś wcale lepszy od tych twoich *****czy, jeśli pod koniec tej historii i tak wsadzisz członek w pochwę! Tylko i aż tyle! Płynąłbyś pod prąd i mógłbyś uważać się za lepszego, jeśli rzeczywiście chodziłoby o szacunek, ale sam piszesz, że chcesz rżnąć.