Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieski facet uporczywie wmawia mi ze jest zabawka

Polecane posty

Gość gość

I ze chyba chodzi o kase ale zarabiemy tyle samo. Mowi ze wieju ode mnie desperacja bo jestem sliczna i sama i ze nikt mnie nie chce to przygr******* sobie jego bo nie ma dle mnie innej opcji i ze nie kocham go. No i co powiecie?

Gość gość
Pyta czy spotykam sie z kims innym a jak mowie nie to zaczyna o tej desperacji. A potem mowi ze ja nic nie znacze dle niego a potem sie przytula i pyta czy zrobie mu jedzonko bo jest glodny. I ze mi wymasuje plecy. Jak rozmawiam z kolega to az sie gotuje i patrzy z nienawiscia na mnie i mowi zebym go do niego przyprowadzila to chetnie go pozna ale jak zazartowalam ze przyprowadze to chodzil wsciekly i rozrzucal talerze po domu.

Gość gość
To taki fajny Misiek zwierzak, szkoda ze nie chce tego dostrzec ze patrzac mu w oczy docieram do glebi jego serca i czytam w nim: kocham cie, nie krzywdz mnie, nie opuszczaj, badz przy mnie. I chce wlasnie szczescia oraz jego dobra, bo moje serce pragnie jego w calosci.

Gość gość
Mowi ze jest nieski i brzydkie i dziwi sie: czemu ja? I ze piekne kobieta nie zadaje sie z takimi wiec cos kryje sie pod tym i szuka i drazy i stosuje rozne sztuczki zeby sie dowiedziec lecz kiedy patrzy mi w oczy to wie ze oszalal i ze to ja jestem ta jego perelka i bedzie to milosc az po grob. I miota sie i boi i chce mnie odstraszyc ale milosc wszystko zwycieza i tak bedziemy razem zawsze ;)

Gość gość
To psychol i manipulant, będzie ci z nim ciężko.

Gość gość
Musisz nauczyć go aby sam o siebie zadbał, nie pierz, nie gotuj, kup sobie tylko jedzenie dla siebie. Niech ruszy się trochę może z mięknie i doceni tylko nie przerywają terapii za szybko.

Gość gość
On sam pierze gotuje a nawet myje podloge ;) i nie pozwala mi wywiesic nawet prania ;) Wcale a wcale bylby dobry maz gdyby nie to ze ma napady.

Gość gość
Czemu facet udaje kobiete ? Czytam powyższe posty i czuej, że pisał to zazdrosny i chory facet , który udaje kobiete. A jesli tak, to wynikałoby wtedy z tego że on z tym niższym gada / pisze przez neta i udaje kobiete. Lecz sie autorze na glowe

Gość gość
autorek to powinien zgłosić się do Poradni zdrowia psychicznego- aby innym żyło się lepiej:) facet z kompleksami to najgorsze syfiaste szambo w jakim może być kobieta

Gość gość
Jestem autorka. Dlaczego jak napisalam niski to od razu mnie atakujecie? Czy to jest obelga? A kiedy on mi wmawia ze jest zabawka to nie widzicie ze mnie obraza ? Bo wychodzi na to ze jestem kims zlym kto bawi sie uczuciami ? Kiedy ja nie mam intencji takich tylko traktuje go jak rownego sobie wiec pisze niski zgodnie z prawda a gdybym napisala: wysoki facet to nikt by sie nie przyczepil?

Gość gość
Gdybym napisala: wysoki facet uporczywie wmawia mi ze jest zabawka brzmialoby inaczej?