Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skoro wszystkie malzenstwa sie zdradzaja

Polecane posty

Gość gość

to po co ludzie biora sluby?

Gość gość
Bo lubią wierzyć w bzdury.

Gość gość
Bo nie wszyscy ludzie są zgorzkniałymi przegrywami.

Gość gość
Bo mają naiwne złudzenie, że zawsze będzie tak jak na początku, nie dociera do nich, że uczucie się wypala między 1 a 4 rokiem związku, potem już nic się nie czuje a z czasem jest coraz gorzej bo pojawia się niechęć do drugiej osoby a to z tego powodu, że chcemy kogoś nowego a ta druga osoba nas ogranicza. Na początku walczymy z sumieniem ale kręgosłup moralny jest jak gałązka i gdy chęć na tą trzecią osobę jest bardzo silna to trzaska z łatwością. Aby taki związek przetrwał to trzeba mieć jedynie szczęście, że się znajdzie osobę która nas będzie fascynować całe życie ale to się zdarza 1 raz na 1000. Najczęstszą winą jest tu zaniedbanie ze strony kobiety, po urodzeniu dziecka kobietom się wydaje, że już nie muszą być atrakcyjne i chętne do seksu.

Gość gość
Ta. Zawsze kobieta winna. Facet chciałby mieć wszystko czyli kuchte i seksbombe w łóżku a tak to nie działa.

Gość gość
Dlatego faceci zdradzają częściej.

Gość gość
Dlatego nie wychodzę za mąż :)

Gość gość
To po co się zenia? Bardzo mi nie przykro bo za głupotę się płaci.

Gość gość
Żenimy się bo wy tego oczekujecie a my potrzebujemy regularnego seksu, boimy się, że jak nie będzie oświadczyn lub ślubu to odejdziecie a my zostaniemy ze swoją ręką na dłuższy czas zanim nie znajdziemy kogoś innego.

Gość gość
Regularny seks można mieć bez ślubu wie co tłumaczenie z d**y. Trzeba się na coś zdecydować a nie rznac glupa i inna na boku. P******i jesteście. Tyle w temacie. Gdy ja czegoś nie chce to nie to tego nie robię i kombinuje jak coś mieć bez tego czegoś a wy jak to prostackie umysły po linii najmniejszego oporu. Chcą mieć babe i ja zjeść. Męska mentalność jest po prostu żenująca.

Gość gość
"Najczęstszą winą jest tu zaniedbanie ze strony kobiety, po urodzeniu dziecka kobietom się wydaje, że już nie muszą być atrakcyjne i chętne do seksu." X Nie zawsze. Panowie też się zapuszczają, a nawet dzieci nie rodzą.

Gość gość
22:16 bełkot, bełkot, bełkot, pomylone pojęcia, coś tam niby usłyszane ale wybiórczo i niedokładnie, własne widzimisię (do 4 roku wypala się ale samo ślepe zauroczenie, miłość pełna dopiero krystalizuje się poźniej, własnie po tym pierwszym okresie, jeśli związek się wypali wcześniej to znaczy że łączyło jedynie pożądanie, które samo nie jest wystarczające do trwałego związku, zabrakło innych kluczowych czynników)

Gość gość
gość dziś Niech zgadnę, jesteś kobietą?

Gość gość
Oj wierz mi, nie każdy jest takim podrywaczem, że sobie znajdzie regularny seks kiedy tylko mu najdzie ochota.

Gość gość
Nic mi sie po 4 latach nie wypalilo. I teoria mowi o 2-3, nie 4.

Gość gość
Znasz wszystkie małżeństwa?

Gość gość
U mnie bedzie 11 w styczniu

Gość gość
Mi sie nie wypaliło po 18 latach małżeństwa, więc nie wiem o czym wy piszecie. Mieliście chyba mieć nieszczęśliwych rodziców w małżeństwie, że wypisujecie takie ogolniki.

Gość gość
Dlaczego slub? Bo tak wypada, bo rodzina naciska, bo czas zalozyc rodzine bo 30cha na karku, bo trzeba miec dziecko.

Gość gość
Musisz miec strasznie beznadziejne zycie z takim podejsciem :D na mnie nikt nie naciskal, nie mam i nie bede miec dzieci, a meza mam

Gość gość
Jak ludzie pobierają sie tylko z takiego powodu o którym pisze gość o 13:44 to nie dziwne, że małżeństwa po pewnym czasie się rozpadają.

Gość gość
13.44 myślę ze wiele osób bierze ślub pod presja właśnie, patrza na to co inni powiedzą a ja mam to gdzieś, zbliżał się do 30 i męża nie mam i nie wiem czy bede mieć, dzieci nie chce mieć nigdy i mam już w d...e co inni będą o tym myslec. To MOJE życie, niech każdy zajmie się własnym. Czy każdy musi zyc wg schematu?

Gość gość
Nie, ale nikt cie o twoje zycie nie pytal bo nikogo to nie obchodzi. Ludzie ogolnie maja w d***e czy ktos bierze slub i czy ma dzieci. Wiec nie wiem o jakiej presji mowisz. Chyba, ze jestes jedna z tych ktora opowiada o swoim "nieuleganiu presji" i prosisz sie zeby ktos powiedzial co o tym mysli.

Gość gość
Babki sie zapuszczają po porodach?? No ciekawa teoria: mój mąż dzieci nie rodził, a zapuścił się, że szok, wielki brzuch spod którego nie widać małego siusiaczka! Chyba muszę zacząć zdradzać i szukać przystojniaka na boku wg waszej teori panowie ;)