Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika0987

Pracuje jako opiekunka 2latka, jego ojciec zachowuje sie dwuznacznie. Co robic

Polecane posty

Cześć, piszę do was z nietypowym problemem. Jestem na 2 roku studiów, od roku dorabiam sobie jako opiekunka. W tej chwili współpracuje z 3 rodzinami. Problemy sprawia jedna z nich. Chodzi konkretnie o małżeństwo 35 latków - zajmuje się ich 2 letnim synkiem. Babka pracuje w korpo więc przez większość czasu nie ma jej w domu i nie mam z nią prawie żadnego kontaktu. Nie ukrywam, że ciąża odbiła sie na jej wyglądzie i nie prezentuje się juz zbyt atrakcyjnie. Byc moze wpływa to na dziwne zachowanie jej męża. X - tak go nazwijmy, niby jest przedsiębiorcą, ale większość czasu spędza w domu. I tu zaczyna się problem - najpierw pojawily sie porpozycje kolacji, obiadu, wspolnego spaceru. Odmówiłam, bo nie podoba mi sie, poza tym jestem profesjonalistka i powaznie podchodze do pracy. To jednak go nie odstarszylo - potem bylo jeszcze gorzej. Najpierw przypadkowe dotykanie, potem już jawne klepanie po pupie czy proba dotykania piersi. Raz kiedy wrocil z imprezy probowal nawet mnie pocalowac. innym razem zagrozil, ze jak nie pojde z nim do lozka to mnie zwolni. Czuje się bardzo niezręcznie. Z jednej strony zalezy mi na pracy ale czuje się molestowana seksualnie. Czy sa tu jakies opiekunki ktore mialy podobny problem?Co robić

Gość gość
Prowo. Nie ma takich głupich kobiet. Po pierwszym klapsie w tyłek rzuciłabym wypowiedzeniem jego żonie w twarz z informacją co i dlaczego

Gość gość
nagraj jakąś taką sytuację na dyktafon lub kamerkę i potem powiedz że jeśli on Cie zwolni to nagranie zobaczy żona :D

Gość gość
on cie może straszyć zwolnieniem? ty go możesz straszyć że powiesz jego żonie że wyrzuca cie dlatego że się z nim bzykać nie chciałaś

Gość Olololo

Ja na Twoim miejscu bym nie czekała, bo jeśli ktoś w ten sposób się zachowuje to wszystkiego można po takiej osobie się spodziewać.. Kup dykatafon ( np. https://www.alfatronik.com.pl/dyktafony-c-1.html), albo kamerkę (dyktafon będzie taniej), nagraj to i do sądu, takich chamów trzeba uczyć porządku.

Dnia 12.10.2018 o 16:55, Monika0987 napisał:

zagrozil, ze jak nie pojde z nim do lozka to mnie zwolni.

W tym momencie powinnaś powiedzieć, że nie trzeba, bo właśnie sama się zwalniasz. Po czym znaleźć zatrudnienie gdzie indziej. Na demaskowanie tego faceta szkoda czasu, nikt Ci za to nie zapłaci, a możliwe, że narobiłabyś sobie tylko problemów i straciła nerwy. Gdyby każda kobieta dbała o siebie i swoją godność, facet nie miałby możliwości zdradzać żony. Jasne, zawsze znajdzie się taka z moralnością prostytutki, ale to już, Autorko, nie Twój interes.