Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żebyś Ty wiedział co ja o Tobie myślę, to być na mnie nie spojrzał

Polecane posty

Gość gość
tzn.Kim jestes i do kogo to piszesz?

Gość gość
tyle krzywd nie zapomnę Ci autorka

Gość gość
właśnie niedawno się dowiedziałem dlatego nie patrzę

Gość gość
Do 19:44 Ale jakich krzywd?

Gość gość
Do 19:45 Ty masz chyba jakas schizofrenie i pewnie mylisz osoby.Ktos inny ci zrobil krzywde i wkopal niewinna osobe.Ja znam te numery na tych forach.

Gość gość
Ale o jakie krzywdy chodzi?

Gość gość
"zdychaj,zdychaj ! A jak sama tego nie zrobisz ,to my ci pomożemy " "To bydło niech będzie ,przeklęte ,amen! "" To co robicie jest niewybaczalne ,bądźcie przeklęci! "Może coś więcej sobie zażyczycie ? Czy pisać dalej ku pamięci ,czy może pamiętacie ? Pamiętacie odpowiedzi ? Też mogę, to tutaj przypomnieć ! Pisanie z cudzego komputera ,ku zabawie ! Głupawki dostawaliście ! Czy dalej się tak dobrze bawicie ? Czy może już mniej ? Klątwy uderzyły w was ,jak sobie życzyliście ,trzeba było przewidzieć ,przecież ostrzegała ! Sami sobie to ściągnęliście ,na siebie Nie autorka

Gość gość
Nie nazywajcie tego w czym teraz tkwicie krzywdą ! To wyrównywanie rachunków ! 15 rok był dla was ostrzeżeniem ,bogowie i szafarze ludzkiego życia ,ale wy zamiast po rozum do głowy ,nakręcaliście spiralę zła do granic wytrzymałości ! Teraz spijacie to co nawarzyliście ! Prawo za słabe dla was było ,kpiliście mu i innym prosto w oczy ,teraz KTOŚ ,kto jest ponad prawem ziemskim upomniał się o wszystkie krzywdy jakie wyrządziliście i wymierza wam sprawiedliwość ! To początek ,będzie tego więcej ,aż stanie się zadość !

Gość gość
Płatny zabojca czy zleceniodawca na jednym jada wózku, wobec prawa i wobec Boga, Boga juz wiedzą, że bać się trzeba bardziej, ale dopiero zaczynają jego zemstę poznawać.

Gość gość
Niech nikt ,kto brał udział w tym szatańskim projekcie ,nie myśli sobie ,że uniknie kary , wcześniej ,czy później to się stanie ,bo to co robiliście woła o pomstę do nieba ,niezależnie od od woli zainteresowanej ! Krzywda stała się ciałem !!!!

Gość gość
Ja j***e. Psychiatra na cito z kaftanem!

Gość gość
Ona wybaczyła, ale sataniści nie mają mocy by iść za wybaczeniem i zmienić się, ich Pan, Szatan nie wypuszcza ze swych rąk swoich sług. Zresztą, nie boją się zabijać, niszczyć życia innym, mścić się, ale boją sie zemsty braci satanistów, czyli są tchórzami, boją się tego, co dają innym.

Gość gość
12:44 Słabo ! Ciągle ten kaftan i psychiatra siedzi ci w głowie ! To się już przejadło ,nie działa ! W tym wszystkim nie zauważacie , takiego małego szczegółu ,a szkoda ! Dawniej było "zdychaj !!! Zdychaj !!! ,a jak sama tego nie zrobisz ,to my ci pomożemy w tym ! A teraz tylko tyle ? Kaftan ? psychiatra ?Powietrze uszło ? Spadło ciśnienie ? Czemu ?

Gość gość
Ona wybaczyła, X Pisz za siebie ! To czy ona wybaczyła ,to wasze pobożne życzenie ! "Przeklęte niech będzie z was bydło ,to co robicie jest niewybaczalne ,amen" Sami siebie osądzaliście i publicznie się potępialiście ,rzucając na siebie klątwy ! Chcecie teraz ,żeby było inaczej ? Żeby tamto wszystko poszło w niepamięć ? Ona z was waszej klątwy nie zdejmie , nie ma, aż takiej władzy !

Gość gość
Nie czyń,ani nie życz złego nikomu ,bo zastać możesz to w swoim domu ,ostrzegała !!!! Ale, to tylko nakręcało was do złego,do granic wytrzymałości ! Sesja z dnia niepodległości ,szyszki ,koszyczki i kwiatki , niegodziwe strony ! Czuliście się bezkarni ,czyniąc sobie zabawę z cudzego życia ! "zabij się ,podetnij sobie żyły , nikt ci nie pomoże ,bo każdy się boi " Teraz ktoś upomniał się o wszystko ! Zastrasz Go ,może się wystraszy i zmieni swoją wolę ! Macie taką władzę o bogowie ?

Gość gość
Jeszcze tydzień temu mieliście nadzieje ,obrzucając ją błotem i oblewając pomyjami ! Jak to wszystko się zmienia , w zależności od siedzenia !

Gość gość
13:16 Fałszywa ? Nigdy ! Pan Jezus wybaczył tylko jednemu lotrowi na krzyżu ,przeczytaj dlaczego ? O Judaszu powiedział :lepiej by było, dla takiego ,żeby się nie narodził !