Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj moja sympatia miała urodziny, a jej nie złożyłem życzeń

Polecane posty

Gość gość
Ja??? bardzo dobrze zrobiles ze nie wyslales, bo by pewno uznala zes psychol. Widac ze jestes bardzo mlody.

Gość gość
Ona pewno teraz ma urodzinowy seks z innym a ty kombinujesz. Faktycznie jestes stalker. Jak niby die rak znacie w rzeczywistosci to trzeba bylo ja zaprosic fo znajmych na fb, ale tego nie robisz bo podswiadomie wiesz, ze by to zaproszenie olala.

Gość gość
Nie wiem czy Ty ale jakaś tu mnie strofuje i za mną łazi. Masz rację że dobrze zrobiłem i temat można zakończyć.

Gość gość
Nie mam fb, założyłem kiedyś konto potrzebne do gry, z fałszywymi danymi. Oczywiście że by zaprosiła. Niby skąd mam jej nr telefonu, pewnie z książki telefonicznej :)

Gość gość
No i co z tego ze masz nr? Ja mam numer do mnostwa ludzi i co z tego? To nie znaczy ze ona cos do ciebie czuje, zwlaszcza ze sam pisales ze ona raczej nie ma twojego. Daj dobie spokoj, bo z tego co piszesz to ledwo ja znasz i raczej nie masz szans.

Gość gość
Autor na urojenia:O:(

Gość gość
Łączy was uczucie, a nie rozmawiałeś z nią od kilku dni:D

Gość gość
Wszystko zepsulem, było to dla niej ważne. Teraz zachowuje się jakby myślała że mam ją gdzieś. Nie wiem czy ktoś tu zagląda ale może i? Zachowałem się jak p***a