Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko z Pakistańczykiem, jak rozumiec jego postępowanie

Polecane posty

Gość gość

Mam 3 letnią córkę ze związku z Pakistańczykiem. Gdy on dowiedział sie o ciazy wrócił do kraju, dziecka nie uznał. Teraz pojawił się po 3 latach i chce mieć prawa do córki. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Naprawdę nie wiesz?? Chcę ją zabrać do swojego kraju

Gość gość
Nie puściłam się, byliśmy w związku!

Gość gość
No ale po co miałby ją zabierać? Z tego, co wiem, to oni synów faworyzują, więc tym bardziej nie rozumiem jego postępowania. Wystapił do sądu o ustalenie ojcostwa!

Gość gość
szmata y****a !!!!!!!!!

Gość gość
Sadze, ze chce miec prawa do corki, bo prawa mu zostaly odebrane sadownie.

Gość gość
Mam nadzieję, ze sąd nie zmusi nas do badań genetycznych i tego ojcostwa nie zostanie. Byłam młoda, miałam 19 lat wtedy. A gdzie on był przez 3 lata życia dziecka?! To chyba jest przesłanka, nby praw mu nie dał sąd! Nie chcę, by mieszał córce w głowie, by się poznali

Gość gość
Wyk*****aj stara k****o bajkopisarko na rencie

Gość gość
Badania genetyczne zwykle robi sie na zaprzeczenie ojcostwa. Bez ojcostwa nie ma alimentow.

Gość gość
No i nie mam alimentów, gdy córka isę urodziła to podałam ojca nieznanego, więc ona w papierach ojca nie ma żadnego. Ja nie chce od niego alimentów, chcę, by zostawił mnie i moją córkę teraz, gdy już mamy życie poukładane.

Gość gość
I absolutnie nie chcę, by dziecko się z nim kiedykolwiek widywało! On ma już swoją żonę w Pakiestanie i 2 dzieci- z tego, co wiem!

Gość gość
Pewnie już ją jakiemuś pastuchowi kuzynowi sprzedał i przyjechał po towar. Durne peesdy, co was tak ciągnie do tych kozojeboof?

Gość gość
Byłam młoda, zakochałam się w nim, zaszłam w ciążę, a on wtedy zwiał!

Gość gość
Nie bój się, przecież żaden polski sąd nie pozwoli, by on dostał prawa rodzicielskie po 3 latach nieinteresowania się losem dziecka, w dodatku jest pakistańczykiem i to sąd pewnie tez weźmie pod uwagę. Moim zdaniem nie masz się czego bać!

Gość gość
Ostatnio jakiemuś islamiscie z Maroka polski sąd oddał córkę. Powinni mamusię w pakiecie odesłać razem z córką do ciapatowa

Gość gość
A może on faktycznie chce nadrobić stracone lata z dzieckiem!

Gość gość
Spakować dziecko, spakować mamusię i odesłać do krainy 1000 i jednej nocy.

Gość gość
Moze uznal ze jest dosc duza by wydac ją za maz za swojego pakinstanskiego kolege rownolatka, ktory ma juz 3 zony i 30 kóz.

Gość gość
3 lata to najlepszy wiek na ślub :) dostaniesz z 3 kozy, 2 wielbłądy i luzik, żyć nie umierać

Gość gość
Nie jest wpisany jako ojciec a do badań dna raczej nie mogą cię zmusić.Wyprzyj się też że to nie jego dziecko.

Gość gość
Dziecko to nie jest własność kobiety żeby mogła się godzić lub nie na badania DNA.

Mam 3 letnią córkę ze związku z Pakistańczykiem. Gdy on dowiedział sie o ciazy wrócił do kraju, dziecka nie uznał. Teraz pojawił się po 3 latach i chce mieć prawa do córki. Co o tym sądzicie?

problemy twoje z pakistańczykiem.... rozwiąż z pakistańczykiem , skoro mu dawałaś, to nie oczekuj, że wszystko rozwiąże się samo... sama się wepchałaś na te tory.....uważałaś, że nic złego się nie wydarzy.... i poszłaś z nim... masz to czego chciałaś. Nasze opinie są bez znaczenia. To inna kultura i ty w to weszłaś.  Oni nawet nie słuchają się kogoś, bo są z innej kultury... mogą zrozumieć najwyżej siłę, ale kto mu będzie wpielalał za polską szmaotę ?

albo wyrok polskiego sądu, z którego sobie zakpi, bo wyjedzie z twoją córką i nikt go nie powstrzyma...bo o polaków rząd nie dba.

wszystko.

nie chciałem, mam nadzieję, że to prowo.