Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez Ciebie noc straciła smak, nie ma sensu cały świat.

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo mi to brakuje byliśmy razem 8 lat i są tygodnie temu mnie zostawił i urwał kontakt zupełnie. Mówiąc, że nigdy mnie nie kochał, ani nic do mnie nie czuł i że był ze mną tylko dla seksu :/

Gość gość
*tak bardzo mi go brakuje *dwa tygodnie temu zerwał. Słownik w telefonie zmienia wyrazy przepraszam.

Gość gość
to jest k)urwa właśnie to wasz sprawdzanie się przed ślubem :o dawałaś du)py za darmo przez 8 lat to co teraz jeczysz? Wbijcie sobie do waszych pustych łbów ze jak facet nie chce sie żenic do 2 lat bycia razem tzn ze służycie mu do jednego.

Gość gość
Dla mnie noc, ma zawsze smak :), a świat jest taki, jaki sobie go stworzysz. U ciebie brak inwencji, konkretnych działań, uaktywniłaś NUDZIARSTWO na tym forum, więc nie ma szans na NIC. Miłego dnia! :D 🖐️

Gość gość
Wspólne wieloletnie pomieszkiwanie razem bez ślubu- i oto tego skutek Autorko. Możesz mieć pretensje do siebie. Zawsze lepiej mieć status "byłej żony" niż "byłej konkubny"- darmodajki :P

Gość gość
Lepsze rozstanie przed ślubem niż lament po ślubie, jeśli ktoś mysli ze sam ślub gwarantuje brak rozpadu to mało wie o życiu. Znam kilkanaście par które były ze sobą min. 7 lat przed ślubem, i jakos wszystkie! są po ślubie obecnie już od dłuższego czasu. A to dlatego że gdy się poznali byli jeszcze szczylami i wiedzieli że pośpiech jest w ich przypadku głupotą. Jeśli osoby chcą być razem to będą razem. Sa tacy co biora śluby po 2 latach a potem płacz bo się nie zna człowieka. Gdyby autorka była teraz po ślubie i się dowiedziała tego samego byłoby niby lepiej? Super ze nie miała ślubu, może poznać kogoś fajnego bez szyldu rozwodki.

Gość gość
10.04 Haha ależ mi status, nikt nie chce wiązać się z rozwodkami chyba ze sam jest rozwodnikiem.

Gość gość
Rozwodnik też człowiek nieraz lepiej żyją że sobą niż normalne małżeństwa znam wiele osób po rozwodach i jest szacunek miłość

Gość gość
Niby ktos kto jest w nieformalnych relacjach jest lepszy:D? hahaha

Gość gość
11:44 Jeśli mówimy o rozstaniu i jego konsekwencjach to sytuacja kiedy ślubu i dzieci nie było jest jednak znacznie łagodniejsza, a o tym tu mówimy, zwłaszcza jeśli autorka jest w młodym wieku. Facet nie był dla niej, miałaby żałowac że nie została żoną?? Serio? Dzięki Bogu że nią nie była, zwłaszcza jeśli slub byłby dla niej bardzo ważny. Będzie mogła go wziąć z kimś kto będzie jej wart.

Gość gość
Przykre. Trzymaj się autorko.