Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Od 3 miesięcy boli mnie żuchwa po prawej stronie. Najpierw bolało przy brodzie i obok stawu skroniowo-żuchwowego po 3 tygodniach pod zębem 4 wyszła mi kulka bardzo bolała przy dotyku i w ogule. Po 3 tygodniach powstała druga pod żuchwą 2cm obok tamtej także gdy powstawała bardzo bolało. Po 1 m leczenia laryngologicznego stomatologicznego rozwiercono 3 zęby siódemke szóstkę kanałowo u czwórkę i po zażyciu 3 różnych antybiotyków amoksiklav doksycyclinium i dalacin c nic. Po wizycie u 3 chirurgów szczękowych nadal nic. Po 3 dniach kulka zaczęła się przemieszczać ta pierwsza weszła pod żuchwe i połączyła się z tą drugą bardzo bolało przez 1 dzień potem pojechaliśmy na onkologie do Chorzowa tam zrobili rezonans i tomografie z kontrastem usg podjęli leczenie antybiotykami dalacin c max dawka zaczęło się delikatnie zmniejszać ale stanęło po 1 tyg na oddziale byłem 1,5 tyg Stwierdzili naciek zapalny i wypuścili do domu jestem bardzo osłabiony a te antybiotyki nie pomagają nawet pierwszy raz w życiu zasłabłem nigdy w życiu nie chorowałem na nic i brałem 4 razy w życiu antybiotyk a teraz przez 3 mies już 4 czy ktoś miał podobnie wie ktoś co to jest jak leczyć i czy może powstać po długim czasie nowotwur albo po tylu antybiotykach jakieś powikłania bardzo proszę o pomoc od 2dni rośnie gdzie mam iść

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować