Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdembialam

Mówi że kocha a lekceważy moje uczucia.

Polecane posty

Gość zdembialam

Nie rozumiem zachowania mojego chłopaka.Zawsze powtarza mi, że mnie kocha, że tęskni, że chce mojego szczęścia, a co do czego to zachowuje się jakby było całkiem inaczej. Np. zachorowałam, tak że wylądowałam w szpitalu na noc i co prawda wróciłam do domu ale miałam wskazówki od lekarza aby nie ruszać się nigdzie z domu. Akurat mieliśmy zaplanowany wspólny wyjazd nad morze więc poinformowałam chłopaka jaka jest sytuacja a on....nawrzeszczał na mnie. Zupełnie wtedy zdembiałam :( Było jeszcze kilka mniej poważnych sytuacji. Np.kiedy mówię mu spokojnie, że z czymś w jego zachowaniu źle się czuję to on tak odwraca kota ogonem że wychodzi że to ja go własnie bardzo zraniłam tym ze mu o tym mówię. Nie rozumiem tego zupełnie. Mam wrażenie,że odbiera każde moje zachowanie(wtedy kiedy jest inaczej niżon by chciał) jako "atak" na siebie, odrzucenie i dlatego tak reaguje a przecież w miłości dobro drugiej osoby powinno być na pierwszym miejscu :( Czuję sie jakby w ogóle moje uczucia nie były dla nie go ważne.

Gość gość8
a czy dla ciebie jego dobro jest tez na pierwszym miejscu ponad twoim? bo takie nakazy, jak powinno byc w milosci, dzialaja w obie strony ;) z tym, e nakrzyczal na ciebie za zachorowanie to oczywiscie nie fair, ale moze nie zdawal sobie sprawy, ze czulas sie az tak zle, zeby nie jechac.

Gość gość
Psychiczny manipulant. Olej.

Gość gość
Nie wchodzcie w te głupie linki. Może zaczyna czuć że za jakiś czas odejdziesz od niego mimo że tak nie jest

Gość gość
On Cie pewnie nie kocha tylko tak gada- liczą się czyny a nie slowa. Faceci wieeele mowia...

Gość gość
Będzie ci z nim ciężko.