Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

frustracja seksualna

Polecane posty

Gość gość

czemu mam wrażenie że moja kobieta myśli o byłym facecie i na każdym kroku pokazuję że inny facet jej wpada w oko. znęca się psychicznie na mnie, i bardziej docenia kolegów a mnie wcale. dużo mam niewiadomych. oglądam inne laski nagie bo ona nawet się mną nie interesuje . i się uzależniłem od masturbacji i przestaje mnie kręcić seks. uważam że ładnie się załatwiłem seks nie daje mi żadnej satysfakcji a tylko frustracja i zgrzyty bo nie jestem jej byłym

Gość gość
A to że ona mnie kocha to wątpię na każdym kroku komuś prawi komplementy , nie rozumiem kurczę tego wcale zależy ci na kimś dowalasz mu jeszcze bardziej jezu ja jej nigdy nie zrozumiem, wiem że jestem chyba nieszczęśliwy bo nie czerpie przyjemności z stosunku z nią , bo masturbuję się 5 razy przynajmniej każdego dnia , jak ona mi nie dawała tego co chciałem uciekłem w internet to teraz mam za swoje że mnie nie pociągają kobiety żadne na żywo nic zero kojarzy mi się z wysiłkiem i zawsze to ja muszę wszystko robić. A i tak dalej człowiek ma w głowie że ona woli kogoś innego bo na każdym kroku o tym pieprzy , ale ten jest przystojny ale bym chciała takiego brała. Kocham ją to z nią jestem , ale dobrze że uciekam w sport to chociaż sobie pewność siebie buduję ale ona zaraz wszystko niszczy. Moje starania są nic nie warte ale trudno się mówi. Może moje przeznaczenie jest takie być w jednostronnym związku ? bo ja ją kocham ona mnie nie mnie pociąga ja ją nie mogę tak wymieniać. nie wiem czemu ją nie pociągam a patrzy za innymi. a ja ćwiczę już 3 lata jestem umięśnionym facetem a ta nawet na mnie nie spojrzy smutne to wszystko cóż uciekam wpadnę później