Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieczorna już za pewnie się poczuła i ma czelność nazywać ludzi żenującymi i wyz

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy to zboczone stalkerki mają prawo do takich ocen? Chyba coś mnie ominęło. Na tego tchórza jest jedna metoda. Dopóki zbierała tutaj zasłużone werbalne cięgi od wszystkich to siedziała cicho. Hejt się uspokoił i już wraca siać nienawiść. Żenujące. :D gość dziś [22:27] Brołken stara d**a i nigdzie nie pracuje. Tak jak 13 zresztą i jego autystyczna obsesja związana z pieniędzmi. Całymi dniami rozmowy jak 2 czubkow. Żenujące.

Gość gość
to jej komentarz? ona sama tu siedzi po 20 godzin na dobe na rencie na łeb albo cieciuje na ochronie i dlatego ciagle moze byc online i pisac

Gość gość
wieczorna z zamknietej strony Kowbojki pl , samosia pl zostala tez zablokowana a osoby poniosly kary co wrzucaly zdjecia zwierzat z odcietymi glowami, policja ich namierzyla

Gość gość
ona to samo pisała do nimfy i reszty swoich ofiar XDDD projekcja,c***a wyzywa za swoje własne cechy XD j****a szmata pedofilka z nied***baniem mózgowym XD

Gość gość
ja tam dalej wrzucam zdjecia zwierzat z odcietymi glowami mam cala kolekcje na dysku i na dropbox :) mam tez zdjecie odcietej glowy psa pewnie znacie je z kowbojek bo czesto tam sie pojawialo i mam zdjecie kota rozjechanego przez samochod i mam filmik jak arab bije psa lopata po glowie :) mam sie dobrze kowbojki zamknieto a nie mnie :)

Gość gość
8:59 to się lecz kretynko

Gość gość
beka nikt nie zostal pociagniety do odpowiedzialnosci xd kowbojki zniszczone tak jak chcialem xd

Gość gość
nie bedzie niczego samosi kowbojek i dorbych mam