Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niesmialy wrazliwy, spokojny facet nie ma szans na kobiete?

Polecane posty

Gość gość

i milosci?:( mam juz 30l

Gość gość
ja też taki jestem i starszy, każda randka była niewypałem bo nie umiem rozmawiać długo

Gość gość
ja tez i typ introwertyka:Otacy z gory sa juz przegrani

Gość gość
To nie czasy dla nas, wrażliwych romantyków. Kobiety odbierają takich mężczyn, jako słabych psychicznie. A na propozycję cudownego, romantycznego spaceru po słoneczno- jesiennym lesie pukają się w czoło. Też mi szkoda ..

Gość gość
Tak, racja. Ostatnio o dziwo usłyszałem z ust kobiety powód końca randki: szukam kogoś silniejszego od kobiety.

Gość gość
W moich czasach było ciężko złowić kobietę a obecnie jest jeszcze sto razy gorzej .

Gość gość
Kobiety to nie ryby do łowienia. Widocznie jesteście tylko tacy. Nijacy i rozmemlani. Wtedy taki romantyzm jest nie do zniesienia i nie dziwię się że żadna was nie chce bo po co kobiecie druga kobieta? Jesteście albo do zarzygu romantyczni albo prostaccy z betonem zamiast mózgu. Nie ma w czym wybierać tak naprawdę

Gość gość
20.01 dokładnie. Do tego bez własnego zdania, bez poczucia humoru, jakiejś spontaniczności w sobie, niepotrafiacy okazac pozadania kobiecie, tacy nudni i zbyt sztywni, malo mescy to się nie dziwcie tak jest. To ZESTAW tych cech decyduje o braku waszej atrakcyjności w oczach kobiet a nie tylko wasza spokojnosc, wrażliwość. Wbijcie sobie to wkoncu do głów i popracujecie nad charakterem, bądźcie bardziej męscy to i branie będziecie mieć!

Gość gość
Bo boi się podjąć wyzwanie i jeśli kogoś pokocha (pokochał kiedykolwiek? czy może raczej zachwycał się własną wrażliwością?) nie jest zdeterminowany by pokazać, że mu zależy i że coś czuje. Oto odpowiedź. Bo jest tchórzliwy. Człowiek może urodzić się odważnym, ale może też uczyć się takim być.

Gość gość
gość wczoraj Tak, racja. Ostatnio o dziwo usłyszałem z ust kobiety powód końca randki: szukam kogoś silniejszego od kobiety. x to zapamietaj i zastosuj cale zycie bedzie siedzial na garnuszku mamuni, gral w gry i obrazal kobiety na forach i myslisz ze jakas normalna bedzie chciala takie gunwo na meza? dorosnij , od tego zacznij

Gość gość
Bo sa nudni i sprawiaja wrazenie przyjebow. Dalam szanse takiemu bo myslalam ze bedzie choc dobrym mezem i ojcem. A to taka choragiewka na wietrze sie okazala, bez wlasnego zdania,przekupny,slaby (latwo go do czegos namowic),zyjacy w mysl zasady "co inni powiedza". Wiecznie strzelal fochy i prowokowal klotnie a z siebie robil pokrzywdzonego. Nieszczery,wredny i osaczajacy. I zboczony,obracal wlasna kuzynke. Nie polecam. :o

Gość gość
I oczywiscie caly swiat winny tylko nie on. Sam ze soba nic nie chcial zrobic apretensje do swiata ze mu sie nie uklada.no nic dziwnego jak nie ma pojecia o relacjach a uwaza w dodatku ze nie on jest winny i do niego trzeba sie dostosowywac

Gość gość
gość 17:56-a ile ma lat, dlugo razem byliscie?

Gość gość
17.56 i to jest właśnie obraz wielu tzw. ,,spokojnych i dobrych" facetów. Bądźcie bardziej męscy z własnym zdaniem, z poczuciem humoru i nie obrażajcie się o byle co wiecznie jak księżniczki to będziecie mieć większe branie! Proste.

Gość gość
co ciekawe, kazdy majacy wlasne zdanie, szzegolnie jesli odbiego ono od babskiego widzimisie czyli jedynej slusznej i poprawnej ideologii majacej byc moralnym kompasem calej ludzkosci, jest nagminnie tutaj wyzywany, ponizany i obrzucany obelgami:D chcesz byc zawsze frajerem autorze? sluchaj sie babskich rad:D

Gość gość
Gosc 18:17 - To ja z postu 17:56 Mamy po 25 i 29 lat, bylismy razem rok i rozstanie bylo 6 lat temu,on po mnie mial dziewczyny i to chyba tylko z tego wzgledu ze jest przystojny ale zadnej nie utrzymal przy sobie. Jego byla mowila o nim osiol i miala racje :)

Gość gość
Czemu niesmialy wrazliwy, spokojny facet nie ma szans na kobiete? przeciez ma szanse i tysiace malzenstw jest na to dowodem ! a skoro sam nie masz kobiety i na pewno problem twoj to nie wrazliwosc, spokojne usposobienie tylko chamstwo, buractwo, problemy z glowa albo problemy pschiczne, ktorych nie zauwazasz. zastanow sie nad soba a nie idealizujesz siebie niepotrzebnie

Gość gość
K czy M pisał pisala ?

Gość gość
Moim zdaniem tacy faceci (nadwrażliwcy) wzdychają do kobiet które są ich przeciwieństwami. Mną wielokrotnie interesowali się właśnie tacy, a potem pewnie jęczeli, że nie mają szans na związek bo ktoś z kim mają zero wspólnego ich nie chciał`